Hirdetés

Aktív témák

  • Pumeebaa

    tag

    válasz várnarancs #3488 üzenetére

    Ok, elküdöm a Biosát, bár mostmár, mivel moddolva lett, a normál alpértékeken megy a 400/490-en, de természetesen (legalábbis számomra természetes.. :) ) hogy a régi Biost elmentettem, ha hazakerülök, el fogom küldeni igérem... Szóval ti sem tudtok mit mondani kártyára? A techpowerupon sem tudtak semmit hozzáfűzni...

    Namost mivel ilyen érdekesnek találod a cuccot leírom a teljes körítést!

    Az eladó srác azt mondta, hogy egyszer levette a hűtést, mert vmi régi heatpipe-os cuccot akart ráhekkelni, de persze az nem ment rá... Namost én kicsit gondolkodtam az egészen, amikor írták, hogy a kártya alpértékei érdekesek... Azon kezdtem gondolkodni, hogy lehet kicsit átk*rtak a palánkon a kártyával, ráadásul a srác vmi szgépes helyen melózik, akkor pláne beindult a fantáziám, és a következő összeesküvés elméletet dolgoztam ki, ami mostanra több ponton is megdőlni látszik... Szóval:

    A srác esetleg levette vmi rossz GTO ról a hűtést és rárakta egy x800 prora majd eladta nekem GTO címén, esteleg ért a bios softmodhoz és átírta a kártya nevét is GTO-ra. (ez teljesen le van írva a techpowerupon...szal kivitelezhető) Ez ott dől meg, hogy ugye a pro-k R420-al mennek... itt el is fogyott a nagy ötlettár... hiába néztem bármit, bárhol ilyen kártyát sehol nem találtam :)

    Na szal kb ennyi, a Biost meg majd küldöm hátha a profik mondanak rá vmit.

    Jah és nem adom el :)

    ++

    képek még, a nagy érdeklődésre való tekintettel, sajna a homályos képekért, de már marhára be akartam tenni, nem pedig fotózgatni :):)

    http://www.greenpingvin.atw.hu/down/Card/img_0082.jpg
    http://www.greenpingvin.atw.hu/down/Card/img_0083.jpg
    http://www.greenpingvin.atw.hu/down/Card/img_0084.jpg
    http://www.greenpingvin.atw.hu/down/Card/img_0085.jpg
    http://www.greenpingvin.atw.hu/down/Card/img_0086.jpg

    [Szerkesztve]

    Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.

Aktív témák