- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Aktív témák
-
-
Kashim
őstag
válasz mephi666 #16416 üzenetére
Ez azért kicsit erős kijelentés. Csak egy példa: Ki van kapcsolva a gép (azért gondolom nem megy 0-24), valamit gyorsan meg akarsz nézni, esetleg ránézni mi lesz este a tv-ben, gyorsan egy árfolyamot csekkolni, vagy egy infót valamelyik oldalon. Jött egy privátod, emailed, facebookon írtak, valakinek meg akarsz mutatni egy youtube videót vagy bármit neten a konyhában. Látsz egy DIY videót, cikket és meg akarod csinálni a garázsban lépésről lépésre. Most ehhez vagy ilyen apróságokhoz mind bekapcsolod a minimum 100-150W-ot fogyasztó gépet+monitor, odamászol a géphez, leülsz, megvárod még bebootol, majd ha végeztél fogod és kikapcsolod? Lehet panelban nem annyira életszerű, de ha pl. egy kertes emeletes házban lakik valaki, kicsit más a kertből vagy nappaliból felcammogni az emeletre és a tűzforró szobában megvárni még a feláll a windows komótosan stb...
Persze mindenkinek mások az igényei, de annyival kényelmesebb az egész, hogy nehezen hiszem el bárki is mindehhez ki-be kapcsolgatná a gépet ha egyszer megvan rá a lehetősége hogy zsebből bármit lecsekkoljon.Továbbá azt sem értem miért nem olyan jó wifin játszani lol. Észre sem venni. Nyilván nem olyan routert kell venni aminél a router sebessége a szűk keresztmetszet, de már 5-10k között kapsz egy olyat ami lekezeli a 20/20 megabites kapcsolatod.
Arról nem is beszélve, hogy rugalmasságban össze sem hasonlítható. Ha van két TV a házban, vagy egy gépnél lévő monitor és néha a nappaliban is akarsz játszani. Fogod és kibontod a falat vagy átviszed a kábelt csak ezért, mert wifin nem jó játszani? Erm...Deathjay^
Igen.[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz mephi666 #16416 üzenetére
Én magamból indultam ki. Rengetegszer van, hogy miután kikapcsoltam a gépet, jut eszembe, hogy valamit még meg kéne nézni, de annyit nem ér, hogy visszakapcsoljam miatta a gépet. Esetleg az e-maileket elolvasni, megnézni, jött-e privát üzenet, ilyesmi. Erre most jobb híján az e-book-olvasómat használom, amíg nem szerzek be valami új telefont. De tényleg a te dolgod, te tudod, hogy mire van szükséged.
Ehh...amire megírtam, már Kashim válaszolt.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz mephi666 #16412 üzenetére
Szerintem kisebb városokban nem lenne igény ilyen választékra, pl. ami Neked is van tápos gondod szerinted hány embert érint még az országban, és ebből hány lenne az adott boltnak potenciális vásárlója?
A többi kicsit átlagosabb dolgot meg simán meg tudod rendelni webshopból is, általában 5 nap alatt Angliából ideérnek a cuccok.
Az itt is publikált Ipsos felmérés szerint 500k embernek van valamilyen konzolja (ugye ez a lakosság 5%-a), a legtöbb városban nem lenne elég ember aki eltart egy boltot (gondolom az 500k nagyobb része az ország gazdagabb régióiban van, így a kínálat is inkább ott jelentkezik) - főleg hogy a webshopos árakkal nem tudna hogy versenyképes lenni (az itthoniakkal se nagyon).Hogy on is legyek: ma beszereztem az NFS Most Wanted című alkotást, anno ez volt a kedvencem az Underground óta kijött részek közül (habár az utóbbi pár évben nem követem a szériát), így azt gondoltam hogy 2,6k-t megér (ez kivételesen olcsó live-on is, ott 3k).
Azt vettem észre hogy az idő múlásával tényleg megszépülnek a dolgok, egy Forza 3 (vagy akár PGR 4) után annyira szürke és kopottas volt a grafika hogy el is ment a kedvem tőle (ugyan az említett 2 pár évvel régebbi játék, de felállítottak egy szintet amit nem szeretnék lentebb adni), persze ennek ellenére még pár órát bele fogok tenni, hátha a régi feeling ismét elragad. -
Kashim
őstag
válasz mephi666 #16479 üzenetére
Szerintem ilyen gányolásba ne kezdj, mert ha elcseszed az egész gépet akkor fog igazán szétvetni az ideg és csak magadat okolhatod. Én is vártam mára a mortal kombatom, két hét után gondoltam végre ideér és hétvégén játszhatok egy jót, de hát csesztek kihozni ma is... többet Zavviról nem rendelek semmit az fix, max ha nem leszek itthon 2-3 hétig.
Amúgy Enslaved-et miért ne lehetne rendelni? Hol írják hogy nem szállítanak Anglián kívülre?
Csak azért kérdem mert én is gondolkodtam rajta korábban. Mondjuk most már inkább game.co.uk lesz... bár ott kicsit drágább.[ Szerkesztve ]
-
-
dr_ace
aktív tag
válasz mephi666 #16496 üzenetére
szerintem se rossz ennyiért, én csak azt mondom, hogy ha valaki az ilyenfajta "alternatív" megoldást választja azért, hogy olcsóbban jöjjön ki, az utána ne türelmetlenkedjen, meg ne idegeskedjen, hogy nem érkezik meg másnapra az átalakító, hanem szépen türelemmel várja meg amíg mindent be tud szerezni hozzá, aztán meg örüljön hogy jobban járt anyagilag. aki meg nem ennyire türelmes az besétál itthon egy konzolboltba, vagy rendel egy itthoni webshoptól, és 1-2 napon belül megkapja az xboxát ami kicsomagolás után rögtön működik is, ennyi
-
Realradical
őstag
válasz mephi666 #16564 üzenetére
Csak megerősíteni tudom. Még nekem is tetszik, pedig hisztis és magas igényű vagyok. Mondjuk erőm nincs vitatni a kinectet, mert az EA sports active 2 workoutom lenyomom aztán kidőlök.
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
-
molnarpeter
nagyúr
-
engusz
veterán
válasz mephi666 #16611 üzenetére
Nekem a játékok árával még nem is lett volna bajom, csak a szegényes értesítés (lerázás?). Tegnap még volt eredeti és használt is abból, amit kinéztem. Ma reggelre természetesen már csak használt. Írtam nekik, hogy az is jó lehet, végül is, ha szép állapotban van. De nem tudom, hogy ez miért nem ők ajánlották fel.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Djuree
félisten
válasz mephi666 #16651 üzenetére
én anno pont ntsc-s gépet kerestem, mivel kintről berendelve fillérekért lehet ntsc-s gémeket kapni használtan, meg a japán piacra készült játékok csak így mennek.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
engusz
veterán
válasz mephi666 #16669 üzenetére
Nincs rá külön mód. Lehet benne drifelni, illetve van külön opció is a dashboardon, ami méri az elért pontszámot is. De azt hiszem, hogy ennél több nincs. Gondolom NFS-ben, illetve azokban a játékokban, amikben a driftre külön mód van, azokban egy picit könnyebb megindítani az autót kilinccsel előre.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Djuree
félisten
válasz mephi666 #16691 üzenetére
bayonetta elég jó....jó poénok is vannak benne, meg a csaj seggét sem utolsó bámulni játék alatt
dmc4 ha még nem volt meg jó választás.
nekem a conan is tetszett nagyon...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
lvnt
őstag
válasz mephi666 #16763 üzenetére
Ezért iszom mindig mértékkel, amíg nincs meg az első ember, aki kiüti magát. Utána már biztonságban érzem magam. A te szülinapodat ünneplitek egyébként?
Legutóbb amikor velem ilyen volt, akkor az íróasztalomon találtam reggel egész hosszú linkeket ceruzával felírva. Egyáltalán nem emlékeztem, hogy miért és hogyan kerültek oda. Mondanom sem kell, durva dolgokat találtam, amikor megnéztem mi érdekelt annyira hulla részegen, hogy fel kellett jegyezni...
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz mephi666 #17159 üzenetére
Én mostanában vittem végig a RDR-t, és nagyon szerettem. Nem tudom összehasonlítani az irányítást az Alan Wake irányításával, mert azzal még nem játszottam. Annyit mondhatok, hogy nekem teljesen megfelelt. A történet is nagyon jó és elég hosszú. Főleg, hogy a főküldetéseken kívül van még elég sok lehetőség a játékban.
Game-ről rendeltem, ~5,5 ezerbe került. -
Kashim
őstag
válasz mephi666 #17159 üzenetére
Gyakorlatilag emiatt vettem boxot, szóval értelemszerűen csak ajánlani tudom. Nagyon sok változatos vadnyugati küldi van, ha bírod a korszakot kíméletlenül beszippant.
Undead Nighmare meg felteszi az i-re a pontot, főleg a multis módja.
Irányítása szerintem tökéletes, multiban lehet választani milyen módban játszol, 2 féle célzásrásegítés vagy teljesen manual. Ettől függően dob össze emberekkel.scorpy02
Elég szorosan kapcsolódnak a korábbiak, de úgy emlékszem van egy összefoglaló videó az elején az előzményekről, meg Youtube-on is utána tudsz nézni.[ Szerkesztve ]
-
scorpy02
aktív tag
válasz mephi666 #17172 üzenetére
Én is éppen most hezitálok egy RDR-en. 15,85 font, mellé hozzáteszem a tegnap előtt kapott 10%-os kedvezmény kupont, és úgy ~4400HUF-ra jönne ki. Bár nem tudom, hogy az augusztus 12-én megjelenő Classics változat miben fog különbözni a mostanitól, nem-e lenne érdemesebb esetleg azt megvárni.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest