- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz #38464487 #159963 üzenetére
Válassz kontroller típust és mit szeretnél vele csinálni. A leírások tartalmazzák a szükséges szerszámokat is.
-
senior tag
-
nagyúr
-
-
-
senior tag
-
-
-
válasz #38464487 #178338 üzenetére
Szerintem annyira nem. Nekem van régi fat és one x is, mindkettő melegszik. De nem lesz forró. Mondjuk én tömbszelencéből szedtem ki vastag gumigyűrűket, azokat raktam a négy sarka alá. És minden irányból jól szellőzik.
Ha zárt helyen van, az nagyon nem jó. Legalább 10-15 centi szabad hely legyen minden irányból.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
slyder81
tag
válasz #38464487 #180393 üzenetére
Valszeg csere. Ha kicsit konyitasz hozzá, érdemes kinyitni hátha csak kondenzátor purcant ki, esetleg elvinni szakemberhez. Ha másikat veszel figyelj az mennyi ampert tud. Legalább 18A kell. Van egy haverom, ők vettek. Pár hónapig ment , aztán kifüstölt. Elhozta, megnéztem, kiégett a kondi. Csere, pár nap, kiégett megint. Akkor kezdtem nézegetni, és feltünt, hogy a cimkén 12A ír. Ekkor találtam a neten, hogy erre nagyon kell figyelni. Esetleg ,ha van elektródát ismerősöd aki tényleg ért hozzá, számítógép tápot át lehet alakítani.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest