Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    addikt

    válasz icemad #56087 üzenetére

    Elvitte ma a szerviz a Samsung -ot a nappaliból, ami nem tudom egyáltalán visszakerül -e még hozzám. A szervizes szerint nagy esély van arra, hogy nem lesz hozzá kijelző, de majd meglátjuk... Ebben az esetben kapok majd egy utalványt és választhatok mást a kereskedőnél, vagy vissza is kérhetem a pénzem.

    Na ezzel a témával most ott tartok, hogy fogalmam sincs mi lenne a jó választás helyette, ha erre kerülne sor. Azért alapvetően nem játékra lenne (kicsit igen...), de nem ártana az alacsony input lag, magas fényerő, meg ennyiért (vagy közel ennyiért) ne legyen már 8bit+frc. Szóval azért jó lenne, ha azt a szintet hozná, amit a QN széria.

    A választék meg szerintem nem túl jó. Főleg, hogy szépen felment a TV -k ára.

    Szóval elképzelhető, hogy egy darabig (pár hét) nélkülözni kell a "TV nézős", filmezős, olykor gaming -re is használt TV -t. Ezt most megoldottam annyival, hogy a hálóból átvittem a TCL -t a Samsung helyére. Mert hát az OLED apa gaming TV. Meg aztán a Samsung sokszor háttérzajként működött...és bár az OLED már nem küszködik úgy a beégéssel, mégis azt gondolom nem túl jó választás olyan eszköznek, ami az élettartama több mint felét bekapcsolva tölti. Általában egy-két csatorna valamelyikén.

    Így aztán amíg nem oldódik meg, vagy nem oldom meg ezt a helyzetet, gondoltam jó lenne egy ideiglenes TV a hálóba. Szokás szerint ugye megint variálok... 2-3 évvel ezelőtt a fenti vagy ahhoz hasonló TV -k simán 10 ezer alatt voltak. Tudom, mert én is vettem, illetve adtam el néhányat. Egyébként némelyiknek egész jó képe van. De annál biztosan jobb, mint amit pár tízezresért lehet kapni a boltokban.

    Szerk.:
    Volt egy LG, amit szerettem és azért tartottam meg, mert egy darabig retro -ra használtam. Az jó lenne most, csak már évekkel ezelőtt eladtam.

    CRT van itthon kettő is, csak azok meg túl kicsik hálószobai TV -nek.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák