Hirdetés

Aktív témák

  • Ticsike

    tag

    Hali Srácok!

    Úgyérzem veszek, egy ilyen kábelt [link]
    Szerintetek lehet boxhoz használni minden gond nélkül? Hangot is visz ez a kábel? Tehát ugyanúgy tudom a moncsi hangszóróján hallgatni?

    Mennyire jó ez a xfps átalakító? Nem rontja el a konzol élményt? Egyébként már egyre jobban tudok fps-t játszani kontrollerel :D Már a második pályán vagyok a haloban :D Igazán csak azért kérdem, mert pénteken játszottam a Command and conquer 3-al pc-n :D és nagyon megtetszett. Gondoltam megveszem boxra, de ahhoz kellene egy ilyen átalakító is, hogy normálisan lehessen játszani nem? Nem igazán hiszem, hogy stratégiát controllerel kellene játszani.

    Néha a játékok miért szaggatnak be, mondjuk bejátszásoknál meg hasonló jeleneteknél?Magas felbontás miatt, vagy csak nincsenek jól optimalizálva?
    Ja és múltkor töltöttem le demo-t de közbe játszani akartam és lefagyott a box, ugylátom ezt így nem bírja, ugye? Mert egyből le is állította a letöltést a demo elindítása után, gondolom kell az erőforrás :D

    Másik dolog meg az, hogy az lg moncsim már kétszer csinált olyat, hogy elment a kép aztán pár ms után visszajött, beszéltem az lgvel és azt mondták húzzam ki 30 perce majd dugjam vissza, és ha újra jelentkezne hívjam fel őket, mert lehet, hogy szoftveres hibája van.

    Köszönöm előre is
    bye

Aktív témák