Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz h1mpi #22260 üzenetére

    Részleteiben nem tudom mit akar írni a klánról (cvakk), egyes tagokról, de voltam 2 TOP klánban ahol egy idő után pontosan azok a problémák jelentkeztek amiről a beszélgetési szál elején Bingisz írt pár napja. [link], meg amiről egy-két régebbi arc szót ejt néha itt vagy máshol.
    Lényeg, hogy átszervezés előtt állnak és ez nem egyszerű dolog olyan emberekkel, akik általában tehetségesek és a játék tekintetében magukkal elégedett jellemek.
    100 játékos 100 féleképp viszonyul a játékhoz, meg ahhoz miért akar egy TOP klán tagja lenni, mit vár el a klántól, és mi az a max, amit szerinte tőle elvárhatnak. A dolog kb. 1 éves futamidő után jut el oda (sikerektől és kudarcoktól függően), hogy a vezető/vezetés elképzelései és a játékosok egy részének mentalitása és motivációja között akkorára nyílik az olló, hogy azt már haveri alapon kezelni nem lehet.
    .
    Egyébként semmi különös nincs ebben, minden kis közösségben hasonló folyamtok zajlanak le, ahol nem elég autoriter a vezetés, és nincs kellő függése a tagoknak a vezetőtől (egyesszám) és a közösségtől. Minden közösségi játékban megjelenik ennek a problémának az adott játékra vetített formája.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák