Hirdetés

Aktív témák

  • drevil33

    csendes tag

    válasz donpe #28190 üzenetére

    Hi. Szerintem orosz heavy vonal felé indulj el újoncként. Orosz fejlesztésű a játék, és ez a tankokon is érezhető. Sokkal kevesebb gondod lesz az elején azon a vonalon, ráadásul a KV meg a KV3 szét lesz bontva, és mindkettőből 2 tank lesz, amit megkapsz majd. A KV az egyik legdurvább tank a játékban, de a tierjében (a szintjén) biztosan az.
    Én német vonallal kezdtem és ott van pár igen rossz... "jajj de eladnám már" típusú jármű.
    Szerintem érdemes minden tankon mindent kifejleszteni, mert az, hogy neked melyik stílus fexik igazán, csak akkor fog kiderülni, ha kipróbálod. Értem ezalatt: Heavy, Medium, TD, SPG...
    Az orosz tankokat brutál sebzés, jó páncélozottság, űber rejtőzködés, jó HP, normál manőverező képesség, nem túl jó pontosság jellemzi.
    A német tankoknak nagyon jó HP-ja szokott lenni, és általában nagyon pontos ágyúja, jó páncélozottsága (de sok gyenge ponttal), és nem túl nagy sebzése. Sok ágon van nagyon jó német tank, de előtte sok sok szenvedős tankon kell magad átverekedned hozzá.
    Az amerikai tankok általában mind szarok... szokták ezt mondani. Én is így voltam vele. Most azt mondom, hogy nekem pl a US Heavy vonal fexik a legjobban.
    Usa tankoknak szerintem nagy előnye, hogy nagyon jól tudják az ágyúcsövet forgatni... le-fel billenteni.
    A csigaevők tankjait még nem nagyon ismerem, mert 4. szinten vagyok velük, de nem tűnnek valami hűdejónak... báe magas tier-ben vicces lehet a sorozatlövő.
    Ha rám hallgatsz, nem egy tankot húzol egyszerre, hanem többet, akár kezd el mind a 3-4 nép tankjait, és amelyik nem nagyon megy, arról csak a csillagokat szedd le (minden nap minden tankkal az első csatában dupla xp-t kapsz). Úgy is lehet haladni.
    Remélem tudtam segíteni. Jó tankozást.

Aktív témák