Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz emre #22385 üzenetére

    E100-al játszottam ma, most lett meg rá a top löveg.

    Na de viccet félretéve ezt látom a WZ111-el.

    Első ami feltűnt, hoppá, itt van bőven lőszer. Végre vihetek sok AP-t, HE-t és HEAT-et is, mindig lesz olyan, amilyenre szükség van. IS-6nál sokszor jártam úgy, hogy vagy a HE, vagy az AP, vagy az APCR fogyott el. Ráadásul a HEAT jelen esetben jobb, mint az APCR, a 217 APCR kevés ahhoz, hogy az erősebb T8/9-es páncélokat nagy biztonsággal átvigye, a HEAT pont olyan erős, hogy többször átviszi, ráadásul 200m felett is van értelme lövöldözni vele.
    Nagyon agilis, simán otthagyom az IS-3at, bőven előbb odaérek bárhová, mint bármelyik másik nem táras heavy T8-ban és ez nagyon sokat számít egy olyan tanknál, ami gyenge löveggel van. Jól indul meg, tehát simán el lehet húzni az E-75 mellett és megkerülni. A tornya nagyon jó, az IS-6 legnagyobb gyengéje a torony, már a T8 tankok is belövik simán. Tény, hogy a lower plate gyengébb, de ezzel odamehetsz az ellenfélhez közelebb, hiszen a torony nem egy páncélzat nélküli fos. Továbbá a menet közbeni pontossága is sokkal jobb, ami megint előny, hiszen mozgékony a tank.
    Mindent egybevetve hatalmas meglepetés a tank. Örülök neki, hogy az 5x után azt a 3 maradék nemzetet kihúztam (az UK ág olyan könnyen meglett, hogy engem is meglepett, a zseniális FV4202-nek köszönhetően).

Új hozzászólás Aktív témák