-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimszonos
őstag
válasz Def26 #154189 üzenetére
Minek megosztani,azt azonnal látják.Megveszed másik profilra,utána elég ha bejelentkezel az eredeti profiloddal is,és azzal játszol.Nem kell home és így sem azzal a profillal jatszol amire vetted.Talán így van esélyed refundra,de ha a gépen lévő összes profilt nézik,akkor ez is bukta lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
válasz Def26 #154241 üzenetére
Ott van a listában, szóval az megvan igen.
(#154242) l.skywalker
Erste Visa virtuális. Ez van az accountomhoz csatolva, többször vásároltam már vele magyar sotre-ból.(#154244) sugarforce
Utoljára Július 8-án vásároltam store-ból.(#154246) Def26
A két hetet fél lábon állva is kibírom. De ilyenkor a home társ is le van tiltva?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
addikt
válasz Def26 #154713 üzenetére
Valóban 10 bit, stimmel a HDR10, plusz a BenQ HDMI FreeSync funkciója LFC, ami alacsonyabbra is "lenyúl". Az elegendő fényerőre viszont kérdezz rá itt Breki vagy Brekkancs (valami béka), közvetlen oázisos kontakt és nagyon korrekt a figura. Ha személyesen is tudsz menni, előre egyeztetés után beüzemelik a moncsit, vihetsz akár saját konzolt is a teszthez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez ránézésre hótugyanaz, mint az LG 32UD59, amit ettől jóval olcsóbban is megkapsz.
-
Dadpool
aktív tag
Szia 2hete használom a monitort. Szerintem rendben van nagyon. VA Panel betekintesi szög azért nem a legjobb de úgy is szemből nézed a monitort fényerő elegendő de hogy őszinte legyek nem lattam még pl egy Sony xf9005 ahol közel 1000 cd/m2 az értek. A színek gyönyörűek, a freesync meg nagyon durva. Újra kell tanulnom célozni olyan gyors az egész
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #154817 üzenetére
Nem is a sávszélesség a legnagyobb baj, hanem a latency. Nekem az előző csomagban vDSL 30Mbps-es net mellett volt mindig 50ms volt a ping, most optikán 250Mbps-el 2-3ms...
De ők valszeg arra készülnek, hogy az "egyéb" technológia is fejlődik az övéké mellett. Az 5G általánosságban fogja megváltoztatni az egyébként is alig 10-20 éves internetezési szokásainkat.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
negyven2
veterán
válasz Def26 #154841 üzenetére
Hello Data full korlátlan (havi egy hívásindítás kell neki azért). Viszont úgy tudom, hogy NAT-olt IP-t add.
Az IQPro és társai csak net csomagjai viszont még torrentre is használható (bár lehet már nem) és publikus IP-t add.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Csapoati
nagyúr
válasz Def26 #155086 üzenetére
Én megvettem már máshonnan, mert nem akarok game passhoz kötött lenni, ráadásul október közepén le is jár. GP csak max 200 Ft-ért kell, az meg nem lesz mindig.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
pzstm
titán
válasz Def26 #155086 üzenetére
Gamepass nelkul az eddigi elorendelok szama tobb mint Forza Horizon3 eseteben
Ne feledd, Gamepassban csak alap kiadas van, negy nappal kesobb mint az Ultimate mondjuk. Neked lehet nem szamit de rengeteg embernek igen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
veterán
válasz Def26 #155169 üzenetére
Én nem tudnám elviselni a magyar feliratokat. Kb. mindent angolul vagy németül használok már. Persze szép gesztus, de akkor normálisan is kéne megcsinálni a fordítást, ha tényleg ennyire gáz.
Egyébként végigtoltam a demót, nagyon várom 28-át.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
gduck
addikt
válasz Def26 #155169 üzenetére
A GPS nincs lefordítva
Amúgy korrekt demó, jó pár órát el lehetne vele szórakozni. De mivel nem ment semmit, majd a teljes játékkal. Azt a szűk két hetet már kibírom
#154855 izd6583sawoe: szerintem lehetséges, ugyanis a baromfi udvarban sikerült egy kis riadalmat okoznom és közben elütöttem egyet (ahogy nekimentem "elrepült" )
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
nagyúr
válasz Def26 #155515 üzenetére
Szeptember 17-ig volt akciós. Előtte meg augusztusban - tehát valószínűleg nem kell sokat várni a következő akcióra.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Def26 #155674 üzenetére
Én nagyon várom a FH4-et, de olyan vasakaratom van, hogy nem nézem a streameket, sőt még csak nem is Ultimate-et rendeltem elő, így +4 napot kell várnom. De kit izgat? Van épp elég dolgom.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
senior tag
-
eeXaa
addikt
válasz Def26 #155885 üzenetére
...sztem nem lesz ez gond... eltart egy ideig míg mindenki átáll, elfogadja, de mindenképpen a platform javára vállik idővel.... max. ha komolyan akarsz multizni tudod hogy egér bill. nincs ezzel semmi gond.... 1000+1000 játékot fogsz tudni ezután is kontrollerel játszani... sőt pc-n is van egy csomó, amit nem is próbálnék bill. egérrel... 3d-s fps ben mindig kényszerített volt a kontroller, ideje volt véget vetni ennek.
..de amúgy azt mondta P.S. hogy az adott játék készítőire bizzák hogy az xbox-os verzión támogatják e a dolgot.... szal, biztos lesznek felmérések az új játékmegjelenésrk előtt hogy mit preferál a vásárló bázis..
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Def26 #155883 üzenetére
Ezt mar azt hiszem kitargyaltuk jo parral...ott is mondtak, hogy ez nem ezt jelenti...fejlesztokre lesz bizva....ez a leghulyebb indok amit fel lehet hozni....
Aki atalakitot hasznalt az eddig es ezutan is azt fogja
Developer teszteli, nezi, visszajelzeseket kap. Kulon lobbyk (ahol a kontrolleres lobbyban ugyanugy itt lesznek a most egerrel jatszok...)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
parandroid
félisten
válasz Def26 #155883 üzenetére
Nem értem, hol a probléma... Kontrollerrel ugyanúgy, vagy még jobban lehet játszani, mint egérrel! Csak gyakorlás kérdése!
Jovanny: A vérpistikéknek eddig sem okozott gondot a kotrolleres játék. Nekik alkalmuk, idejük, és motivációjuk is van azt megtanulni. Én anno évekig cs-ztem, mire elfogadható szinten tudtam lőni, aztán jó pár év wow, amikor kvázi leálltam, utána meg leépítettem a PC-t, és jött a box. Elölről kellett volna tanulnom mindent, amihez rohadtul nem volt sem kedvem, sem időm, így inkább hanyagoltam az egész műfajt, pedig néha jól esett volna kikapcsolódásként. Nyilván nem lesz ezután sem egy csapásra lehetőség minden játékban bill-egérrel játszani, de teljesen kizárni a dolgot, miközben technikailag adott volt a lehetőség, az semmi másról nem szólt, mint a nagy arc védelméről, amivel eddig azt magyarázták, hogy minden tökéletesen játszható kontollerrel is - lásd az első bekezdés. Ahogy mozdul el nemcsak az egész platform, hanem a teljes iparág a kazualitás irányába, és rájöttek, hogy onnét több pénz jön, mint a kontroller-only játékosok kiszolgálásából, kezdik feladni az elveiket. Ez persze nettó kibaszás azzal, aki az elmúlt években felhúzta a kontroller-skillt, és ők joggal érezhetik magukat most átbaszva a palánkon, de pénz beszél, a többi meg süket marketing.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz Def26 #156091 üzenetére
és izd6583sawoe: Köszi Srácok, én sem így terveztem.
Beletoltam 6 órát, de eddig nem sikerült kijutnom az évszakokat bemutató részről. Bár már kb csak egy óra van belőle ha jól sejtem. Nem akarok elhamarkodottan ítélkezni, de egyelőre nem látom, h miben lehetne még jobb ez a játék?! Hihetetlen élmény és szórakozás, elképesztő minőségben. Örülök neki, h GP-ba került, mert így mindenki tesztelheti ezt a csodát.
Ftomm: Az a baj, h az első fél-egy óra tök ugyanaz mint a demó. Nem vicc, de kétszer is kijöttem a dashboardra-ra megnézni, h véletlenül nem a demót indítottam-e el?!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Dell Precision munkaállomások
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen mosógépet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest