Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz birno #35714 üzenetére

    Avoidance a dodge, parry, block es a boss miss eselye osszesen. Ha ez az osszeg eleri a 102.4%-ot, akkor biztos, hogy a boss valamely utese ezek kozul valamelyik lesz. A block 30% damage reductiont jelent. Tehat ha pl palaval megvan a 102.4%, akkor olyan mintha egy 30%-os mini shieldwall lenne rajtad.
    Hit ugyanaz mint mas mellenel. 8% a white cap, nem is kell tobb. Expertisenal 25 a softcap, ami azt jelenti, hogy az ellenfel dodge eselyet csokkented 6.25%-al. A bossoknal 6% dodge-juk van igy ez tankkent elegendo.
    A mostani bossok iszonyu nagyot utnek. Emiatt a vengeance nagyon gyorsan felszokik, igy a tank egy ido utan maximalis agroja van a targeten. Emiatt per pill a hit es expertise ertek nem szamit tanknal. Ha ezek alacsonyak, akkor a pull utani 1-10 secben lehetnek agro gondok, mert ekkor ha sok miss, parry stb utsz, akkor nem lesz agrod. Ha kapsz misdirt, tricket, akkor ez is nagymertekben ki lesz kuszobolve.
    A mitigation az a bekapott sebzes csokkentese, az avoidance az elkerulese. Igy mitigation ala esik az armor noveles, warrinal a critical block ertekenek novelese, resistencia noveles stbstb

Új hozzászólás Aktív témák