- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Egy erős és egy olcsó Xiaomi Pad 7 is érkezett
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz DonMedve #4375 üzenetére
Én még karácsonykor akartam, de már akkor is ki voltak fogyva az üzletek, pesten sehol nem találtam Azóta meg már letettem róla...
Na, kikapcsoltam minden rásegítést FIFA11 demóban, hát így játszhatatlan. Nem tudok így kapura lőni, mindegyik mellé megy 10 méterrel+passzok beadások fele is kuka. Aztán mindegyiket részlegesre tettem, így már játszható, igaz hogy a kapuig nem jutottam el, de 0-0 után nyertem 11-esekkel
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
huhú, pont akkor jön a black ops is lesz kockulás...
ma megpróbálom megszerezni az RDR-t, remélem jó áron beveszik pár nem használt játékom Igaz, hogy alig voltak a gépben és ha megtartanám őket akkor se nagyon játszanék velük de sajnálom eladni őket De hát muszájPH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz Mr.Grincs #4443 üzenetére
nagyon sok hibát elkövetett. alap, hogy megnézem a csomagot amiért fizetek, na meg a 13 napos reg... ha feljelenti valszeg akkor se látja újra a pénzt és csak magának okoz ezzel kellemetlenséget és költséget...tapasztalat
ja, közben láttam hogy megoldódott hálistennek
Norbeee, remélem ebből tanultál!!![ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz Morden24 #4472 üzenetére
Igazad van, már a hirdetés szövegéből vagy a beszélgetések után következtetni lehet arra hogy hogy áll hozzá az eladó. De van olyan újonc is, aki 2-300 napja van itt csak nem fórumozik, csak hardveraprózik. Persze ha lehet akkor személyes találkozó. Én is most adtam el 3 játékom, de mint postán és mind előre utalt, nem volt probléma. Ha képet, vagy bármit kértek küldtem és tájékoztattam őket arról hogy mikor adtam fel, megérkezett-e a pénz stb...aki elad valamit legalább így kellene hozzáállnia...
Persze ezek csak pár ezres tételek, több 10 ezret én sem szivesen utalnék előre, még ebayről vagy vateráról sem[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Lesz Sims boxra? Ez valami vicc? [link]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz karakpecze21 #4555 üzenetére
Én még kiskoromba játszottam rengeteget a sims1-el havernál, akkor még nem volt pc-m állandóan rajta lógtam akkor nagy újdonság volt, volt vagy 10-12 éve vagy több is. De ezek az újak már nem tetszenek, lehúzott bőr...ex asszony kinőtt belőle, a huga van érte oda
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
válasz Bencus88 #4712 üzenetére
Milyen nehézségi szinten?
Szerintem már jövő hét szerda körül a kezünkbe lehet a fifa11, de én nem tudom hogy be merem-e majd rakni, esetleg ha Xirtam megnyugtat, hogy nem jár érte ban (mert ugye eu megjelenés hivatalosan okt.1 péntek)Megszereztem az RDR-t este írok róla élménybeszámolót
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Én most adtam el az összes feleslegeset. elég jó áron, az egyik srác mondta is hogy ha még akad szóljak neki nyugodtan de egy ideig nem lesz, idénre még a fifa11 meg a black ops lesz tervben. falbe3 átcsúszik jövőre, a live is lejár novemberbe az is 10k (egyszerre sok )
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Hát gyerekek ez a Red Dead Redemption valami eszméletlen jó játék. Szabadság, rengeteg mellékküldetés, rengeteg lehetőség, a multija is fejlődős ahogy láttam, megunhatatlan. Gyönyörű a grafika, ahogy vágtatok a hegyoldalon és kel fel a nap Nem vagyok oda a western játékokért, de ez nagyon ott van a szeren. Megért 7 ezret
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz Bencus88 #4857 üzenetére
+1 alig várom már
azt nem tudom menedzser módba majd milyen csapatot válasszak. kedvenc, de így nincs kihívás, vagy egy noname akit feljuttatok az elitbe. asszem mindkettőthát ez a kormány lehet az előző jobb volt. pedálok elég gagyi hatást keltenek
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz applefan91 #4914 üzenetére
szerintem vedd meg nyugodtan, ennyiért megéri csak a joy ér 10k-t. ha a microsoft gariztatta valszeg rendesen megcsinálták.
PH! addikt since 2004
-
-
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
válasz Pickle Rick #4951 üzenetére
Ok, írj rám liveon azt nyomhatjuk ha te is megengeded meg ha már így lekéseljük egymást akár squad rusht is nyomhatunk
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz DonMedve #5056 üzenetére
bedugod a joyba és működik. csak zöld állásban legyen a kapcsoló. este már nem nagyon szoktam használni, mert fater korán lefekszik és ebbe a szar fülesbe meg ordibálni kell hogy érzékelje a beszédet, szal max csak napközben
most kérdeztem máshol is ezt a bannolós dolgot, azt mondták nem kell aggódniligára jelentkeztél? (fifalivehungary.hu)
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
LoL, most nézem, 576-nál 9.990 a Fifa11! Még jó hogy előrendeltem máshol. Na majd holnap bemegyek az egyikbe és ha tényleg annyi akkor megveszem és visszamondom máshol
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
Valakinek halt már meg a meghajtója? Az enyém pár napja elkezdett egy érdekes búgó(csiga) hangot adni és nem akar változtatni rajta. Remélem ez nem a halál előjele. 1 éves. gondolom a 3 év gari erre nem érvényes.
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Elhúztátok a mézesmadzagot, ez épp elég...mi mind kisgyerekek vagyunk akik nem tudnak várni!!!
brühühüüüüüüegyébként Xirtam, milyen borítós? mert pl 576-nál úgy hirdetik, hogy dzsudzsák van a borítón, de a ti oldalatokon meg kaka sötétben! remélem nincs 2 verzió és nem az van hogy az olcsóbból kihagynak valamit...
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Itt a 11, már intsallálom aki nem tette még meg vegyen fel!
PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Igen, az aréna plázából. Odamentem 3kor, mondták menjek 1 óra múlva, de akkor sem volt. Aztán este fél6 felé mentem vissza akkor már volt. Nem nézte a srác hogy előrendeltem-e, konkrétan lesz@rta, ideges volt hogy ilyen későn jött a játék és meló van vele, ha jól vettem ki a beszélgetésből...
a kézikönyv hátulján van valami vip kód szerűség, bár ahogy olvastam szinte semmi nem jár hozzá, azt majd írjátok be.
Ja, és köszi a tippet
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest