- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
Szia, ha megjön megírom milyen. De nálam a hangja tette be a kaput teljesen. Az a kattogás nekem elfogadhatatlan egy 100e cuccnál. Nekem stand wheel pro-n áll, tehát azt se lehet mondani, hogy az asztal zörög. Az anyag a megmunkálás hibátlan, de nekem a hang volt a végleges ami miatt visszavittem. A tx- majdnem dupla akkora nyomatékkt tud. LOGI 2.1nm TX 3.9 nm. A pedál felbontása a 4x, a dupla szíj hajtás meg kb nulla hanggal jár a logihoz képest. Hosszas olvasgatás után ezeket találtam mint különbséget. Ez persze majd kiderül, hogy mennyire veszem ezeket észre. A logi pedáljai sztem zseniálisak, szal ha annál jobb lesz akkor király. A kormányzás meg project cars alatt derül ki majd igazán, hogy jobb-e.
Nincs autóm, de ha pesten jársz szívesen megmutatom majd.
-
idegen lény
őstag
Ezt most miért kellett? Különben meg mindenki azt gondol, amit akar, föltettem egy kérdést, választ is kaptam rá, meg is köszöntem, ennyi volt a szándékom, nem több. Kicsit vacilláltam, hogy PC legyen vagy XO, mert most csak egy androidos TV-okosítóm van, meg egy Wii-m, mert a laptopom elromlott. De ezzel eldőlt. Csak nem szeretem, mikor félrevezetik az embereket a profitért.
hackeeeee
Értem. Elég szomorú, hogy ez így van.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
rdt89
addikt
Nem is említettem történetet. Engem maga a játék és autó kínálat és a brutálisan dübörgő hangeffektek ragadtak magával, és a Forza 6 kocsik ütközésének hangja elég fura, valamint a sebesség érzet a 4-ben volt a legdurvább. De lehet csak az 5 év alatt beletett 180 ezer kilóméter mondatja ezeket velem, volt időm minden apró dolgot kiismerni a játékban. Jeremy Clarkson felkonferálása és az az intró és zene a mai napig libabőrössé tesz.
-
lmno
őstag
Sokkal jobb pályák voltak benne és a töréshangok szarabbak a 6-ban.
Ezt az esőt meg az éjszakát beharangozták, de jó nagy átb*szás hogy a pályák töredékén lehet csak úgy menni.
Ez a 6-os megint ilyen félkész verzió lett, sokkal értelmesebb lenne, ha mondjuk csak 3 évente jönne Motrosport rész, de akkor az tényleg előrelépés lenne az előzőhöz képest (persze tudom, így jobban megéri nekik). -
-
Stevenstyle
senior tag
-
Stevenstyle
senior tag
Igen az FRH-ra gondoltam én is, (ők a legismertebbek) csak ezek szerint a gépelés nem az erősségem
Ennek ellenére máshol is vannak jó hangulatú versenyek. A kettő nem zárja ki egymást, még ha a google nem is dobja ki egyből
Nem kértél eddig, de pl [GT bajnokság] és [itt] is elő szoktak fordulni versenyek [itt] a weboldaluk is. Mindkettőn elő szoktak fordulni FRH-s arcok is, legutóbb pont az egyikük nyert.
-
Stevenstyle
senior tag
Az egyikben valóban az inaktív tagokat szórják ki, mivel 70+ fő között vannak olyanok akik még egy versenyen sem voltak.Ettől függetlenül 8-9 versenyző meg szokott lenni fixen ami szerintem bőven vállalható egy jó hangulatú versenyhez. A másiknál nem tudom hol fejtegetik ezt, a múlt heti versenyen is 12 induló volt.
Értem, hogy az FRH jó, nagy és szervezett, de azon túl is van élet.
Sajnos nekem sem túl sok időm van versenyezni, de örülök, hogy van választék és van olyan lehetőség is ami nem annyira profi, így pl az én kevésbé profi "vezetési" tudásommal is van esélyem ha nem is az első helyekért de a középmezőnyben
-
-
axlfsi
veterán
Na, ez a dolog engem is érdekelt volna mindig; hogy kell GTAV-ot vásárolni? Azaz, hogy érdemes? Mindenképp kell (előbb vagy utóbb?) az alapjátékon felül a többi cucc is, amiket a drágább bundlekban kínálnak (egyáltalán, mik azok)?
Látom, végül már meg is vetted valamelyiket (habár nem érkezett válasz a kérdésedre. Melyiket?)
Majd szétnéznék külföldön is, illetve az is érdekelne, véleményetek szerint - lévén nem home-ozok - lemezesen jobb ajánlatot is kifoghatnék?
Köszi!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-ZeeZee-
senior tag
Nem. Ezt a routerben lehet beállítani (kell letiltani). Manuálisan kell mindent beállítani (a DHCP-t), és akkor nincs rá szükség. Biztonságosabb, de ugyanakkor kényelmetlen, amíg nincs rendesen beállítva. (tömören: minden eszköz automatikusan akar érvényesülni a belső hálón, ők szabályozzák, hogy mit csinálhatnak, mihez férhetnek hozzá, stb. Ezért kell/illik letiltani és beállítgatni...)
-
105kacsa
őstag
Mint mondtam, nem vagyok képben Xbox terén. Ha jól értem akkor gold és access tagsággal tudok (nem én) játszani Fifa 15 - 16-tal meg más játékokkal ami benne van az access-be?
kinectes játékok benne voltak a csomagban mikor vettük, egy hétig volt érdekes, kíváncsiság miatt lett kinect.
Spike60:
,,Az a pénzlehúzás amit Ti csináltok, tényleg miért nem adjátok akkor el?" -Mert a 9 éves fiam meg a haverja spec az előbb játszott vele, nekik bejön.Nekem nem a kontrollert nem tudom megszokni, pc-n billentyűzettel játszottam még volt rá időm.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem Franklin-re gondolt a kolléga.
Egyébként a két kart kell egyszerre lenyomni a speciális képesség aktiválásához, ha a sárga csík megtelt.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
zsocy
őstag
Ezer bocs és autocorrect, Franklin a szereplő, nem Lincoln.
Szóval ha egy küldetés túl nehéz valószínű használni kell a karakter képességét. A yachtos üldözősben Michael vezet, neki nincs ilyen Ő lövöldözés közben tud időt lassítani ha jól emlékszem.Később lesznek azért keményebb küldik is, de megéri megtanulni, nagyon jó játék!
-
-
KEAN
tag
Igen, természetesen úgy értem, hogy 52-t kellet kp-ban otthagynom érte. (A többi a beszámítás volt.)
Szerintem a konzolt+kontrollert megérte eladni a beszámítási ár + 30ezer forintért, nyilván a +30 nélkül eszembe se jutott volna hozzájuk vinni.
A játékok nagy részét tényleg elég alacsony áron számolták be, de hát azért igen jó volt, hogy 2 db kivételével az összes cuccot el tudtam adni egyszerre és nem kellett mindenféle apróhirdetéses üzletelgetéssel foglalkozni, kinek, mikor, hol, mennyiért, mégse kell, inkább holnap találkozzunk, add fel postán, stb.
Ez van, valamit valamiért, a lustaságnak ára van."Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
törölt tag
Az volt a baj hogy maximálos biztonságot állítottam be a gépre, szerettem volna ha minden bekapcsoláskor elkéri a jelszavamat (ott akartam hagyni a családi nyaralóban, de nem szerettem volna ha más is garázdálkodik rajta) de úgy tűnik nem képes arra hogy offline jelszót kezeljen. Ehhez má online kell lennie...
Ez azért elég érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest