-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
Gyors kérdés:
TWRP backupot bármikor vissza lehet tenni, függetlenül attól, hogy a backup készítése óta milyen ROM/kernel etc került fel a telóra?
konkrétan: miui stabillal vettem a telót, unlock, twrp, full backup.
Ezután pakolgattam fel mindenfélre ROM-ot, Lineage RR stb...Ha most visszateszem TWRP backupból a MIUI stabilt az okozhat gondot? Vagy ez a TWRP valami bit-to-bit szintű mentés amit akármilyen helyzetben visszatehetek?
-
Darko_addict
őstag
válasz fene_vad #13505 üzenetére
Recovery (TWRP)
Egyéb:
Most úgy néz ki, megkaptam a BT nyitás engedélyét. Mikor MiFlash-sel megpróbáltam volna kinyitni, azt írta, nincs ehhez az accounthoz társítva a telefonom, és nincs engedélyezve a Factory Unlock a Dev. settingsben. Párosítva tényleg nem volt, mert korábban hibát írt ki, viszont a Factory Unlock minden újraindításnál OFF-ra teszi magát. Mikor a telefont társítottam, kiírta, hogy még nem telt el 72 óra. Eddig rendben van, ezekről tudtam. Az F.U. Off pozícióján lepődtem csak meg, mert kétszer is ON-ra állítottam. Ezek után próbaképp megint megnyomtam a telefon-acc. társítás gombját és azt írta ki, hogy oké, párosította; nem azt, hogy már korábban párosítva lett. Ez így oké? Vasárnap fog lejárni a 72. óra.[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Phae2bef #13497 üzenetére
Most hivtam őket a B20 miatt. Fogalma se volt az mit jelent , de annyit tudott mondani , hogy nincs náluk ázsiába forglamazandó készülék , csak Európába szánt termékeket forgalmaznak.
Nah akkor valszeg International verzió lesz...Viszont hogy lehet kideriteni , megvétel és kibontás után , hogy tudja e a B20-at?
-
micafighter
nagyúr
válasz WhiteWalker #13508 üzenetére
Én a helyedben megrendelném nyugodtan, leirja majd valaki hogy tudod megnézni ha kezedben van tudja-e a b20-at. Ha nem tudja, akkor visszaküldöd, netes rendelésnél 14napos elállási jogod van, szó nélkül vissza kell venniük a terméket.
-
Gila2626
csendes tag
Megrendeled és ha njncs benne b20 14napod van hogy elállj a vásárlástól!
Lassú voltam
[ Szerkesztve ]
-
aRm1n
aktív tag
Írni kellene nekik, hogy milyen modellszám van a doboz hátán. Azt csak meg tudják nézni. A QR kód fölött van halvány szürkével szedve. Legjobb, ha küldenek egy képet róla.
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
tboy72
aktív tag
Azt kérdezd meg tőlük, hogy van-e a dobozán bazinagy piros négyszögben Global Version felirat!
-
addikt
Biztos vásárolnék ilyen felkészült helyről
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
RVR400
veterán
Szépen nézne ki, ha egy ekkora termékskálával rendelkező helyen minden termékről minden pontos adatot tudna egy telefonos ügyintéző. Valószínűleg akkora agykapacitással már nem lenne ott telefonos ügyintéző.
(#13516) helixP: Azt meg látod Te is a webshopon.
(#13518) Druss: A 4/64-es dobozán is ugyanez lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Druss
aktív tag
[ Módosította: Qru ]
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
vargalex
félisten
Ahogy néhány topictárs már írta: felesleges megkérni őket, az ügyintéző nem is találkozik konkrétan a termékkel. Anno én egy D-Link DIR-860L routert rendeltem eMag-ról, ott sem tudták megmondani a hardware verziót. Viszont online vásárlás miatt nagy rizikó nincs...
(#13519) Tapsi75: szerintem az átlagembernek fogalma sincs róla, hogy mi az a B20. Nekik sem a telefonok a fő profiljuk, úgyhogy nem várható el az ügyintézőtől sem...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Druss
aktív tag
válasz WhiteWalker #13520 üzenetére
Itt a fórumban mondták, hogy a 216102 az a Global B20-as.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Fulár
senior tag
Mi a tosz....Ma már kellett volna lennie új Eu.Dev-nek de nyoma sincs.
-
-
Feri1977
senior tag
Egy kérdés. Az SOT azaz a bekapcsolt képernyő idő azt az akkumulátor használat hardver képernyőnél látom, hogy bekapcsolva, írja?
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
z0d1@Ku$
senior tag
-
sandró60
addikt
Az én tapasztalatom egy Huawei P8-Lite után.(2-nap után töltés)
Ma volt a 3.nap-hogy a 14%-lemerült akkut töltőre tettem.Kérdésem mennyi az a lemerülési % ami egészséges egy akkunak?
Most volt a megvétel utáni 3.töltés. -
juve600
nagyúr
MIUIHU9 7.9.14 ROM-ot használja valaki ? aksi idő érdekelne
-
micafighter
nagyúr
válasz sandró60 #13532 üzenetére
Az akkumulátor folyamatosan degradálodik idővel. 80% felett és 30% alatt exponenciálisan gyorsabban degradálodik, az ideális töltöttseg 45% körül van.
Nem kell azért félni ha maxra tölti az ember v lemerül a teló, de az akksi tovább fogja birni ha az ember igyekszik 45% körül tartani, mondjuk 30% és 70% között.
Ha érdekel valakit tudok tudományos cikket linkelni a témáról, de angol nyelvű.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz micafighter #13534 üzenetére
Megerositem.
A mostani Note 3 telóm 1 év után 15-18%-ot vesztett a toltottsegbol. -
DrTropex
csendes tag
Ezt nem hiszem el....Nincs még egy ilyen szerencsétlen.
A céghez rendeltem a telefont (speemalról) ahol dolgozom. Most mondták hogy a cím ugyan az sajnos a fél utcán keresztül, én meg nem írtam bele a cég nevet. Futár hozza a csomagot vagy a posta? Elég gáz mivel előre fizettem. Ha futár akkor jó eséllyel fel hív, de a posta nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
válasz sandró60 #13532 üzenetére
Szerintem meg két vagy három nap után töltőre dugod ahogy kívánja. Semmi tudományos hókusz-pókusz, ígyis úgyis veszít az akku az idők során a kapacitásából, de egy-két évet kibír.
Mondom mégegyszer, szerintem!DrTropex: DPD hozza a magyar raktárból.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
helixP
nagyúr
válasz DrTropex #13536 üzenetére
Fel fog hívni, szerintem, ha magyar posta is, ha adtál meg telefonszámot, és még módosítani is lehet a címet, ez mindenhol így van.
micafighter: Tehát feszengjünk azért 30 és 70% töltöttség között, engedjünk el 60% akksi kappacitást, hogy egy 10 dodós alkatrészen spóroljunk...?
[ Szerkesztve ]
-
DrTropex
csendes tag
válasz KamuMazsola #13537 üzenetére
Náluk van lehetőség csomag követésre? Vagy beszélni velük cím pontosítással kapcsolatban?
-
sandró60
addikt
válasz KamuMazsola #13537 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki ehhez hozzászólt.
-
micafighter
nagyúr
Neked lehet jobb, de az akksinak nem mindegy az akksinak hogy 5x töltesz rajta 20%ot vagy 1x 100%at, illetve nem mindegy mert 1x 100% esetén a már említett ok miatt jobban degradálodik az akksi mert nagyon magas és nagyon alacsony töltöttséget kapott. A kényelem is egy fontos szempont persze, de próbáljunk precízen forgalmazni egy szakmai forumon, ha nem tudod biztosan hogy pl árt-e az akksinak a gyakoribb, rövidebb töltés, akkor ne irj ilyet
[ Szerkesztve ]
-
rejtő
tag
válasz micafighter #13548 üzenetére
A fórumtagok 80 - 90 %-ának folyamatosan írhatnád, hogy precízen fogalmazzon egy szakmai fórumon, úgyhogy ezt egyáltalán nem veszem magamra.
Az akksi használatról meg nyilván az a mérvadó, amit te tudsz, illetve amit olvastál valahol.
Mindegy amúgy mit olvastál, annál biztos összetettebb. Részemről lezárva.
-
KamuMazsola
őstag
válasz micafighter #13548 üzenetére
Volna egy javaslatom! Én azt hiszem amit látok. Lehet hosszabb ideig ez a telefonom lesz és én mindig úgy töltöm, hogy két-három nap után egész éjjelre töltőre teszem. (Szerintem még sokan ugyanígy) Te töltsd úgy ahogy te akarod (tudományosan). Egy év múlva hasonlítsuk össze az akkumulátorokat!
Üdv.: KamuMazsola
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest