Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz csuvicsuva #57221 üzenetére

    + Steve1207:

    Köszi, majd rálesek, de nem ígérem, hogy ma. Kicsit durva a január nálunk. Alig bírjuk, annyi munka van. Ami persze jó, csak hulla vagyok agyilag.

    Ráadásul 6 és fél hetünk van szülésig, ha minden a legjobbak szerint alakul.

    Szellemileg és fizikailag is zokni vagyok. :D

    Viszont lenne még két kérdésem PC -vel kapcsolatban:

    1.) Ezt honnan tudom, hogy erre alkalmas lesz -e a gépem? Nem néztem még utána, de ez mennyire elterjedt? Gondolom az alaplapnak kell tudnia, ha be van építve.

    "A vezeték nélküli Xbox kontroller csatlakoztatásához lehet, hogy Windowshoz használható vezeték nélkül Xbox adapterre van szükséged. Ha a számítógépbe be van építve az Xbox vezeték nélküli szolgáltatás, akkor adapter nélkül, közvetlenül is csatlakoztatható a kontroller."

    2 Xbox kontrollert mindenképp meg akarok tartani, bármi is lesz a vége. Mert sok játék van, amit azzal szeretünk játszani.

    2.) Windows és driver, illesztőprogramok telepítése.

    Gondolom továbbra is úgy működik a dolog, hogy például pendrive -ra letöltöm a Windows telepítőt, aztán vagy az fog boot -olni vagy a BIOS -ban kell állítani.

    Utána pedig vagy a telepítés során, vagy pedig utána aktiválni.

    Hardver illesztőprogramokat mennyire bonyolult összeszedni? Online mindent ki kell keresni?

    25 ezerért lenne náluk Windows 11 Home náluk, ami nem a legolcsóbb a piacon, de akkor elvileg +5 rongyért mindent megcsinálnak. Nem tudom ez mennyire érné meg...

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák