Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz Giovan! #76901 üzenetére

    Szerintem nem kene e tema korul ennyit porogni. Anduin pap, ezt hivatalosan is elmondtak. A sereget pancelban vezeti, no meg hulyen is nezne ki egy talpig pancelba oltozott sereg elen ingben es vaszon nagradban (nehogy mar egy gimnazista vezessen egy sereget!). A kiralynak annyi igenis dukal, hogy csinalnak neki egy egyedi pancelt, ettol meg nem lesz paladin valaki.

    (Ertem en, hogy a jatek harcrendszere olyan amilyen, de az csak rank lofaszjoska kalandorokra vonatkozik, akikbol 12 egy tucat van Azerothban). Ennyire nem kellene leragadni (errol van egy vicc is .. 2 ovodas beszelget: - Tegnap lattam egy ovszert a radiatoron. -- Mire a masik: - Varj csak! Mi az a radiator?)

    A vilag alkotoit igenis megilleti a lehetoseg, hogy alkossanak 1-1 kivetelt a jatekbeli szabalyok alol. A jatekban levo kiveteles hosok/karakterek mind kulonboznek vmiben a fentebb emlitett lofaszjoska jatekos karakterektol.

    Egy szonak is szaz a vege, folosleges zsibbasztani az agyunkat. Anduin pap. Ha megis lejar majd gyurni a barackba, es nemi izmot pakol majd magara, akkor talan valtozhat a dolog (talan). De adjuk mar meg neki azt, hogy egyszeruen csak ratermett a feladatra, hisz mindvegig erre a szerepre tanitottak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák