Hirdetés

Aktív témák

  • rjg

    őstag

    válasz bunnyhu #14405 üzenetére

    Hívni akarsz valakit. Gombos telefon, lenyomom a k-t és ott vannak, de ha 2.-3. karakter a gombon akkor is, aztán le-fel nyillal nyomok még 1-2-t félkézzel majd zöld.
    Androidon eleve két kéz, névjegyzék kinyit, megmozdít a lista hogy feljöjjön jobb oldalt a fül, lehúzom a karakterhez ha sikerül, név kiválaszt, telefonszám kiválaszt, menüből hívás kiválaszt. Ha nem figyelek és tovább marad az ujjam egy néven már bele is lépett, vissza ... hozzáteszem bal kezes vagyok, tehát nekem semmi nem áll kézre ami görgetős, lehet ez is a kellemetlenségek egy részének okozója."

    Hívni akarok valakit. Nálam a Launcher Pro bal szélső ikonja a gyári dialer (a T-s ROMban az "asztalon" volt). Egy érintés a tárcsázó megnyitása - elkezdem a telefon virtuális gombjain beírni a betűket - és hála a smart dial-nak feljönnek a nevek, pl a KOVácsok az 568-ra - még egy érintés felhívandó névre és Call vagy Sms, attól függően, hogy mit szeretnék. A gyári dialernek egy baja van, nem kezeli minden ékezetes betűt, erre megoldás vagy egy alternatív tárcsázó pl Dialer One, Star Contact vagy Youlu. Nekem ehhez nem kell két kéz és semmivel sem komplikáltabb, mint egy S60-as Nokián, de ez biztos ízlés kérdése.

    MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra

Aktív témák