Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Beri #45818 üzenetére

    TBC-ben még divat volt pl. a resistance gear... azért nem születtek olyan gyorsan first killek. Vagy nem (illetve kevesebb) volt PTR, szóval ölhetetlenül bugos bossok jöttek ki. Vagy gating mechanizmus volt. Ahol nem volt ilyen, ott hasonlóan hamar elfeküdtek a bossok. Illidian world first is meg lett 1 hét alatt :)
    Try-ok számát nézve LK több try volt, mint bármelyik előtte lévő, Ragnaros több volt, mint LK, Spine HC ugyancsak több volt, mint Ragnaros :) Mostani contentből még nincs ilyen boss, de ha azt nézzük, az end boss még normálban sem elérhető.

    Szóval nem igaz az, hogy a mostani HC raidek könnyebbek lennének, mint a korábbi raidek, sőt try-ok alapján nézve nehezebbek is (persze a két új nehézségi szint egyértelműen könnyebb, de azoknak ez is volt a célja Kharazanhoz érdemes hasonlítani őket, mivel annak a szerepét vették át).
    Azt lehet mondani, hogy 40 embert nehezebb volt összeszervezni, mint 10-25-öt, de ez max a guild vezetőségnek jelentett nehezebb raideket :)

    U.I.: Mikor keresgéltem BT pucolás dátumáért, belefutottam egy world first utána Nihilum interjú fordításba, addól idézek:
    "Furcsa volt 1 hét alatt farmra rakni, csupa-csupa World First-tel Black Temple egészét, néhány harc valóban könnyebb a kelleténél. Én jobban szeretném ha nehezebbek lennének de mindegy igazából, pár hét után úgyis elkapná őket a nerf, hogy a lassabban haladók is élvezhessék a sikert." (forrás)
    Szóval ennyit a "régen minden nehezebb volt" dologról :)

Új hozzászólás Aktív témák