Hirdetés

Aktív témák

  • jahrn

    senior tag

    válasz Arpee78 #32725 üzenetére

    Hat en ugy gondolom h veletlenul nem lehet vki "kek". Velem is elofordult mar h a nap elso meccsen az elso lovesem csapattarsat kapott telibe - raadasul a kezdo korben amikor scoutot kergettem - aki ott azonnal el is parolgott megsem kekultem be. Egyszer kaptam TK buntit, amikor szandekosan kilottem egy sajatot aki folyamatosan blokkolt, de ehhez is az kellett h 2x lojek ra. Es azt se mondja senki h a pontatlan agyu miatt talalja el 2x ugyanazt a csapattarsat, tanuljon meg celozni eh?

    Aki meg szandekosan lo ki valakit, nah itt kellene vmi uj rendszer mert egyertelmu h ha tars blokkol egy TD-t (vagy akarkit) annak a harcerteke csokken meg b@szott idegesito. Az h kifogast emelhetek ellene ingame az nem eleg. Talan itt is lehetne vmi vote rendszer??

    Ettol fuggetlenul sosem bantom azokat akik beszinezodtek, megiscsak egy csapatban vagyunk es a -1 fo is csokkenti a gyozelmi eselyeket..

    Ami meg az AMX-12t-t illeti ilyen stilusban kell jatszani: ess rajta tul mihamarabb. Szar gyorsulas, szar gun depression, es a camo is mintha bugos lenne. De kitartas, utana a 13 75 egy alom^^

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák