Hirdetés

Aktív témák

  • Brutális eb

    addikt

    válasz djozsi #12988 üzenetére

    "Amúgy miért nem ültök inkább le egy konzol/pc elé autóversennyel játszani? "

    Kicsit nehéz lenne a metron a monitór+pc használata.

    "Szerintem nagyon f*s okostelefonon és kizárólag a divathullám (ami nem lebecsülendő tényező, piszkosul trendi manapság okostelefonon 3Ds játékokkal szórakozni) miatt lehet belőlük pénzt csinálni. 1-2 éven belül vagy nagyon sokat fog fejlődni a kezelhetőség vagy a gameloft nevét el is fogjuk felejteni. Szerintem."

    Miért zavar ha valaki kihasználja az okostelefonját?
    A Gameloft meg igaz,hogy nem egyedi de teljesen korrekt portokat készít.Szórakoztató,csodás kinézet.

    "Egyrészt akadt kicsit, de ez még a kisebb gond, viszont számomra egyszerűen frusztráló a kezelése, agyvérzést kapnék, ha mondjuk 3-4 órán át úgy kéne irnyítanom egy játékot"

    Szerintem vegyél be egy kevés parkinson elleni gyógyszert úgy nem fog remegni a kezed és megoldódnak az írányítási problémáid :)

    Pl nekem semmi gondom az irányotásokkal.Egyértelműek,kézre állnak.

    "Tegye a szívére a kezét mindenki, aki próbálta és úgy mondja, hogy mondjuk 2-3 óránál többet játszott vele (vagy asphalt5-tel, shifttel, stbvel)."

    Bakker ezek nem is erre vannak kitalálva nyilván.
    Viszont pl egy távolsági buszon,vonaton,fél-egy órát remekűl el lehet szórakozni.

    "Én kis túlzással több időt szúrtam el 3D játékok telepítésére, warezolására, mint amennyit ténylegesen játszottam velük és szerintem ez a többségnél így van."

    A többségnél nem így van.

    "Szerk.: pedig még bőven a C64-es korszak előtt kezdtem, szóval tudom, milyen az a nehézkes játékvezérlés, de ezek a játékok bőven alulmúlják azt is."

    Hehe én is ez a korosztály vagyok de nem is értelek,hogy miért vagy ennyire kiakadva és hasonlítod össsze a két teljesen ellentétes technológiát.
    Őszintén azon kívűl,hogy mindkettő játékplatform is mi köze van egymáshoz?

    [ Szerkesztve ]

    Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

Aktív témák