- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz DJ. Ru$y #9700 üzenetére
Mi értelme lenne?? Ezek szavatos dolgok ám, akkor meg már inkább érdekel is az íze.
És azt se lehet mondani "na akkor veszek mégegyet, csak gyűjteménybe megtehetem..."
Amúgy nézegesd picit drink4you.de webshopon edrink részleget, azt megérted miről is beszélek. Itt már rég nem 400-500Ft-os cuccokról van szó sajnos.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Eflek
tag
Honnan van Werner?
[ Szerkesztve ]
-
werner97
tag
őőőőőőőő mit kaptam teljesen ingyen!
http://energytests.blogspot.com/
-
T-unit
őstag
válasz DJ. Ru$y #9707 üzenetére
Mondjuk mert fingod nincs milyen ízű, mivel épp amcsi crunk-ot iszol, amit itthon meg nem kapsz boltból?
Most eladóak, ennyi van, nincs több nem lefoglalt jelenleg, nagy R* Cola 1250Ft, kis R* 850Ft, mind2 németből, privi aki kell, átvét szokásos.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
Még jó hogy idő nincs kb szerkeszteni, tehát.
Most eladóak, ennyi van, nincs több nem lefoglalt jelenleg, nagy R* Cola 1250Ft, kis R* 850Ft, mind2 németből, privi akinek kell, átvét szokásos.
+ félreértések elkerülése végett, újak, 2013-ig szavatosak mind.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz DJ. Ru$y #9710 üzenetére
Igen, Razor + én is mondtam pont most. É nekem akkor már rég be volt külföldről rendelve a cucc mikor Razor mondta előttem hogy ihatatlan, szerintem én a saját hányásomat is elébb meginnám szinte mint azt az alkoholos crunkot, annyira ihatatlan csak, tényleg nem volt rosszabb na még nekem messze.
üdv.
-
Eflek
tag
100 Ft reális ár egy Go Fast -ért?
-
Eflek
tag
Ma már 2 Go Fast-et is ittam. Ilyen áron szinte ingyen volt
-
Eflek
tag
Minek csinálnak energiaital porokat? Az emberek 99,9 %-a úgyis az utcán megissza, a maradék 0,1 % meg amúgyis csak a doboz miatt veszi, akkor ki fog napi szinten egy ilyet otthon magának kikeverni?
-
senior tag
Ki ivott már az új növényes hell ből ? kb 1 hete kapni nagyobb központokba
baromi jó az íze[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
pill lefotozom neten nem láttam , de hátha találok
Szerk: áhh neten 1 kép sincs valahogy lekapom és feldobom
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
Szerinted ez a dobozos nem por ? szirup és por
-
Buster17
addikt
Sziasztok!
Ha kíváncsiak vagytok a gyűjteményemre akkor megszámolom őket és nyomok róluk 1 party fotót megosztom veletek. De ha türelmetlenek vagytok akkor mutatok egy régebbi képet.
Amúgy kb 3évre tekint vissza a gyűjtögetésem, akkor elvetemülten vásároltam, de mára ez a lelkesedés elfogyott... pénztárcám már kiköpte tüdejét.
-
senior tag
válasz Buster17 #9730 üzenetére
Nah kíváncsi vagyok mi az az elvetemült
-
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok!
Tud valaki valahonnan prezentálni nekem egy cukormentes NG Hellt? (piával együtt?)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
senior tag
válasz DJ. Ru$y #9734 üzenetére
A fényeset vagy a Mattot ? fényes nekem sincs meg... mat igen
-
-
energy4ever
addikt
250ml-es Hell classic-ot merrefelé lehet venni?
Már elégé sok helyen jártam, de ne láttam sehol se....
250ml-es NG cukormentes Hellből létezik "leveles", vagy nem matt változat egyébként? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz energy4ever #9740 üzenetére
Leveles nincs belőle szerintem, legalábbis a Tescoban sima cukormentes volt a leveles mellett... még nem is NG-s
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Buster17
addikt
kedvenc *.*
ui. régi képek... azóta már több van, még nem volt időm és kedvem képet csinálni róluk.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz energy4ever #9743 üzenetére
Köszi!
Tudom, szinte csak Mo-i van amit a sarki boltba vagy amit Pesten találtam
De azért van egy pár ami külföldről van. (nyaralás, rokon, ismi hozta)5 éve kezdtem gyűjteni de akkor még nem gondoltam komolyan. Volt 20db majd kuka és azóta a felét meg sem tudtam újra szerezni
1 év szünet után külföldi nyaraláskor kezdtem újra gyűjteni, (első példányok nincsenek meg, mert a kocsog takarító kidobta) azaz már 4 éve.
De lassan már 1 éve nem tudok újat venni De amint lesz melom...[ Szerkesztve ]
-
Eflek
tag
Tud valaki szerezni nekem egy Sexxx-et? Tényleg árulták régen magyar boltokban?
-
Ace owner
addikt
Szereztem Spiritet
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest