-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Olvasgatom a Q&A kérdezz-feleleteket:
"A garázsban csoportosítani lehet majd a tankokat, hogy a játékosok könnyebben kiválaszthassák mivel akarnak épp menni." - nagyon helyes, ez egy nagyon jó dolog, már ideje volt!
"A házfal/objektum melletti külső nézetnél jelentkező "felugró-ágyúcső" problémát nem tudják javítani, mert ez a játékmotor egy alapvető hibája." - oldják meg, cseréljék már le végre akkor a játék motorját egy fejlettebbre!
"Függőleges TechTree nem tér vissza." - már megszoktam.
"A sorozatos AFK játékosok hatékonyabban lesznek büntetve, a fejlesztők már kidolgozták az intézkedéseket ellenük." - már épp ideje volt ennek is!
"Az ellenséges járművek spotolási frekvenciája (a távolsággal ez az időköz nő) és az e miatt tapasztalható "teleportáló" tankok látszata nem lesz módosítva." - kapják be bő nyállal!
"A sebzés és átütés +/-25%-os random faktora nem lesz változtatva." - F*CK WG!
"A tier 7-es és tier 9-es századok nincsenek tervbe véve." - kár, pedig a 7-es nem lenne rossz.
"Az újonnan átdolgozott térképek kevésbé lesznek hepe-hupásak mint a régebbiek." - végre.
A többmagos proci-használatot is megoldhatnák már végre így lassan 2013 közepéhez érve.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
druGh1
csendes tag
WZ-120, ha valakit érdekel, milyen akció közben, nagy gunnal.
[url=http://mwreplays.com/replay/1Y632P68XSOD/][img]http://mwreplays.com/newreplaysimg/c13b5e83c8c41d1becef9b4bf6d36100.png[/url]
A damage átlagos, viszont a győzelemhez szükséges egyéni megoldás annál jobb. Szinte lehetetlen helyzetből hoztam vissza a csatát az egy szem artyval a végén.
szerk.: amúgy az ilyeneket az off-topicba szokás? Új vagyok itt, sorry
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz jano_77 #39407 üzenetére
"Az újonnan átdolgozott térképek kevésbé lesznek hepe-hupásak mint a régebbiek." - végre."
Ennek orulok is meg nem is. Torony nelkuli TD szempontjabol pozitiv a valtozas, ugyanakkor a sok bukkano elonyos volt pl az US tankoknak.
"Az ellenséges járművek spotolási frekvenciája (a távolsággal ez az időköz nő) és az e miatt tapasztalható "teleportáló" tankok látszata nem lesz módosítva." - kapják be bő nyállal!"
Gondolom az itt a problema h tul nagy terhet rona a szerverekre."A sebzés és átütés +/-25%-os random faktora nem lesz változtatva." - F*CK WG!"
Azert ebben van realitas is. Ugye a loszerek sem egyformak (anyaghiba, szennyezok etcetc), masreszt pedig a jatekban nincs idojaras (para, szel) ami valos korulmenyek kozott azert szerepet jatszik. Ettol fuggetlenul sok az a 25%
-
válasz Djuree #39396 üzenetére
Ez így van, de a saját csapatukra leginkább.
Amúgy ilyenkor, ha egy csapatba kerül ezekkel valaki, célszerű velük kezdeni a likvidálást, mert több kárt okoznak a csapatban, mint az ellenfélben. Vagyis mindjárt megugrik a győzelmi esély, ha ezek már nem élnek.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
emre
veterán
válasz KaLeun #39409 üzenetére
GeForce drivert nem tennék fel.
Attól tartok nem támogatja a CrossFire renszert.A 11.9-es Catalyst-ot használom jó ideje, nem hiszem hogy ezzel lenne probléma, mert a jelenség csak tegnap jelentkezett.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Geza26
senior tag
Csak nekem furcsa, hogy egy játék az emberek hangulatát olyan szinten befolyásolja, hogy a szeretteivel veszekszik? Ha nekem így lenne már régen nem játszanék!
Géza
-
forras2
őstag
Nekem akkor csinálta ugyan ezt, amikor a damage panel nem volt "kompatibilis" a játék verziójával.
Raktam fel másik damage panelt és az óta nem csinálja ezt... először 8.2-ben jelentkezett.
Eltűnt a damage panel, az alap jött vissza, és bedobott 1 szürke kockát, aminek a jobb felső sarkában volt 1 piros háromszög. De olyannal is találkoztam, hogy elindult a csata, ott volt a felrakott damage panel, majd kb 1,5 perc után előjött ez a hiba, majd 1 kis idő után megint megjavult...Más.... az sem teljesen normális, hogy valaki leírja az "élményét", és egyből jó pár topic lakó ezen csámcsog. Szerintem ez mindenkinek a saját problémája, és ahhoz senkinek nincs joga, hogy erről a részről véleményt alkosson. Az már más kérdés, ha a saját helyzetét írja le... De az is igaz ebből a szempontból, hogy az ilyeneket viszont nem kéne ide "hozni"
Djuree
Majdnem hogy csak rendszeresen előfordul, hogy 7-es csatába valaki behoz szakaszban 1 loltraktort. Olyannal is találkoztam már, hogy 3-as szakasz, 1 tigrisII meg 2 loltraki[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
nektek is egyre gyakrabban fordul elő h vmelyik állat behoz egy t1-es gépet t8-t10 csatába? tegnap 2x is volt, persze egyből le teamkillezik őket. én is így tennék. fel is jelentem sportszerűtlen játékért a t1-et is meg azt is aki behozta, de a többiek is így tesznek, aztán még nekik áll feljebb és anyáznak.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
virkir
veterán
Nekem a bánat tudja milyen csataliszt van fent meg krosszfájerre se futtya aztán mégis előjön hasonló, hogy lehal a damagepanel meg bedob egy téglalapot, igaz nálam simán fehér.
Éssss... a csavar teljességéért csak és kizárólag Airfield-en jött még elő kétszer-háromszor."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
törölt tag
válasz slayer006 #39421 üzenetére
Szerintem pont erre számítanak. Annak ugyanis semmi értelme, hogy mindenki statját, és játékélményét lerontsa, köztük persze a sajátját is! Ez már keményen SM XD
Ellenben könnyen lehet, hogy puszta tudatlanságból arra számítanak, hogy majd bevégja őket alacsony tierbe a top tankkal ... mert annak úgy volna értelme.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz jano_77 #39416 üzenetére
Én ezt praktikusan megoldom: Bemutattam a páromnak a videojátékokat.
Zsófi, őt itt a Videójátékok. Videójátékok, ő itt Zsófi. Mostantól jól ki fogtok jönni egymással!
Kezdésnek egy kis lightos World of Warcraft volt bő egy éven át, de a GTA-ra is hamar rákattant (pszichopata vadállat, csak a járdán képes közlekedni és tucatnyi járókelőt kivasalni, miközben sátánian röhög), aztán ott volt a Skyrim, amivel még álmában is játszott.
Mostanában pedig World of Tanksban nyomulunk szakaszban. Mondjuk neki még Tier 5 a legmagasabb szintű tankja, de szépen lassan kezd ráérezni.
Korábban ő sem csípte a videojátékokat és feleslegesnek tartotta őket, de szerintem pont azért, mert ha te ülsz a gépnél, ő unatkozik addig. De ha bevonod őt is, közösen szórakoztok, akkor sokkal elfogadóbb és talán ő is épp annyira megkedveli, mint te. Mert így már érti, hogy mit lehet benne szeretni. A legtöbb nő nem egyedül, hanem társaságban szeret szórakozni, ezért van az, hogy a legtöbb lány/nő pont az MMO játékokat választja az egyszemélyes szórakozás helyett, mert szükségük van más emberekre is.
Na meg ha azzal a kifogással jön, hogy punnyadni a gép előtt csak a segg térfogat növeléséhez jó, akkor vegyél Xboxot meg egy Kinectet, akkor ugrálhat, mozoghat és vannak kifejezetten fitness játékok is, hogy szíved hölgye megőrizze bomba alakját!
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
-
vhw
addikt
Hát srácok igazatok volt... valaki kiszivárogtatta az infót, tényleg belepiszkálhat a WG bárkinek a játékába...
.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
nyunyu
félisten
válasz Stauffenberg #39424 üzenetére
Na meg ha azzal a kifogással jön, hogy punnyadni a gép előtt csak a segg térfogat növeléséhez jó, akkor vegyél Xboxot meg egy Kinectet, akkor ugrálhat, mozoghat és vannak kifejezetten fitness játékok is, hogy szíved hölgye megőrizze bomba alakját!
Azert egy tetszoleges pilates/joga/bodyart/zumba/akarmi ora hatekonyabb a feszes hatso elereseben, mert az edzo kijavit, ha slendrianul csinalod, es nem azt az izomcsoportot hasznalod, amit kene.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
Hát, fel tudom húzni magam én is a stuffon rendesen, már a WG-seket is elküldtem a mekibe krumplit sütni párszor. De azért a családdal sosem ordítoztam ilyen miatt ...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz nyunyu #39428 üzenetére
Ez így van, viszont ő sportolt versenyszerűen amit csak pár éve hagyott abba, szóval tudja, hogy milyen izomcsoportokat használjon a hatás eléréséhez. Ezekben a téli hónapokban, főleg ennyi latyak és hó mellett, meg nem lehet kijárni futni meg más egyéb sportokat művelni.
A Kinect (vagy Move, vagy Wii) meg arra jó, hogy a mozgásra amúgy képteleneket is rávegye. Figyeli a mozgásod és jelez ha rosszul csinálod és ezek mellett szórakoztat. Elég sok ember van akinél már az is rettentő sokat érne ha csak napi 30-60 percet el ugrálna a TV előtt valamilyen fittness szerű mozgást végezve. A folyamatosan elhízó társadalmunkban nem a kidolgozott, szépen megmunkált test a legnagyobb probléma, hanem a mozgás teljes hiánya.
De mondjuk a Kinectet csak azért hoztam fel példának, mert jól vissza lehet vele pirítani a beszólásokra, hogy "Egész nap csak játszol és mereszted a segged!"
[ Szerkesztve ]
-
slayer006
addikt
válasz Stauffenberg #39431 üzenetére
Énnél azért vannak sokkal nagyobb problémák is. Fejben.
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
jano_77
nagyúr
Nos akkor kezdjük az első felével:
Ne gondold, hogy nem próbáltam már rávenni, hogy játsszon Ő is, próbálja ki és majd meglátja mennyire jó móka! Egyszerűen magát a számítógépes játékokat hasztalannak tartja és hülyeségnek. Utálja őket.Második fele: van otthon Xbox Kinecttel és még a legújabb Nike tréning is meg van, de van még mellette több egyéb játék is - sport válogatás 1-2. pl, amiben azért rendesen el lehet fáradni :-) - ennek ellenére szeretne minél több időt együtt eltölteni, nem nagyon tudja elfogadni, hogy nekem jól esik időnként leülni a gép elé és játszani pár órát.
Ezzel együtt azért imádom nagyon.
Bocs az OFF-ért!
-
Djuree
félisten
hát nálam ha itt van bnőm akkor én vele játszok inkább ki is nyírna ha leülnék gépezni miközben nálam van, de igaza is lenne. igaz még csak másfél hónapja járunk, lehet később engedékenyebb lesz, meg hetente csak 2x látom, ha majd nálam fog lakni biztos akkor is fogok játszani ha otthon lesz, ha akarja ha nem
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
Nem olvassa
(#39435) pitepeti71: milyen golyók?!? /GÉSA / amúgy neki is van laptopja, de nagyon ritkán használja....haszontalan időnek tartja a gép előtt eltöltött időt. Na tényleg befejezem, mert ez már nem a WOT-hoz kapcsolódik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #39431 üzenetére
Nem-e? Vasárnap volt edzőmeccsem nagypályán vagy 10 centis hóban.
Més que un club!
-
vbbb
addikt
Nah én is megtaláltam a 'mumustankot' a játékban...a Churchill I-el nem tudok mit kezdeni teljesen kifejlesztett állapotban sem. Páncél nincs, lassú és mindig láncolják. Fordulékonyság? Ha balra akarunk fordulni inkább jobbra kezdjük el...
-
Atlantis
veterán
Szintén, egyébként a következő kettő se lesz jobb, ha ez megnyugtat, legalábbis papíron ugyanaz a lomha hulladék mind és az ágyú is vacak. Nagy nehezen kiküzdöttem a Churchill VII-re az XP-t, de megvenni már nincs nagy kedvem.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Napfénysüti #39438 üzenetére
Én kerékpározok (országúti, versenykerékpár), ilyenkor elég ramaty, mert a síkos úton minden harmadik kanyarban összetörném magam. Meg amúgy is, menetszélben szétfagynék.
Djuree: "hát nálam ha itt van bnőm akkor én vele játszok inkább"
Én meg 5 hónapja összebútoroztam vele, szóval amikor nála vagyok, akkor magamnál is vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Együtt érzek veletek ! Nálam is ott ál a garázsban a Churchill I a VII kifejlesztve , de szerintem nem veszem meg . Minden klántársam köpköd rá , hogy mekkora hulladék tank ! Akkor már inkább a kínai Typ58 az legalább sebez .
Most lesz egy hónap játékszünetem a meló miatt aztán lehet belevágok frissen-üdén újra a Churchill ágnak
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
AlexWolf
senior tag
válasz jozefgucci1 #39443 üzenetére
3 napja tolom megint a WoT-ot kb 2-3 hónap kihagyás után. Pont eljutottam Churchil 1-ig.
Nem vagyok boldog vele.Ha lejár az acc-om, akkor megint abbahagyom. Valahogy már nem olyan a gém, mint régen.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Jolet
őstag
válasz jozefgucci1 #39443 üzenetére
én is csak addig tartom a garázsban teljesen kifejlesztve, amíg nem lesz pénzem másra.. addig a 2x meccseket letolom vele és ennyi
engem az húzott fel, hogy vertikálisan alig mozog az ágyúja, ha egy pici domb van, már nem lehet célozni és kilőnek
amúgy nem annyira rossz, lehet vele aratniWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
AlexWolf
senior tag
válasz slayer006 #39445 üzenetére
vettem egy hónap prémiumot
#39448) Atlantis A premium Churchill nagyon jó, nekem pl azzal van az xp rekordom. valami 1,95 mp alatt tölt újra. Lánctalpat védi egy "sárhányó", és elég brutális a front páncélja.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Atlantis
veterán
Ha megfeszülök se tudnék egyetlen pozitív tulajdonságát se kiemelni ennek a triónak. RoF akár jó is lehetne, ha lenne átütése, végig gold-ot lőni meg nem túl gazdaságos. Gun depression talán a legrosszabb mind közül, amikkel eddig dolgom volt. Lassú, de ezt páncél nem nagyon indokolja és még ronda is mindhárom, bár ezt még elnézném nekik.
Szóval keresem az előnyeit ennek a három angol csodának, nem nem nagyon találom.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Jolet
őstag
számomra két mumus van, amit jobban szeretnék elkerülni csatában, de nem lehet
a type59 és a 110
ezeket hol kell lőni, hogy érjen is valamit?
eddig többnyire csak pattogok róluka kis scout-okról már nem is beszélek, mert ha engem vesznek célba és közel vannak ritka az a béna, akit le tudok győzni egy lassú töltésű heavy tankkal
bár a múltkor összefutottam egy bénábbal és nagy nehezen megszabadultam tőleWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Sunsetjoy
tag
A scoutokat le kell láncolni a francba. Ha köröz körülötted bele kell rammolni is. Ha távolabbról lősz rá, akkor megbecsülöd a sebességét, és a távolságot (amíg megy a skuló), Aztán durr elé.
Na persze ha a scout közben mutat téged 3-4 tanknak, akkor ott szopóka van, mert ő is leláncol, aztán feltálal vacsorára a többieknek...
Nos persze nem írtad, hogy milyen tankokkal kerültél ilyen helyzetbe...
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- eladásra kínálom ddr2 ramokat 1-2GB 667Mhz
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest