-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #31149 üzenetére
10-et 20-at lősz vele?
Már 10-nek is ha csak a fele sebez, az átlag 1800 dmg lenne. Annyi dmg meg már egész szépen hozna.
Szóval értem én, hogy spórolás, de azért a játékélményen ne rontsunk...
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Dobi 562
addikt
Köszi. Igazából az ágyú pontatlansága lepett meg. Papíron ugyan kicsivel pontatlanabb a lövege mint a micromaus-é, mégis képtelen voltam vele eltalálni bárkit is... Gold ammo-t én is vittem magammal de még nem lőttem vele. T5 csatában én is a látótávot próbáltam kihasználni de a jelenlegi játékosállomány mellett mostoha feladat a scoutolás...
-
scyllarus
veterán
válasz nyunyu #31138 üzenetére
Én hasonló gépen játszom. Dual-Core 2,6 GHz proci (nem C2D), 17" CRT monitor, 1024x768-ban. A 25%-os textúra pack fent van, de előtte is jól ment, inkább placebóból raktam fel. (Mondjuk a videókártyám sokkal jobb, mem. 4GB, de az kiderül, hogy a proci elég hozzá.). Ja és W7 Ultimate az oprendszerem, ami azért többet eszik, mint az XP.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
esetleg vki linkelne egy "bohóc skin"-t?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Chris0321
addikt
-
-
Patrick76496
őstag
Igen, mivel a goldból kredtibe váltás is más most. Jelenleg 1 arany ér 480 kreditet. Ez az ünnepekig marad így kb.
Valaki lenne szíves véleményt írni a 8.3-ban behozott/változott tankokról?
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
slayer006
addikt
-
myckey
veterán
válasz Patrick76496 #31165 üzenetére
dehogy
még mindig 400 kreditet kapok,ha váltanék"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
echterion
nagyúr
Azért az milyen már, hogy a SP-emet egy 4-es szintű Grille úgy lelövi, hogy lekap egy ezrest, kilövi a tornyomat, plusz meghal az egyik lövészem. Tuti, hogy csak ezek sérültek, egy lövésből, mivel egész csata alatt csak ezt az egy lövést szenvedtem el.
Ja, és arról nem beszélve, hogy ezzel a tankkal csinálhatok bármit, 10-ből 7 csata tuti bukó. Ráadásul 0 penje van, ezt mindenki kerülje el nagy ívben. A lassúságáról nem is beszélek, mire odaérek akárhová, a lényegi dolgok eldőlnek, így szinte beleszólásom sincs a csata kimenetelébe.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #31159 üzenetére
És mennyi vele az átlag dmg-d?
(#31173) csaabz:
Ha jól emlékszem akkor a tier 10 heavy az előző pachban kapott egy jó nagy buffot.
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
válasz csaabz #31173 üzenetére
Nem vagyok pro, de szerintem jók, legalábbis én élveztem a játékot velük, pedig nem kifejezetten az én stílusom ez a nagy rof, kis sebzés.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
1920*1080, noAA, noAF, tankban Medium grafika kiválasztva.
Catalyst 12.11 b11, win7 x64 Prof.
- HD7970 3GB
- 4GB ADATA 1600 CL9
- MSi P55-GD85
- i3-550 @ 3,7GHzMalinovka és Prokhorovka pályákon katasztrofális (20 alatt) az FPS, a többin is max. 30-40.
Mi lehet a szűk keresztmetszet?
Jóbarátomnál i3-2100, HD7750 1GB, 8GB Kingmax 1333MHz mellett folyamatos 50-60FPS, ugyanúgy Medium grafikán Full HD-ben...
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Atlantis
veterán
válasz csaabz #31155 üzenetére
A Black Prince vacak, ezt elismerem, de a többiben nem látok semmi olyat, ami alapján buff kéne nekik.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
Bingisz
addikt
válasz SoulReaver #31176 üzenetére
Ha 10-15-öt lősz körönként és 880 az átlag dmg akkor persze hogy nem hoz jól.
Más:
Szeretném visszavenni valamelyik tier 6 tankomat századra:
Az egész hatos kv széria (t150 is ki van fejlesztve), vk3601 (századba konischal gondolnám, prém skúlóval), m4a3e2, m6.
A kv1s-en kívül melyik lenne jó?
Tier 8 századra pedig ezek közül: KV4, Tiger 2, IS3, Panther 2, Amx50-100, vagy T32
Mostanában randomban csak alacsony tierben tolom, (az m103 húzásán kívül) és szeretnék ismét századozni, ezért kérem a segítségeteket a választásban.
Köszönöm előre.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz Bingisz #31147 üzenetére
Érdekes jószág. Egy kicsivel hosszabb, mint a 121, kb. akkora a hull, mint az IS-7-é.
Nagyon sok mindenben hasonlít a tier 10 közepesre, csak az szerintem szinte mindenben jobb nála..Ez az egy löveg van rá, igen. A korábbi 130-as játékban maradt, és az lett a tier 9-es WZ-111 1-4 top ágyúja.
Megy 50-nel, nem mozog rosszul. Kevésnek tűnhet a motorerő, de ez a legkönnyebb tier 10 heavy.
Nekem nem tetszett a korábbi WZ-111 5A, ez egy kicsit talán jobb, de még így sem az igazi.
-
joergie
őstag
válasz 04ahgy #31177 üzenetére
nekem 1280*1024ben megy 4670essel amd235e asrock lapban 2gb rammal, és a vinyó a szűk keresztmetszet, egy 40gb ATA ezeréves cucc, de nekem is megy 30-40fps. nem hiszem hogy a nagyobb felbontás annyira megszedné a vidkarit vagy a procit vagy a ramot.
minimumról kezd el szépen lassan rárakosgatni a grafikai beállításokat, és meglátod mitől ugrik le.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
SoulReaver
veterán
-
erikke17
őstag
Eddig mikor inditotam játékot Launcherrel Windows7 UAC kérdezzett, ma azt vettem észre hogy nem kérdez.. Ez mitől lehet? o.O Volt mostanság egy kisebb frissités. Vajon abban lehetett ez módositva?
Másnál hogyvan?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Bingisz
addikt
Mi az ami hiányozhat belőle?
Nem lehet heavyként használni?
Mert az tetszene ha olyasmi lenne mint az Is8. Mozgékony, jó ágyú, páncél, szóval olyan subheavy kategóriának gondolom ezt is.
Na hazamegyek aztán kipróbálom majd...
-
homeless09
őstag
Szerintem nem kell kommentárt hozzáfűznöm
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
válasz homeless09 #31188 üzenetére
Melyik vagy?
-
nagysandor88
tag
válasz homeless09 #31187 üzenetére
Milyen lapid van? csak mert nekem egy i3 2330m, GT555 (2GB GDDR5) és fejlesztett grafon szaggat mint a szar...
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
-
Linkin
senior tag
Nekem Intel I3 kétmagos 3.1-es proci 8Gb Ram AMD 6700 HD 1360*768-as felbontáson minden maxon és 40-50 FPS némelyik mappon 60-70 is szokott lenni
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
JackFeryll
őstag
Mit mondtok elfut ez a játék minimum grafikán egy intel gma x4500 vadállat integrált kártyán ?
-
sptkyle
senior tag
Pont mult héten kinlódtam géppel és wottal.
D335 2.8GHz@3.3GHz, 1Gb DDR, Ati 4650 1Gb ..... wot tweakerrel minden kikapcsolva, tömörített textura használva, minden minimumon, és átlag 10fps. Bár kevéske volt benne a ram, ennél többre számítottam.[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Enzolord
addikt
Lemming train[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
scyllarus
veterán
-
Enzolord
addikt
válasz scyllarus #31199 üzenetére
Elbuktuk a meccset, 4et lőttek ki, és enyém volt a legtöbb TP..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest