Hirdetés

Aktív témák

  • Fel

    addikt

    válasz fsb1000 #21449 üzenetére

    Implemented several game clusters (multicluster technology).

    Számunkra nem lesz jelentőssége. Több szerver csoportot tud mostantól használni a játék. ha jól tudom 100.000 player/cluster a jelenlegi limit az orosz szervereknél. Így nagy leterheltség esetén javul a ping, karbantartáskor elég csak egy clustert lekapcsolni, stb.
    EU, US szervereken nincs elég játékos, így nekünk nem hoz semmit.

    Added the camouflage feature. Camo purchase and its mounting are available in the game section ‘Appearance’.

    A most bemutatkozó camouflage egy nagy kamu... A láthatóságra, rejtőzésre semmilyen hatása nincs. Gyk. nem mások mint színes skinek.

    Nemzetenként azonos minták közzül válogathatsz. Ezen belül Van kétszínű és háromszínű, mindegyikből 3-4 minta. Ezt még variálhatod a megvásárlás módjával: 7 nap (kredit), 30 nap (kredit), korlátlan (arany). És itt jön a pofátlanság... A legegyszerűbb kétszínű, 7 napos festés is több tízezer kredit. A legdrágább, T10-es tankokra vehető, korlátlan, háromszínű 350 v. 400 arany... És ismétlem, a láthatóságra nincs hatása!!

    Majd később lesz egy prémium fogyócikként vehető változata, amely adoptálódik a pályához. Ha két pálya között változik, akkor kell megvenni: pl.: Felraktad a tankodra, jön egy Prokhorovka, ekkor erdei camót kapsz. Következő csata Malinovka, a camó marad. következő Arctic, ekkor vált havas camóra, és csata után majd fizeted az 50 goldos refillt.

    Added tracers representation from enemies in sight – the narrow sector in a direction of a player’s gun
    Added tracers representation from enemies in the SPG mode, if the firing tank is in the view screen

    A lövedékek nyomvonala látható lesz, újra. Bizonyos helyzetekben rejtőzködő játékosok lövéseit kiszúrhatod, ezáltal vaktában ugyan, de visszalőhetsz rájuk. Tankoknál, TD-k esetében a minimapon látható "cone of vision" által határolt részen belül lévő lövéseket szúrhatod ki.
    Az spg-k lövész módjában pedig minden tracert láthatsz (ami azon a képernyőről indul, ahol éppen pásztáztál).
    Ez egy nagyon jó dolog, mert mostantól azok a sunnyogók, akik lövés után nem változtatnak helyet számíthatnak egy kis válaszcsapásra.

    A teszt szeró még úgy tudom most is megy. Nyugodtan ki lehet próbálni, megéri.

Aktív témák