- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Mai naptol én is Xigmatek "sima" 1283as tulaj vagyokMost akkor ezen feltétlenül muszály ilyen lefogatót lecserélni vagy az eredeti gyári amit adnak hozzá ennyire rossz lenne?!Please help me
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Gorneck bácsi ilyet hol lehet szerezni?
http://www.xigmatek.com/product/accessory-crossbow-adk-i7751.php
pcgear-en van? Vagy te honnan szereztél nekem kéne mert az egyik láb az inteles megoldásnál sántít nekem egyébként most stabil 3.5ön a q6600om de 1.5voltot kell neki adni a premiumon a legujabb bios van amit agyondícsértek fórumokban.Jo lenne vhogy feljebb tornászni de prime alatt 30 perc után már a 4 mag 70fokon volt ugy h ment 1400en a 1283on a venti.Jah meg házban még 3s-flex 1200ön.Please help
-
dime27
őstag
Ilyen crossbow énnekem is kellene de ezt máshol nem lehet kapni csak seneritnél pl pcgearnél nincsen?Messze élek Bp-től ezért az ezer forintos tételért nem szívesen mennék fel vhogy utánvéttel nem lehetne ezt megldani?SEneritnek irtam itt pü-t de nem válaszolt,please vki help lécci!
-
dime27
őstag
Senerit ment pü!
-
dime27
őstag
Senerit ment egy pü
-
dime27
őstag
Marha jo ez a seneritstore aki onnan rendel ne rendeljen elküldtem 3 nappal ezelőtt egy megrendelést crossbowra direkt odairtam h itt is lebeszéltem és azota is várom h megjöjjön...Ph-s tagtol rendeltem ramokat érdekes az másnapra itt volt nem hiszem h a posta baszta el....Fasza...Remélem senerit olvastad!
-
dime27
őstag
Senerit lesz ebből a Crossbow-bol vmi mert nem nagyon akar megérkezni....Légyszíves nézz már utánna,ha nem nagy gond...
-
dime27
őstag
Nem semmi értesítő nem jött és nem is jött semmi futárkocsi nagyanyám itthon van 24/7ben feszt az ablakban ült multhéten is meg ma is és nem jött semmi nem tudommost rendeljem meg mégegyszer vagy mi legyen?2db crossbow nem kell ha esetleg kijönne majd 2 honap mulva és 2szer se akarok fizetni....Máshonnan nem lehet ezt beszerezni?
-
dime27
őstag
Hali Senerit
Tegnap vki hívta anyámékat asszem Kiss Gergelyként mutatkozott be h engem keres,nem ti hivtatok véletlenül?Mert akkor megszakad t a vonal aztán későb is hívták anyámékat de mire beértek a kertből addigra abbamaradt a csengés,sorry.A cucc még mindíg nem érkezett meg remélem azért már ma megfog.Ezen a héten délutános vagyok szal én már 1óra után nem leszek itthon!Köszi az edigi fáradozásaidat velem kapcsolatba.
-
dime27
őstag
Senerit ment egy privi!
-
dime27
őstag
Pü ment Senerit!
-
dime27
őstag
Senerit pü ment!
-
dime27
őstag
Nah felraktam ezt a crossbowt és nagyon megvagyok vele elégedve!Ajánlom mindenkinek sokkal stabilabban tartja a hűtőt és nyertem vele 3 fokot terheletlenül és terhelve is(proci 3.6ghz-ig huzott q6600as)!Ráadásul a gyári ventit is kicseréltem egy Artic Colling pwm-es 400-1500rpműre és most halkabban dolgozik mint az eredeti és jobban is hűt ráadásul nem forog terheletlenül csak 500at mig a gyári ilyenkor már 700-900között forgott.Sztem megéri kiszerelni a deszkát emiatt!Szereléskor csak a bordát tegyük fel aztán keresztirányosan meghuzni a rögzítő csavarokat egy csillagcsavarhuzóval és csak aztán tegyük rá a ventit mert ha előtte teszitek fel akkor csavarhuzóval nem lehet meghuzni a 4 közül kettőt mert takarja a venti ill meglehetne azzal a villás kütyüvel amit adtak hozzá de az igy kényelmetlen lenne nagyon igy előre szólok inkább!Köszi Senerit a Crossbowt és Nyugdijasnak ezer hála ezért a fasza folyadékcsapágyas ventiért egy ezrest simán megér és hát nem sokkal hangosabb az s-flex-eimnél mig azokat anno 5rongyért vettem darabját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest