- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz l.skywalker #4049 üzenetére
Ha tényleg kb 2080+ryzen2700 szintű teljesítményre képes a masina, akkor tippre így 30fps-el a gpu max 50%-osan megy. Ennek mi értelme?
-
Beniii06
addikt
Szerintem ezért mentek is bele a Smart Deliverybe, nagy botrány lenne, ha az új 200 ezres konzolon + 15 ezer ft-os játék ugyanúgy futna mint one x-en.
Akkor a többi Smart Delivery-s játékról is feltételezhető ugyanez a teljesítmény?
Mindenki vegyen új One X-et(100k körül/alatt) és két év garival addig pont ki lehet húzni, amíg nem lesz egy újabb fél generációs konzol. Majd ebből tanulni fog az MS vagy nem.
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #4049 üzenetére
Inkább egy papíron, SX-el megegyező kártyát szerezz be, ezek alapján jobban jársz.
-
-
pzstm
titán
Kerdezd Ubit.
Masok megoldottak es elkezdtek hadznalni mashogy.
XGS jatekok is erdekesek lesznek meg melyik mire es mennyjre Hasznalja elso korben a konzolt.
2021 vege elott nem szamitok ra hogy akar kek akar zold oldal a rendszeresebb 60FPS-n tul csodat muveljen, de ne legyen igazam[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
keIdor
titán
válasz HunChris #4046 üzenetére
Az a helyzet, hogy a kb. 8x erősebb CPU-tól és 2x erősebb GPU-tól én azért reménykedtem volna a 60 fps-ben. Többet várna az ember, legalább ebben a cross gen. időszakban.
Ha 3 év múlva visszatérne a 30 fps időszak azt elfogadná az ember.De így... nekem csalódás, remélem nem ez lesz az összes játéknál. Játszható a 30 is, csak "kényelmesebb" a szemnek meg az agynak a 60, imho...
Illetve felvetődik a kérdés, akkor a Series S hova lesz belőve? Meg a One X?
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
l.skywalker
Topikgazda
A játék az értelme. Most is a játékaim 80%-a 30fps-re van lockolva és nem nyervogok miatta mint egy bagzó macska. Az X előnye az S-el szemben nálam annyi volt, hogy az S az be-beesett 30 alá, az X fixen tartja. De nekem, aki nem árgus szemekkel a hibákat és a grafikát lesi nekem a 28 és a 30 fps is elég, HA a játék jó. Ha nem jó, akkor úgy sem játszok vele annyit, hogy felfedezzem a hibáit.
Eddig egyszer találkoztam egy játékban egy olyan területtel, ahova ha bemegyek, összeszarja magát az egész FPS. Annyival oldottam meg, hogy gyorsan letudtam az ottani küldetéseket és kész. Mivel a játék nagyon tetszett így nem foglalkoztam vele tovább.
Az egész technikai fejlődés egyik legnagyobb hátránya az, hogy a felhasználók vérszemet kaptak. Már nyóckában kell 120 fps-el játszani a FIFA-t, mert nem látszik Cristiano Ronaldó zacsiján elég élethűen a ránc és a hajtincsei nem rezegnek 120 fps-el. De nálam ez nem ad annyit az élményhez, mint egy jó sztori, egy változatos világ vagy egy szerethető karakter.
Egy dolgot várok az új generációtól: a loading screen-ek eliminálását. Ezt mondják, hogy nem lesz betöltési idő vagy ha lesz is, akkor észre sem vesszük majd. Ha ez megvalósul én már boldog vagyok. Ha pedig többre vágyok, ahogy Beniii is ajánlotta inkább veszek egy PC-t.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #4055 üzenetére
Most nyár végétől, jó kis változás várható a hardverpiacon, jönnek az nvidia kártyák, amd CPU-k és GPU-k(ezek fogják a raytracing-et támogatni elvileg, kíváncsi is vagyok rájuk), de abban biztos vagyok, hogy most az nvidia lépéselőnyben van, mert a dlss minimális teljesítmény vesztéssel tud élt simítani(amd téren nem nagyon hallani hasonlóról sem), illetve ami igazán kíváncsiságra ad okot, az az hogy mennyit fog esni a teljesítmény RTX on vs off állásban az amd gpu-knál, mert kb az várható az SX-nél is, de gyanítom a 4k 30 fps gyorsan le fog olvadni 1080p 30 fps-re, ha a raytracing be lesz kapcsolva, az pedig erős visszalépés lenne még konzolos szinten is, ha már mindenki hozzászokott a 4k-hoz/a 4k-s tv-k is elterjedtek, marketing szempontból sem lenne jó dolog a "vissza fejlődés".
-
vg
addikt
válasz l.skywalker #4060 üzenetére
És nem zavar, hogy miközben játszol a 30fps-es, hatalmas inputlagos, szakadozó, lassított felvételhez hasonlító játékkal amit megvettél 19e forintért... , hogy mindössze 150e plusz összegért sokkal, sokkal jobb élményben lehetne részed(PC verzió)? Most kifizetsz 200e-ret új konzolért, és lesz 1 fokkal szebb az... árnyék. Vicc. Ha teheted egyszer próbáld ki kedvenc játékot, amit eddig 30fps-en toltál mondjuk 150fps-en, nem fogsz ilyesmiket írni, hogy "neked jó a 30fps", meg "nem nyervogok miatta mint egy bagzó macska". De, fogsz.
[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz l.skywalker #4060 üzenetére
Ezt már kitárgyaltuk párszor.
Van akinek elég a 30fps-és nem zavarja és tudja élvezni a játékot úgy is, van aki meg nem.Ezért kéne alapnak lenni az új konzoloknál annak, hogy raknak a játékokba 60 fps módot alacsonabb felbontással, mert ha tudja a hardver a natív 4k 30fps-t akkor tudja az 1440p 60-at is.
-
l.skywalker
Topikgazda
És ezt fontosnak tartom megjegyezni, hogy azért tudom, hogy 30 fps a játékok többsége, mert egyszer megnéztem melyik több mint 30 fps. És hiába minden, egy játékról én csak akkor mondom meg, hogy nem 30 hanem több, ha utána olvasok. Ezek szerint nekem nem akkor a különbség, hogy észrevegyem. Pedig sok 60 fps játékkal játszottam e szerint a lista szerint:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_X_enhanced_gamesNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
" ami várható is volt."
Amíg meg nem jelent a cikk, olyan elképzelések is voltak itt a topikban, hogy 4k 60 fps lesz az alap(szerintem is ez lenne a minimum), de hogy elképzelhető a 4k 120 fps, illetve 8k 30 fps is, ha visszaolvasol a topikban.
Attól függetlenül az nem gond, ha marad a 30 fps ennél a játéknál a kezdetben, csak kapjon SX patchet és ne maradjon így. Biztos vagyok benne, hogy elsőnek a tartalmat akarják biztosítani és majd csak utána az fps számot, hiszen ha nem jó a tartalom, akkor minek a 60 fps hozzá? Botrányosnak botrányos, csak ne maradjon így, különben nincs értelme az új konzolnak, ha 2 éven belül még megjelennek új játékok is One X-re.
-
nagyúr
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #4064 üzenetére
Elég tv függő mikor mit mennyit látsz a sok HW és SW képjavító technológia miatt, ahány tv annyiféleképpen "látod" és akkor még ott van az érzékelő szerved(szemek), az is egyedi és át tud verni.
Én pl azért sem upgradelnék, mert a 4k 30 fps-t 60 közelinek látom adott jó minőségű tv-n, de ha már monitorra átcsatlakoztatom a konzolt, akkor igen darabos lesz a kép számomra, freesync mindegy hogy be van kapcsolva vagy nem, lehet el sem éri az alsó határát, hogy bekapcsoljon, de tv-n pl egy Odyssey esetében, bőven elég a 30 fps is. A 60 fps csak komolyabb FPS játékokban látom értelmét, de azok meg konzolokon nem gyakoriak, lásd a PUBG-t is inkább TPS-ben játsszák az emberek.
-
l.skywalker
Topikgazda
De itt a kulcs. Ez konzol topik. Ha lenne olyan PC-m amivel 150fps-el tudnék játszani, akkor nem lennék itt, hanem azokban a topikokban rontanám a levegőt. Anno 52ezer forintal a zsebemben indultan neki 2015 év végén, hogy vennék valamit amivel játszhatok. Addig mindig PC-m volt, de hamar felhomályosultam, hogy 52ezer forint nem sok mindenre lesz elég. Vettem egy 360-at. És innentől kezdve jól elvagyok ezzel a vonallal.
Másfelől pedig nem veszek 19ezerért játékot. A tavaszi leárazás alatt 15ezerért kb. 30 játékot vettem. Nem mellesleg, megtehetném, hogy a magasabb fps miatt PC-re váltok, de akkor mit csinálok azzal a sok-sok játékkal, amik megvannak nekem Xbox-on? Én bele kényelmesedtem ebbe a konzolos világba az egész ökoszisztémájával együtt és nem érdekel a magasabb fps, mert nem érzem úgy, hogy most valami hiányozna.
PC-t most azért építek, hogy régebbi és esetleg újabb stratégiai játékokkal is tudjak játszani ill. hogy a Mount & Blade régi és új részével játszhassak, mert az előbbi konzolon katasztrófa, az utóbbi pedig nem jelent meg.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezt alá is írom. Ha a hardver van aki szerint képes rá, akkor elvárható egy fejlesztőtől, hogy használja is ki. De még mindig a fejlesztőről van szól, nem a hardverről. Azért mert az Ubi cseszik rá, én még venék XsX-et vagy PS5-t.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Beniii06 #4067 üzenetére
Én monitoron játszok, habár nem támogatja a Freesync-et HDMI-n, szóval ez nem dob rajta.
Nekem a loading screen lerövidítése megér ennyit
[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz l.skywalker #4069 üzenetére
Persze ez egyértelműen Uborkáék sara, ha nem veszik a fáradtságot, hogy rakjanak bele 60-as módot.
Azért emelem ki mindíg, hogy az új konzolok esetében alapnak kéne lenni, mert itt már nincs jelen az az erős cpu bottleneck ami jellemzi a jelenlegi generációt, tehát nincs semmi akadálya annak, hogy legyen adott játékban választható 60-as mód.
Tehát innentől kezdve minden játék ami csak 30fps-el jön az az adott fejlesztő hibája.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz l.skywalker #4064 üzenetére
Számít több dolog, a Motion Blur remekül "elrejti" a 30 fps-ből adódó szaggatást.
Ennek lehet más-más erőssége, játékonként eltérhet, valahol állítható is.
Az a legjobb, ha belépsz egy Forza Horizon 4-be és váltogatsz a 30-60 fps között.Meglátod, hogy ha 60-al játszol egy 5-10 percet, majd visszaváltasz 30-ra, "kényelmetlenebb" lesz. Az agy meg a szem jobb szereti a folyamatosabb mozgást. Rise of the Tomb Raiderben is van lehetőség erre, ott is megnézheted, de biztos van még több játékban lehetőség.
Meg lehet szokni a 30-at meg játszani vele, én is tudok, pedig PC-n ott van nekem is a 144Hz monitor már 5 éve. De sokkal kényelmesebb a 60, annak kéne lennie a targetnek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
NyMRooD
őstag
válasz Beniii06 #4065 üzenetére
A direkt sx-re megjelenő valhalla lesz 4k/30fps, az semilyen sx patch-et nem fog kapni. Sőt egy olyan játék sem fog sx patchet kapni ami hivatalosan megjelenik az új konzolra, ezek mind arra fognak készülni, mi a fenéért javítanák utána a grafikát? Azok amelyek meg nem jelennek meg hivatalosan, tehát csak BC keretében lesznek elérhetőek maximum majd kapnak egy nagyobb felbontású textúra csomagot és kész
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Beniii06
addikt
válasz l.skywalker #4070 üzenetére
Tv-knél azért az elég nagy előny, hogy a legtöbb tud "csalni", megkettőzi a képkockát és azt látod, mintha duplázódna is a valóságban, erre írtam, hogy becsap a szemed, tehát a one X-en is el lehet érni "60" fps-t, az igaz hogy nem valódi, de ha leülsz játszani 2 perc múlva már eszedben sincs a dolog és annyinak látod.
Még a PUBG-t fogom még egyszer leszenvedni egy próba erejére, mert azt mondják az gyenge teljesítményre, de gyanítom a megfelelő tv-vel, ezt is "vajsimának" fogom látni és innentől mindegy, hogy valós vagy sem az fps szám, az a lényeg én simának látom(össze tudom hasonlítani másik platformmal is) és a végeredményen nem változtat.
-
l.skywalker
Topikgazda
Meg fogom nézni én is ha tehetem inkább választom az 1080p+60fps-t a játékok többségében X-en a 4K+30 helyett. És el is hiszem neked. De amikkel én játszottam eddig és általában amikkel játszok, azokban nem veszem észre a különbséget.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Beniii06 #4074 üzenetére
Én soha nem fogok TV-n játszani. Ez megmaradt nekem PC-s időszakból, hogy asztalnál monitorral tolok mindent. Nagy ritkán, fintorogva néha-néha átszenvedem magam a nappaliba, ha valamiért nem tudok az asztalomnál játszani, na akkor átérzem azt, hogy van akit zavar a low fps vagy a grafika hiánya vagy a sztori gyengesége. Az én bajom a TV-s kanapés játszás
-
vg
addikt
válasz l.skywalker #4068 üzenetére
Értem. Te nyertél.
-
keIdor
titán
válasz l.skywalker #4075 üzenetére
Egyébként itt egy jó videó erről: [link] csak győződj meg róla, hogy 60 fps-re van állítva a videó! Meg 60 Hz a kijelző, amin nézed.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem nyeremény kérdése a dolog. Ez csak az én véleményem amit a saját élethelyzetemből fakadóan alkotok, eszembe sem jutna megkérdőjelezni azt a tényt, hogy egy 120fps-es játékemenetben nem venném észre a különbséget 30pfs-es évek után. Talán ezért is vagyok ennyire konzolhoz kötött, mert félek kipróbálni
-
l.skywalker
Topikgazda
-
twi452
senior tag
Nálam is hasonló a helyzet mint a Jedinél.
Mióta konzolra váltottam nem érdekel különösebben az fps. Ami 60al megy oké menjen de a 30asokkal is teljesen kényelmesen játszom ha tetszik a játék.
Mostanában division 2-t nyomom napi szinten és youtube videókon nyilván észreveszem, hogy pc-n milyen simán fut de mikor én játszom a tv előtt ülve nem ezen jár az agyam 😄 -
KRoy19
őstag
válasz l.skywalker #4079 üzenetére
Bizony ez így van.
Én is amikor először kipróbáltam a 144hz-es monitoron a 144fps-es játékot, akkor emlékszem azt gondoltam, hogy ezért van úgy oda mindenki?
Aztán napokig játszottam és egyszer valamiért vissza dobta magát a játék amivel játszottam 60-hz re.
Először nem értettem, hogy miért kezdett így szaggatni a játék, mert szabályosan szaggatásnak érzékeltem a fix 60fps-t.
Persze, utána ha úgy játszik az ember vissza szokik a 60-ra, de innentől kezdve nekem a 30fps-az már a játszhatatlan kategória.
Szóval ha jót akarsz magadnak akkor nem próbálod ki, mert onnan már nincs visszaút.[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Én pedig pont a (szerintem) tipikus konzolos vagyok. Kontroller benyom, gép indul, és ugrás a játékba. Mindezt egy fotelből, 55"-os oled előtt. Eszembe nincs széken üldögélve kis monitort bámulni. Nekem az a pc-hez tartozik.
Emlékszem, a 90`es évek végén is ezért vettem egy pst, mert idáig voltam, hogy tvn játszhatok, nem egy 14"-os monitort bámulok. (Akkor a 17" volt még a nagy méret, tv meg 72 centis volt.)
Szóval ha nekem kell választani, hogy 4k 30fps és 55", akkor nem kérdés hogy ez, és nem egy monitor. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz NoOne1976 #4083 üzenetére
Én a 4. gyerekem születésével egyidőben vettem az első konzolom. Nem a legjobb időzítés volt, de már nagyon kellett valami így 5 év folyamatos gyerekezés után. Először azonnal TV-re kötöttem, de pár hét játék után elég gyakran fordult elő, hogy simán bealudtam a túlzott kényelemben
Igazából mindig is nagyon bele akartam magam élni a játékokba, komolyabban vettem mint egy filmet vagy egy képregényt. Ezért váltottam vissza asztalra, mert ott tényleg figyelek.
Könyvet ágyban még mindig nem tudok olvasni 8 éve, elég ha elolvasom a címet és alszok. Azt is napközben szabad csak elővennem
-
KRoy19
őstag
válasz l.skywalker #4084 üzenetére
-
addikt
The Medium on Xbox Series X: Release date, trailers, and news — Everything you need to know
https://www.windowscentral.com/the-mediumThe two worlds interact in what Bloober teases is a "super secret feature" only possible on next-generation hardware.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Beniii06 #4089 üzenetére
Jó lenne, de ilyen szvsz soha nem lesz, - ezt egyébként rendesen még a remastered játékoknál sem teszik meg sokszor - nem éri meg nekik, 1-1 játék a legtöbbet az első három hónapban hozza a konyhára, utána már nem nagyon érdekli a fejlesztőket.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Beniii06
addikt
válasz NyMRooD #4090 üzenetére
Akkor ez nem jó hír. Még jó, hogy kitalálták ezt a smart delivery-t, bár így jócskán veszít az értékéből, mert ha nem kell új konzolt venni, akkor nincs is rá szükség, a többi játék, ami jobban futna, az meg nincs benne a programban, ugyan úgy meg kell majd venni, akár kétszer is. Jól kitalálták ezt a marketingesek.
-
l.skywalker
Topikgazda
Jeff Grubb szerint lesz Mad-max 2 idén és június 10-én Xbox Unboxing?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #4093 üzenetére
Ma az Aquaman jàtékot mutatjàk be nem?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
twi452
senior tag
válasz Beniii06 #4092 üzenetére
Nagyon kiálltál a nem kell új konzol oldal mellett látom 😄
Persze nem kell venni de akkor azokkal a játékokkal sem fogsz játszani amit kifejezetten az újra fejlesztettek mert one-ra nem fognak kijönni.
Gondolom minőségi ugrás csak lesz ezeknél a címeknél ha már kukázták a régi gépet.A következő grafikus motor "patch" meg valószínűleg a 2022-es ac-ben lesz ha lesz 😄
-
NyMRooD
őstag
válasz Beniii06 #4092 üzenetére
Ez nem hír, csak a véleményem, kivétel lehet, de eddig nem volt ilyen (tudtommal). Ha zöld oldalon maradsz és csak MS játékokat akarsz játszani, akkor biztosan nem kell még ~2 évig új konzol, mert jó fejek és addig még minden jön one-ra is. A third-party címek közül már nem minden fog jönni one-ra, de szvsz a népszerű sorozatok új részei jönni fognak (sőt azok tovább is). Ha kék oldalra mégy a third-party címekkel ott is ez lesz a helyzet, viszont a Sony rá kényszerít a váltásra, az utolsó nagy cím elvileg júliusban jön ps4-re, aztán már csak ps5.
(#4095) twi452: ez csak részben igaz, lásd fentebb.PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz l.skywalker #4096 üzenetére
https://www.summergamefest.com/ -> 18 órakor várható valami
-
Def26
félisten
hát pedig egyre kevésbé válik fontosnak a mielőbbi csere. Ha ezt a nyamvadt 4k@60fsp .-se tudják hozni egy assassin szerű játékkal akkor tökömre számítson az ember? Keldor leírta fent mennyivel erősebb a gép és ehhez képest a one x akkor valami full/hd szinten kéne legyen, pedig az is alulról nyalja a 4k -t.
Most, ha ez a tendencia marad akkor nagyobb ugrás volt a one s -->one x mint a one x -->xsx
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
Igen, azért azt hozzá kell tenni, hogy az X és a Pro piacra lépése most kicsit eltompítja a generációk közötti határokat. És emiatt nehéz a helyzet, mert az étvágyunk nagyobb, ellenben kisebbek az "adagok"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest