Hirdetés

Aktív témák

  • jahrn

    senior tag

    válasz L-e-f-i-e #44035 üzenetére

    Alapvetoen tolerans ember(?) vagyok aki szivesen segit - egy darabig. Szimplan azert mert minel tobb jol jatszo tapasztalt jatekos van annal elvezetesebb csatakat lehet(ne) jatszani.
    Van egy masik forum ahol jatszunk paran WoT-ot, es ott volt egy uj jatekos. Tobbiek is meg en is mentunk vele platoonban h tapasztalatot szerezzen, meg ingame probaltunk tanacsokat adni.
    Eloszor akkor kezdtem felvonni a szemoldokom amikor altalanos taktikajava valt h elorerohant, lott parat es gyorsan meghalt (az ilyen rusholokat imadjak a francia tankok, h miert emlitem oket hamarosan kiderul) fuggetlenul attol h topdog vagy a taplalkozasi lanc aljan vegetalo strandpapucsallatka volt (utobbi esetben is a csapat erdeke h mindenki minel tovabb eljen).
    Aztan jott a folyamatos - OP bekazabalo szovegeles forumon/ingame/chat-en tole. Hiaba adtunk ippeket neki h mikent kellene a francia tankok ellen harcolni (pl nem rusholok, plane nem egyedul :U ).
    Aztan ott kezdett elszakadni a cerna amikor KV-3ban ulve mondta h az AMX 40 mekkora tap mert nem tudja oneshotolni (ami erdekes - vagy inkabb szanalmas - , mert mar a 107mm atlag dmg-je is 60-nal nagyobb mint az AMX 40 full HPja :D )
    Majd jott a vegso megoldasa a francia tankokra - elkezde TKzni a sajat oldalon allo franciakat.

    Azota szandekosan lekezeloen beszelek vele, es kiforgatom a szavait. Szimplan azert mert amellett h o nem keresett a problemara megoldast azt sem probalta amit mi javasoltunk neki, de a TK meg a siras az megy ezerrel...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák