Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • piglet76

    tag

    válasz nemurea #1896 üzenetére

    Köszi, hogy megnézted! :R

    Az én kiinduló kérdésem pont emiatt a többeknél jelentkező hiba miatt született:

    Sokan használtok Q1900-as lapot XPEnology-val, baromi jó kis lap, ez nem vita tárgya, de keresem az alternatívát egy esetleges AMD-s lapban, vagy olyanban amin lehetőleg 4 db SATA3 port van.

    Mivel tudom, hogy Jimnél ez a fagyásos jelenség igen is fennáll (ezer éves barátom) és ő azt mondta, hogy több helyről is van ilyen információja az Intéző kontra File Station használatával kapcsolatban, ezért keresem továbbra is a (számomra) legjobb megoldást.

    Nyilván meg lehet szokni a File Station, a Midnight Commander, vagy esetleges alternatív fájlkezelő használatát, de törekednék arra, hogy olyan lapot vegyek, amivel ez a hiba elő se jön.
    És, ahogy pár hozzászólással feljebb írtam is, korábbi tapasztalatom szerint a gyári D-Linkemnél (ami pedig tényleg fapados modell, viszont olcsó) ez nem volt probléma. ÉN csak azzal kapcsolatban tudtam konkrét tapasztalatokkal szolgálni.

    Szerintem(!) minden jelenlegi és jövőbeni boldog tulajdonos érdeke, hogy kiderüljön, mitől függ, hogy valakinél nem, valakinél viszont igenis vannak gondok az így végzett másolás / kitömörítés / áthelyezés közben. DSM verzió, beállítás, vagy esetleg jogosultság kérdése-e a "hibás" működés... :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák