Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Alexandar
csendes tag
Üdv Rocket!
Aziránt érdeklődnék, hogy PSP-vel foglalkozol-e, és ha igen mennyiért adod (nem feltétlenül újat, jó az újszerű is olcsóbbért).
Illetve ha tudsz egy ilyen árlistaféleséget küldeni nekem, azt naon megköszönném.
Kösz előre is! -
Alexandar
csendes tag
Üdv Rocket!
Teljesen újszerű állapotban lévő ezüst, chippelt péeskettőmet
ugyanilyen ezüst, chippelt slimverziósra cserélném.
Mennyi lenne? Megoldható a régi gép beszámítása?
(és mint szakértő, mondd meg: technikai szempontból melyik a jobb? A Netadapter engem nem foglalkoztat, viszont a slimről olyat hallottam, hogy jobban melegszik, vagy vmi ilyesmi...)
Köszi a választ -
Alexandar
csendes tag
Cső Rocket!
Lenne egy nagy kérdésem, nem tudom kihez forduljak, ugyhogy bedobom ide a közösbe. Az történt velem, hogy éppen a Resident Evil 4-el játszottam ps2-n. El is mentettem, mert mentem ebédelni. Visszajöttem, újra játszani akartam, erre azt írta ki hogy nincs memóriakártya a gépben. Holott ugyanúgy hagytam ott. A Resi4 azt írta ki, hogy a memóriakártyám nincs formázva, akarom-e formázni. (na ekkor már falfehér voltam... ) Hát gondoltam oda lett minden mentésem, de akkor formázzuk. Erre kiírja hogy hiba, és nem formázható.
Szóval ilyen létezik, hogy a (másolt, igen) Resi4 tönkreteszi a memóriakártyámat?
És a kérdés, ami ebből következik: Mennyiért adsz memóriakártyát? -
Alexandar
csendes tag
''Failed to Format Memory Card (8MB),stb''
A másodperc törtrészére megjelenik, hogy '' now fromatting memory card, stb'' de tényleg csak egy tizedmásodpercre. utánna jöna fenti sor. Egész pontosan ezt írja ki, és semmi mást.
A furcsa, hogy csak a Resi látja a kártyát, se a gép, se bármely más játék nem látja, tehát formázni is csak a Resi-vel tudnám.
(és egy részlet, ami csak most jut eszembe hogy számíthat: a kártya egy Speedlink 16Mb-s bővítőbe volt bedugva, és a 16Mb bővített rész ment tönkre csak, és nem a tényleges kártya amit beledugok. És elvileg ha átkapcsolom a kártyára a bővítettről, akkor látja a kártyát, tehát nem a bővítő romlott el szerintem.) -
Alexandar
csendes tag
válasz Alexandar #912 üzenetére
Illetve nem merek kísérletezni, de asszem ha bedugnám a normális, még működő kártyát, azt is elrontaná a játék...
Most próbáltam ki, hogy átdugtam bővítőstül a 2es slotba, de ott még a Resi se látja, csak az egyes kártyaslotban. Szerintem a játék b***ta el... Zavaros, zavaros...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Két készüléket hozott a Nubia
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DJI topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest