- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz Wolverine #26944 üzenetére
Mivel én sem jártam még Thorimnál így kíváncsi vagyok, hogy a -200 def-fel mennyire van meglőve a maci tank, vagy bármelyik másik. (Esetleg ilyenkor nem árt áttauntolni, ha nem immune rá.)
A PvE balance meg tényleg érdekes, mert ha a macinak semmit sem kell maxolnia (mint a többi tanknál a def-et), akkor lehet, hogy érdemes 700 körüli resiben tankolnia, a többi cuccra meg mehetnek a dmg növelő enchantok, gemek (persze ha a megfelelő hp megvan), amivel jobb dps-t fog tolni, mint a többi tank...
Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
Azért írtam, hogy előnyben lehet, mert ha megvan a túlélshez szükséges cucc, akkor fölösleges azt tovább növelni, innen már csak az aggró tartás és a dps lehet a cél. (A dps persze nem a farm státuszban lévő bossokon számít, hanem a dps race hard mode-okon.) Az aggró tartás a spéci képességeken kívül összefügg a dps-sel is, így ha nagyobb a dps, az ártani nem árt, viszont így nő a rDPS. (Pl Sarth3D zergelésnél is jól jött, hogy nem 1.5k dps-t tolt a tank.)
Az egészből azt akarom kihozni, hogyha van 2 tank, mindkettőt életben tudják tartani a healerek, egyiknél sincs aggró tartási probléma, akkor azt választom, aki nagyobb dps-t tol és így a druida előnyben van a többi tankkal szemben.
Dive ever, work never.
-
Kharg
tag
válasz F-ECT$ #26951 üzenetére
Hát ha arról van szó, akkor papként életben lehet tartani.
Ulduarban jópár boss van, amire kötelező a min. 2holy priest glyphes Guardian Spirittel.
Pl. Mimiron meg VezaxTehát ha nagy gáz van, általában megoldható az ohshit gombokkal a kihealelés.
Bár én Thorimon még sosem vettem észre, hogy nagyot ütne.
Valszeg. a raidheal jobban lefoglalAz epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
-
tildy
nagyúr
Szombat óta még mindg semmi válasz.
Viszont végre tudtunk venni ilyet: Authenticator"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Kokkantas
senior tag
Ezt mi okozhatja? Csak a DK-nál írogatja ezt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok olyat szeretnék kérdezni hogy ha szeretnénk 3an egyszerre beszélgetni mikrofonon egymással a WOW játszása alatt, akkor azt melyik programmal lehetséges? Valaki aki tudja kérem írjon valami segítséget köszi.
-
SimS
senior tag
-
SimS
senior tag
válasz Dj.Mike #26965 üzenetére
Üdv
Nálunk a 25-ös raidek ventrin mennek, szóval a 3 is bele kell férjen
#26966: Igen, valóban kell hozzá szerver, ami meghatározza hány emberke mehet fel összesen. Van TS-nél is és Ventrinél is szerver progi a letöltések közt, ha akarod akár saját gépedről is futtathatod, így oda lépnek be a társaid, vagy körülnézhetsz publikus szerverek után (esetleg a haver haverjának a haverjának a szerverére mentek)
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
volvoguy
addikt
Sziasztok. Azzal a problémámmal fordulok hozzátok h felraktam a WoW-ot és utána a BC-t. Utána ugye nem kezdet el automatikusan töltődni (ez gyakran szokott így lenni), így hát leszedtem a 2.4-es full patchet. Ezek után felraktam és mikor következett volna az 2.4.1 patch akkor nem töltötte azt, hanem a 3.0.1-es patchet kezdte el tölteni és nem lehet mit tenni mert már töbeddszerre is ezt csinálja.
Valahogy kihagyja a többi patchet. Próbáltam manuálisan a patcheket is letölteni de azt meg nem fogadja el úgy h külön-külön. Van valami javaslat? Néztem a Build verziókat is, meg mindent, de nem jó sehogysem...egész egyszerűen a Lich Kinget 3.0ás patchét kezdi el tölteni, pedig nem annak kellene jönnieAsus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
TiMoN
senior tag
ahoy, Csináltam egy battle.net account d2-m beletettem és most gondolkozom a wow-on is.
Kérdésem az lenne h megérie össze rakni az accountokat, mi lesz a régi account manangentel? Megszoktam a régi felületet tudom hol kell tölteni ilyenek.
Továbbá a biztonság? Gondolom itt már valaki mergelt és van némi tapasztalata.-TiMoN-
-
Wolverine
félisten
válasz volvoguy #26970 üzenetére
Valsz. így van beállítva a központi szerver - minek szednéd le a 2.4.1/2/3-at, ha úgyis 3.1.3-ig ekll eljutnod? (ha törtön akarnál játszani, az pech; de akkor úgysem segítünk).
#26971: az Acc. Managementben nem változik semmi, csak a Battle.netes usernévvel/jelszóval kell majd belépned ezután a régi helyett, és ugyanez igaz a WoW-ra ingame is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FefeeX
veterán
Problémám akadt tegnapi napon, miután 2-3 hét kihagyás után, pár új addonnal (itteni szidások miatt gondoltam lecserélem a cartographert, hátha nekem is gyorsul a dolog) indultam neki.
Mapster+tomtom+gathermate cartographer helyett, no meg Bayi's Extended Questlog. Majd megy hozzá a lightheaded is, de tegnap pl nem engedte letölteni
Frissítettem auctioneert, wintertime-ot, DBMet, atlast, atlasloot-ot meg qhelpert.
A probléma: ezek után lett egy elég nagy holt pont a képernyőn, 1280as felbontásnál kb a képernyő közepétől egy 4*4 centis jobbra le. Látszani semmi különös nem látszik, ugyanúgy mutatja a képet, csak mintha ott lenne egy láthatatlan ablak, nem tudok kijelölni onnan, forgatni a képet vagy egyéb hasonló dolgot. (Először nem értettem, miért nem tudom kijelölni emalont majd az addot, miért nem tudok a flight masterre kattintani bizonyos szögből, de aztán megtaláltam ezt a hülyeséget...
Valami tipp valaki?Apropó: ezek után kezdődött asszem ez is, ami jelzi hogy valaki beszél (voice chathez tartozó kis kijelzőcsík) folyamatosan olyan mintha valaki beszélne, és azt írja hogy unknown, emellett már nem mozdítható onnan ahol van...
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #26973 üzenetére
Van erre egy makró:
/run ChatFrame1:AddMessage(GetMouseFocus():GetName())
Ezt tedd egy keyre, majd vidd a kurzort a holttér fölé, és nyomd meg a makróhoz bindelt keyt. Ez a General chatframe-be ki fogja írni, milyen láthatatlan frame foglalja a helyet.
A voice chat valsz. ütközik valamivel, de ennyiből meg nem fogom neked mondani, mivel"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FefeeX
veterán
Nincs véletlen itt egy BS-en aldor/scryer exalted repus tailor? Akár alli, akár horda, csak a magemnek kellene egy leg enchant...
-
-
Nimda
addikt
A mageknél még mindig a klasszikus 57/3/11 arcane build hozza a legtöbb dpst?Egyszerüen nem tudom eldönteni,hogy maradjak,vagy kóstoljak bele a 20/51/0 firebe vagy a köv.patch után mi lesz a helyzet...kivi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #26985 üzenetére
Ez valamelyik addonod egyik frame-je lesz szvsz (QuestHelper vagy egyéb tracker), vagy a Blizzard questtrackerje, amit lockoltál és ezért nem látszik (utóbbi frame nevét nem tudom sajnos). Ha az utóbbi, akkor az Interface menüből unlockolva elteheted máshová, ha előbbi, akkor a megfelelő addon beállításain belül kellene kezelni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
robyroby
tag
ha vakinek van karija emeral dream-en és BS-en is szóljon ha érdekli egy kis goldtranszfer
-
kovsol
titán
huh elöbb megnéztem a Ragnaros server first Illidan killünk videóját és kiráz a hideg úgy beleéltem magam megint
régi szép idők! és a staff az enyém lett akkorMay the Force be with you!
-
kovsol
titán
D:\Filmek\OoW_vs_Illidan_Stormrage.wmv
viccet féretéve 1440 x 900 felbontás így elég nézhető minőség, 23:07 hosszú
Mage szemszögből készült így elég jól létszik minden[link]
Zsemlemorzsa néven futó mage voltam én ez volt az utolsó szép mage élményem azóta sámán vagyok ezért is szeretem néha megnézni
egy héttel késöbb a fejest is elvittem utánna már látványosság számba mentem IF ben ;[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Csokicsibesz
tag
Hali,
nekem egy olyan problémám vagy hogy online banki utalással szeretném befizetni az accomat. Belépek accaunt managmentbe kijelölöm hogy Mastercard . Majd beírom a rám vonatkozó adatokat , egybe írom be a bankszámlaszámot semmi space vagy - , majd megadom a megerősítő kódot ami a mastercardok hátulján egy négyzetben van benne. Elfogadom a szerződést majd visszadobja hogy nem jó a kód. De nem gépeltem el semmit, a bankártya működik beszéltem a bankommal is telefonon. A Blizzardnak is kell kell fogadnia mivel előzőleg már végeztem karakter transzfert és renamet is ezzel a kártyával , szóvl nem igazán tudom mi a probléma. Légyszi ha valaki tudja mi lehet írjon ,mert már elég kínos a dolog. 4. napja próbálkozok a feltöltéssel. A bankkártya megerősítő kódra ír mindig hibát ( vertification code ) .A többinél nem jelez hibát. -
Wolverine
félisten
válasz Csokicsibesz #26993 üzenetére
És biztosan jó kártyatípust választottál ki? szerk: a CVC kód 3 jegyű, a mágnescsík mellett van, ha jól emlékszem... nem lehet, hoigy más kódot akartál megadni? Plusz nem a bankszámlaszámot kéri a Blizzard, hanem a bankkártya számát, ami a kártyán van.
[ Szerkesztve ]
-
-
Wolverine
félisten
válasz Csokicsibesz #26995 üzenetére
Akkor az utolsó hibalehetőségek: nem jól írod be a kártyád lejárati dátumát, vagy az a kártya mégsem alkalmas ilyen fizetésre... szerk: még egy eszembe jutott: a nevet úgy írd be, ahogy a kártyádon van, azaz magyarul, ne angolul.
[ Szerkesztve ]
-
Csokicsibesz
tag
válasz Wolverine #26996 üzenetére
Felhívtam a bankomat is, nincs semmi probléma a kártyámmal és mint mondottam már használtam is a Blizzardnál. De nem a névre ír ki hibát hanem a kártyaszámra vagy a megerősítő kódra. Már mindent kipróbáltam, egye írva, külön, kötőjellel, mind a 2 kóddal ami a hátulján van. De egyszerűen nem eszi be, próbáltam másik böngészővel, de azzal sem. Már kezd eléggé idegesíteni ez a dolog.
-
kovsol
titán
nevet úgy írod be ahogy kártyán van? nem kell felcserélve írni a nevet
May the Force be with you!
-
tildy
nagyúr
Dátumot is jól írod be?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest