- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
feka007
veterán
Egy 22"-os moncsi beszerzésén agyalok, és erre menne a box meg a PC is. Megoldható vhogy, hogy egyszerre legyen mindkét vga kábel rákötve a monitorra, ne kelljen mindig átdugdosni?
A natív felbontása 1680*1050 a monitornak, de ezt még mindig nem támogatja ha jól tudom, nem lenne kicsit csúnya rajta? -
bwoay
nagyúr
a töltő egy sima időkapcsolós gagyi.
arra jó, hogy feltöltse az akkukat, ki van számolva,
hogy az adott töltőáram mellett kb mikor kell kikapcsolnia,
így nagyjából fullra tölti az akksikat.
arra gondolj, hogy a 4 akku külön 4e. Ft-ba kerül,
5-ért meg töltőt is adnak hozzájuk, akkor az milyen komoly szerkezet lehet
Azok a töltők, amik minden egyes akkumulátort egyenként figyelnek
ellenállás meg hőmérséklet szempontjából,
általában 10 rugó magasságában kezdődnek,
viszont olyan célra, amire neked kell, nyilván túlzás lenne egy ilyet beszerezni.
Ugyanakkora azt tudni kell, hogy ezekkel lehet egy akkumulátor kapacitását
és élettartamát maximálisan kihasználni.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Djuree
félisten
ezekkel a szar töltőkkel is működnek az akksik elég sokáig, másfél-két évig. sztem másfél évente 4k az akksikra nem túlzottan megerőltető. ha mégis akkor meg részletre meg lehet őket venni
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bwoay
nagyúr
ja, másfél-két évig biztos mennek majdnem akármilyen töltővel is.
de ez ilyen elvi dolog, sokan (köztük velem) szívesen baszakodnak ilyesmivel.
én kb 15-16 évesen álltam át akkumulátorokra,
akkor még 5-600 mAh-s Ni-Cd típusok voltak,
mai szemmel nézve nevetséges teljesítménnyel.
Túlvagyok kb 4 szimpla időkapcsolós töltőn, tavaly végre beszereztem
egy komolyabb Ansmannt, és szép lassan kiiktatok itthonról minden alkáli elemet.
Az a baj az időkapcsolósokkal, hogy a hozzájuk adott akksikhoz vannak beállítva.
Megveszed 1800-asokkal, két év múlva örülsz, hogy vannak már 2500-asok,
de azokat mindig alultölti, tehát semmivel nem vagy velük előrébb.
Sőt, a nagyobb akksik korábban ki is dőlnek azáltal,
hogy nem kapják meg a szükséges töltöttséget.
Ha összeszámolom a 4 töltőm árát, valszeg annyira jövök ki,
mint amennyibe a mostani Ansmann került, igaz, akciósan (12 rugó).
de ha annak idején valami hasonlót veszek,
akkor nem kellett volna minden akkucseréhez új töltőt is beszerezni,
meg az akksiaim se haltak volna meg olyan gyorsan.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Djuree
félisten
-
feka007
veterán
Na most akkor veszek egy átalakítót, ezzel rákötöm majd a monitort, de a PC-s hangfalakat hogy kötöm rá a boxra?
-
Djuree
félisten
válasz feka007 #5919 üzenetére
a vga kábelen van 2 rca, azt kell átalakítani jack dugóssá. ehhez kell egy átalakító. +még nem árt egy jackhosszabító.
én mellesleg tudok neked mindkettőt adni. potom 1000ft-értLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Prof01
veterán
Én pedig mindkettőt potom 500ft-ért.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Hege1234
addikt
hali mire kell kiírni a dashboard update-t és a xbox1 emu-t
muszály dvd DL+-ra ?vagy jóh a ssima cd is vagy akár az ujraírható cd is ?
System.Update12.07 ez már tényleg viszi az avikat ?
lécci minél elöbb válaszoljatok -
Mr.Grincs
veterán
Lassan előrendelhetem a GTA 4 et az 576 oldalán ugyanis nemsokára én is boldog tulajdonosa lehetek egy új "0" kmteres XBOX 360 premium konzolnak. A kétjátékos vezrziót néztem ki magamnak. Aják hozzá a Forza vagy a PGR4et azt hiszem, és a Viva bánattudjamit.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
woodbear
addikt
[link] <--- írja alá aki szeretne live-t Magyarországra igaz nekem flashelt, de nektek legyen jó
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Def26
félisten
Srácok nálatok megy a Live?
Engem folyton ledob... (nem flashelt a gépem)
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Djuree
félisten
válasz woodbear #5936 üzenetére
ilyen szar listából már legalább 5-öt láttam.
lehet többet érne ha nem mindenki csinálna egy újat, hanem az összes ember 1-re iratkozna fel nem?
ez annyira felesleges. ha lesz is live egyszer itthon akkor nem ettől lesz az biztos.
ezen is van majdnem 300 ember. ez lufasz. de még a tizszerese is...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
már karácsony óta szarakodik.
nem tudom mi a rákot csinál már a mikrofos. sztem leszarják az egészet, ennyi idő alatt bőven meg lehetett volna csinálni...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Def26
félisten
Nem néznél nekem egy Live tesztet? Nekem a NAT-nál akad meg, de kb. 3-4 órája ment rendesen.
Chello netem van egy Asus Routerral megosztva, és fingom sincs ilyenkor mivan. Nem piszkáltam bele semmibe...
Épp mikor lenne egy kis időm játszani pont akkor van valami gebasz...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz CosmoBacsika #5934 üzenetére
Hát elvileg az elcectro worldben, mert akarok biztosítást is kötni rá. Meg flash is lesz később, így nemtudom mennyire érdemes rá biztosítást kötni. Amikor néztem akkor 79K volt.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
CosmoBacsika
tag
hát én multhet elejen voltam a camponas electro wolrdben
akkor forzas+pinatas premium volt 70(69) 203w-as változat... -
Mr.Grincs
veterán
válasz CosmoBacsika #5948 üzenetére
Az az. és az miért baj hogy 203W-as változat vagy az nem jó?
-
CosmoBacsika
tag
válasz Mr.Grincs #5949 üzenetére
hat a szük ket hetes netes forumolvasgatasaim egyik konkluzioja az volt, hogy a 203w-osak még a régebbi eresztésből valóak amelyeknek a meghibasodasi arany 30%-os. (ezek még a 90nm-es gyártásúak), az újabbak 175w-osak mert mar csak 65nm-esek, ezeknel a meghibasodasi arany 10% (ahoy legalabbis olvastam a kulfoldi interjut az egyik fejleszto fickoval)
javitson ki valaki ha tévedek plz
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest