- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz albert8 #13050 üzenetére
Német boltokban nem kapsz usa monstert, kezdjük ott. Idei batman-es rockstar van több ízben is 2euro körül, de 710ml-es usa darabokat ugyancsak nem kapsz.
Szidja itt mindenki ilyen meg olyan mocsok drága drink4, csak azóta se tud senki olcsóbbat mutatni ahol teli usa edrinkek vannak ennyiért, ott a gond. Am meg mindenki gyűjt, félretesz rá fizuból, ha épp teheti, és meg van oldva az ár kérdés, cserébe 100%-os is a rendszer megbízhatósága.
üdv.
-
albert8
veterán
válasz T-unit #13051 üzenetére
Engem, nem érdekelnek az űber brutál extreme gyűjtői digital deluxe edisönök, csak kóstolgatok. Nekem nem érnek meg több ezer forintot ezek az italok.
Persze nem úgy gondoltam. Amerikábol, vagy angliából, majd szerzek monstert, de pl a Mixxd-et nem találtam . Itt mondta valaki, hogy németben van. Ezért azt valszeg onnan fogom.Majd irok, ha jött válasz ez ügyben, de nagy mennyiséget valszeg nem fog hozni az ismerős.
Ha mondtok párat ami kellene, azt lehet meg tudjuk oldani.[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Def26
félisten
válasz T-unit #13051 üzenetére
"Szidja itt mindenki ilyen meg olyan mocsok drága drink4, csak azóta se tud senki olcsóbbat mutatni ahol teli usa edrinkek vannak ennyiért, ott a gond."
Én mutattam. [link] 30 font a posta. Monster java 950Ft, Nitrous 1300Ft.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
vwpolopg
őstag
Monster Mixxd nincs németországban, maximum amcsi szürkeimportból!
Továbbá lesz egy teljes teli batmanes rockstar szettem, legfőképp cserére, a szokásos ,,adjatok olyan rockstart ami nekem nincs meg" módon Legvégső esetben kp., de ahhoz nagyon jó ajánlat kell pénzben továbbá csere az elsődleges!
-
energy4ever
addikt
A Monster X-presso az habzik, és az miatt van benne csak 285ml, 355 helyett?
-
senior tag
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
vwpolopg
őstag
válasz energy4ever #13060 üzenetére
Szerintem azért mert nem volt anyagilag kifizetődő egy termék miatt átállítani a gyártósort 285ml-esre Ott van a kis hammer, az is csak 200ml-es és 250ml-es dobozban van de plusszban lehet az is amit mondasz, elvégre ott van a dobozon jelölve a hab helye
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Bulitt #13055 üzenetére
Meg kell próbálni egyszer. Gondolom, hogy ha elev ilyen gyűjtőknek ajánlják akkor valamilyen szinten vigyáznak is rá. Már 2 munkatársammal beszéltem és ők bevállalják a fejenként 3300Ft -ot. Majd kiderül, leírom, hogy milyen.
-
xlife11
senior tag
válasz energy4ever #13066 üzenetére
A doboza meg ctrl+c ctrl+v a lo-carbról.
-
james001
veterán
-
T-unit
őstag
30font...közel 11k huf. Kb ugyanott van az egész és jól látom választék is gyérebb.
De valóban csak megbízhatóság + állapot kérdése itt inkább a dolog egyre inkább.
Én is nem egyszer vásárolhattam volna ebay-ről is mégse tettem mert sajnos nem sok emberben bízom meg, vaterát pl. már ismerem, meg azt az 1-2 gyűjtőt aki pakolgat fel újakat néha, velem együtt, leggyakrabban személyesen is.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
Innen szerintem max a Nitroust érné meg hozatni, de jelenleg nincs raktáron
[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
T-unit
őstag
válasz energy4ever #13060 üzenetére
Jajó, közbe megvan hogy értetted. Szerintem is egyértelműen nem akartak áttérni új méretre + valóban habosabb mint a java, ezt lehet is abból látni, mikor tisztítanád ki a dobozt gyűjteménybe, alig tudod mert állandóan habzik tovább víz alatt is.
CoDWaW07 : + ne felejtsük már el a 30font se 25euro mint drink4-nál. Pont számít az a + közel 4k is, azon is osztozkodni kell, de nyilván több tételnél már jobban megérné HA megbízható a forrás.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
+ a 30font-os posta is megint meddig 30font,mennyi idő míg befut...áj lenne itt kérdésem még bőven, ez nem annyiból áll benyomunk egy linket azt tessék, olcsóbb.
üdv.
-
T-unit
őstag
Várom az eredményeket és akkor a pü-t én is. Látod, én nem a levegőbe beszélek, nekem komoly tények kellenek azért kérdezek már meg inkább mindent, mint anno drink4-nál is kitapasztaltuk többiekkel, és ha ez is oké, én máris benne vagyok, nem szarozok.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
Rendelünk, de ezen a héten pl ugy tudom kb naponta jött új jelentkező és lépett is ki másik, azért húzodik már napok óta. Gyertek csak ha rendelni akartok ,most már legalább 1000Ft-nál nem lehet több posta, különben látod, már nincs rendelés és várunk tovább, meguntuk a drága postát.
üdv.
-
Def26
félisten
válasz T-unit #13080 üzenetére
Én beszéltem a sráccal. Benne vagyok a rendelésben ebbe a hónapban. Félre van téve 10k erre. Ha nem rendelünk most akkor majd a köv. hónapban. Nekem mindegy, nem mondom vissza.
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
Britishstore oldalán ez a rb shots, ez ugye nagyon nem az itthoni sima shot akar lenni ami kb minden kúton látok atom drágán?
Reb Bull Cola-ból a 355ml-es meg spec tudom osztrák határ túloldalán már kapható is 1euro körül, kiváncsi leszek itt mennyi lesz, meg hogy változott e doboz, bár azt kétlem.üdv.
-
senior tag
válasz james001 #13068 üzenetére
Te neked nincs meg a cseresznyés ? az jelent meg először
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Varázslóó #13090 üzenetére
Nem teljesen igaz! A sima Watt előbb megjelent, de mivel a raktárak tele voltak a régivel nem került ki... a Penny olyan kis raktárkészlettel dolgozik, hogy amikor én vettem a Cherry-t akkor mindjárt vettem mellé az új sima Wattot is.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
james001
veterán
válasz Varázslóó #13090 üzenetére
Én csak mostanában kezdtem el igazán gyűjteni,régen csak néha egy kettőt megtartottam. Meg eddig sehol nem láttam cseresznyéset,még a Watt "kezdetekor" se
Ma meg voltam két Penny-ben is,de mind a kettőben csak sima volt.
Naturát is csak régit látok mindenhol. Sztem ezek direkt szivatnakhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
senior tag
válasz james001 #13096 üzenetére
Hát mázlim volt , mielőtt kijöttem , az otthoni gyűjteményembe beszereztem az összes újat
-
senior tag
válasz DJ. Ru$y #13098 üzenetére
Istonic nincs még akkor még nem volt kapható ... de a többi már 2hónapja megvan a polcon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest