Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    válasz Bad Pritt #22277 üzenetére

    Hát nekem nem nagyon van olyan, hogy 60-70k nettó bevételt ne hozna a 8,8. Már linkeltem ide is nem egy nettó 100-120k-s kört. Tudni kell vele játszani, nem rohanni előre (nem is lehet, mert ahhoz lomha), inkább hátulról csipegetni, vagy ha a pálya adja (és a scout) akkor védelezni.
    Én ezzel csak akkor támadok, ha nagyon top tier-ben vagyok,és nincs az ellenfélnél olyan TD, aki átütné a páncélt. Kell egy bucka, ami elrejti a hasát, és onnan akkor tényleg max. az arty szedhet ki. De ekkor is érdemesebb tartani legalább 100 m távolságot, hogy a géppuskanyílást ne tudják belőni. Két lövés közt riszálni kell, úgyis gyorsan céloz, úgyhogy ez nem okoz hátrányt.

    Meg kell tanulni vele játszani ,ennyi a titka. Sebzése meg tényleg sok kicsi sokra megy. Faxán lehet vele nagyobb heavy-ket és TD-ket leláncolva tartani. Én már nem egy elbizakodott heavy-t végeztem így ki, aki letámadott. Csak ráfázott, mert ha egyszer lent van a lánc az ott is marad ;)

    Kollegám is az alap JT-t szidja hogy milyen egy fos TD. Hát nem tudom, de én imádom amióta fullos. Egyszerűen élvezem vele a játékot. Isteni az ágyúja, jó a páncélzata. Ez is olyan, hogy kinek mi jön be. Bár ők egyfolytában a T67-tel ökörködnek, lehet azért nek fexik neki a JT :P

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák