- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi081
tag
Valószínűleg Rehab lesz nálunk is az új Monster.(forrás : Mat Team Hungary)
-
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #10403 üzenetére
Álmodik a nyomor. Hiszem, ha akármelyik bolt polcán is látom év végéig...ma is bementem szomszéd nagy CBA-ba, majdnem elsírom már magam ha a vérszegény energy részlegre tekintek...egyetlen értékelhető darab az az almás hell volt a sok hulladék között...
Itt kezdődik a minőség: [link]
Full merev alu palack, gyöngyház festéssel + egyesével csomagolt a karcok elkerülése végett...hát igen, egyesek gyártók sejtenek valamit. Amúgy eddig első és utolsó a Venom széria nálam ahol egyből "kell!" kategória volt a palack, és állítólag fonom is.
Nitorus-okat meg úgy lehúzza az ember a nagy kupak rész miatt mint a fene, ráadásul van egy csöpp sörös beütése is mert picit habos, és elég tömény is.üdv.
-
szekra
Topikgazda
Ma vegre ravettem magam h megkostoljam ezt a spar energy cola-t. Hat nem kellett volna... Alig birtam meginni.
-
Ace owner
addikt
Mai szerzemények: Hell Classic, félliteres pet Be focused, pici red bull meg egy sima burn
Galaxy Fold 4
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #10407 üzenetére
Jó lenen végre egy teás energy a piacra ennyi idő elteltével végre, ugye van már szőlő, alma, minden sok minden más, de a teás+kávés energy-k hiányoznak itthonról nagyon.
Természetes enyém a kép, és mint doboz szerintem cserés is lesz egy teli power drinkkel együtt.Viktor: Jó 3cm-el, komolyabb gyűjtőknek mint mi is iszonyat minőségi az egész, kép sem adja vissza, pláne a csillámporszerű festésével iszonyat szép, egyik nagy kedvencemmé vált hirtelen, be kell szereznem nekem is egész szériáját kövi német rendelésbe.
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
Mostani rendelés
Teljes
Köszönet vwpolopg kollégának!
Kinek melyik Java Monster ízlett a legjobban?[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
RazorGTR1: Hát mondhatjuk úgy is
T-unit:Tényleg nincs sok különbség köztük Eddig csak a Vanilla Light-ot kóstoltam, az inkább karamelles kávére hasonlít szerintem, meg a Mean Bean-t, az meg inkább kávé,étcsoki keveréke Originale és Kona blend közötti különbségre kíváncsi vagyok mert elvileg a Kona Blend az utóda Mindenesetre szurkolok az Originale-nak hogy nagyon ne jöjjön be nekem az íze hogy ne sajnáljam hogy megszűnt
Amúgy kíváncsi vagyok mikor lesz Rockstar Relax, és Iced a német oldalunkon[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
-
CoDWaW07
őstag
válasz T-unit #10418 üzenetére
Most nézem hogy a kanadai Rockstar Xdurance "Rehab" néven tud
Amúgy a Rockstar Roasted finomabb mint a Java Monster?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
T-unit
őstag
válasz CoDWaW07 #10419 üzenetére
Az az, amit pont a következő rendelésbe tudok még meg én is, ha akciós marad.
Na Venom Mojave is kipróbálva, soha nem gondoltam volna amcsi monster ízre kell számítanom, színre is kb ugyanaz, azonban van egy fokkal gyümölcsösebb mellékíze, jó, finom, de azért a fő személyes kedvencem továbbra is a Monster Dub edition marad, doboz+anyag miatt is benne.
A palackja viszont továbbra is brutál: cirka 5mm falvastagság, ez amcsiéknál eddig rekord asszem.üdv.
-
CoDWaW07
őstag
válasz T-unit #10420 üzenetére
Akkor talán valaki más meg tudja mondani mert jött egy pár a mostani rendelésben
Amúgy a Dub 32 oz-s változat az limitált volt vagy még most is kapható?
És aki megy Ausztriába annak érdemes nézelődie mert elvileg van Lo-carb 250ml-esbe[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Sziasztok.
Külföldről honnan szoktatok rendelni?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
CoDWaW07
őstag
válasz T-unit #10426 üzenetére
itt mindkettő usa
&rew kolléga írta egyik postban hogy mindkettőt kapni, és mintha vmikor váltottak volna dizájnt csak még mindkettőt kapni Csak kíváncsi voltam mert a mintás jobban bejön nekem, de nemannyira lényeges
Jah és &rew: Jöhetnek még ilyen képek![ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
Majd el is kezdheted akkor lassan nézegetni mi kéne, utalni meg mindig ugy érdemes hogy azért lehetőleg max kövhó 14.-ig pénz befusson a Gábor (vwpolopg) számlájára, mert tudtommal május 15-én adjuk le most rendelést, de erre írtam részletek ugyis csak nála, átvét pedig Bp.
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
Azt inkáb jobb ha nem tudod
Az előző rendelés azthiszem össszesen 450 euro környékén volt●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Def26
félisten
válasz CoDWaW07 #10434 üzenetére
Az jó.
Én igazából nem is energiaitalt szeretnék hanem ezekből vmit. [link] Ez kizáró ok, hogy veletek rendeljek?
Egyébként a legutóbbi rendelésnél mennyi volt a posta költség? Hány főre oszlott ez le? kb
Én ezeket rendelem majd. [link] [link] Illetve ebből 5 db -ot. [link]
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
CoDWaW07
őstag
Nem, jöhet bármi innen
A postaköltség 3 euro volt fejenként, amikor kb 10en lettünk volna akkor 2 Eu lett volna,de elértük a súlyhatárt ezért voltak akik külön rendeltek és így lett 3 Eu fejenként●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
xlife11
senior tag
Nemrég hoztak ismerőseim thaiföldről pár spéci energiaitalt, ha gondoljátok lövök róluk pár képet.Amúgy tegnap ausztriából végre meglettek a piros meg a kék RB-ok.
-
CoDWaW07
őstag
Ezeket nem tudom sajnos, kérdezd majd meg vwpolopg kollégát
-
T-unit
őstag
Maradjunk inkább abba az 1200Ft-os postába, ugye 3ajró+ csak rájött most is újra kis közel eurós bónusz, lévén jópár Ft-al többe számolják az árfolyamot mint ami a tényleges itt nálunk épp...+ ugyanezt a karton 355ml-es vanilla-t én olcsóbban hozom neked mint a német boltból. Ahogy írják, lényeg 50kg-nál nem lehet több a súly, már csak amiatt is.
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
válasz T-unit #10442 üzenetére
Amúgy azt nem tudod véletlen hogy a Monster Mega 710ml-es visszazárható is olyan vékonyfalú, vagy pedig erősebb mint egy sima alupalackos Monster?
-
xlife11
senior tag
Nos, ha valakit érdekelne akkor itt vannak az italok.Erejükről csak annyit hogy kb kétszer erősebbek mint az itthoni itókák, olyan mint két shot egymás után.Ízük jó, reggeli kávé helyett extra boost.
-
T-unit
őstag
válasz CoDWaW07 #10443 üzenetére
Nekem van is locarb 710ml-em, ugyanaz a papírvékony sérülékeny szar alu mint itthoniak is. Egyetlen egy brutál minőség van nálam már csak én szemembe, és az nem más mint a Venom palackos. Igazán példát vehetne róla a 2 nagy gyártó is. A minőség ugyanis odaát van.
üdv.
-
CoDWaW07
őstag
válasz T-unit #10445 üzenetére
Az nagy kár
Látom nagyon beleestél a Venomba, annak ellenére hogy az elejénte nemnagyon támogattad az ötletet hogy olyat is rendelsz Lehet én is majd rendelek kíváncsi vagyok már rá
A Nitrous is akkor olyan vékony amúgy?●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
T-unit
őstag
-
vwpolopg
őstag
Cseréim, kivéve a pussy és a sex. Illetve van még egy amcsi sárga rehab. Mind üres. Csere csak rockstar/monster, kp. írd meg priviben mit ajánlasz.
És aki szereti a Punched rockstart, NE vegyen pet palackosat.... nagyon szar a dobozoshoz képest...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest