- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nagyúr
-
virkir
veterán
válasz Napfénysüti #31602 üzenetére
Elvileg egyforma de még a bétás T-54-ről maradt meg az a két weakspot-ja a jobb oldalon üzemanyag a bal oldalon a sofőr.
Igazából nem a csík a lényeg hanem a lámpa meg a vezető nyílása alatti rész.
Középen pl sokkal nehezebb a T-54-et is átlőni mint a két szélen plusz ugye ha szerencséd van kiütöd kétszer a sofőrt és máris egy beteg csiga agilitásával tud csak harcolni. Onnan meg már bármi kicsontozza.
Az első tesztnél jobban adta az átütést a másodiknál már inkább pattogott is olyan 60-80% esély van ezzel az ágyúval az átütésre.
Forgatni megint hiába forgatják mert amikor pattint az eleje már viszi az oldalát és viszont.
Annyi a lényeg, hogy nem kell mumusnak beállítani nincs maus szintű páncélzata még a tierjében sem.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nagyúr
-
myckey
veterán
de azért mozgás közben,egyéb hátráltató körülmények között.....nem olyan egyszerű belőni
bár ha az ember a lánctalpra fókuszál....akkor esélyesebb a szélét ellőni[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz gy-daniel #31608 üzenetére
dehogy is..
ha közel van,akkor simán be lehet lőni a tornya alá
vagy akár a lövege alatt,kissé oldalt is lőhető
már ha szemtől szemben vagytokígy értem a közelt
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
HungAryan
tag
Látom sikerült az arty balance-szal elkúrni a MM-t teljesen.
Ezt most kaptuk az előbb:WT account: Cpt_Hungarian
-
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Nektek megy a game? Nekem indítás után kiírja, hogy frissítést keres és ennyi...áll mint a cövek...semi válasz lassan negyed órája. Kiakadt a szerver vagy mi?
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
-
Linkin
senior tag
Kifejlesztettem a T-150-et csak ledermedtem mikor láttam hogy 880 ezer kredit kicsit soknak érzem
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
Fel
addikt
válasz HungAryan #31611 üzenetére
Amint elindult az orosz szerón az új MM, másnap már kerültek is elő a hasonló képek: [link]. Biztosan valami káros mellékhatás lehet. Ha sok az arti a várólistán, akkor a scout tankok is feltorlódnak és összefossa magát a renccer..
Linkin: Kicsit szétnézel a techtreen és láthatod, hogy nem is olyan sok az. Jó néhány tank van ami 900k-nál többe kerül t6-on, és a T-150 az egyik legolcsóbb..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Linkin #31625 üzenetére
Szerintem reális, ne hülyéskedj, reggel egy pár gold ammora kapirgáltam a derp gunhoz, kipróbáltam T-150-en, egy vadállat, de nagyon pontatlan ...
Na szal reggel ilyen 10E kredóm volt, most lazán átléptem a 150E-ret, és már egyszer ma berugtam, és aludtam is, szal nem sok az. 1M kb 3 nap intenzív játék egy jó farmos géppel, pl KV-1, prém nélkül, de lehet, hogy csak 2. -
nyunyu
félisten
válasz #48613632 #31627 üzenetére
1M kb 3 nap intenzív játék egy jó farmos géppel, pl KV-1, prém nélkül, de lehet, hogy csak 2.
1M creditet ossze lehet loni akar egy nap alatt, ha egesz nap azt tolod.
Premmel kettot is.
Csak annyi a titka, hogy nem T8-9-10 penztemetovel kell menni, hanem max T7.Bonusz ha a honap tankjaval, vagy hetvegi akciosakkal mesz.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
-
-
jimmy74
őstag
segitsetek!hogy lehet valakiről reportot küldeni?
Részletesen irjátok már le ...@rva dühös vagyok...WoT:jimmbo
-
Patrick76496
őstag
válasz virkir #31559 üzenetére
És miért raktak ki? Páran panaszkodnak, hogy fegyelmezetlen sok ember CW-n. Ezt én is tapasztaltam, viszont kb 80%-ban így is nyerünk, legalábbis ezt vettem észre azokon a CW-ken,amiken részt vettem, amíg nem voltam, nem tudom milyen arányban nyertek.
(#31573) BlackB1rd: Igen jelenleg az vagyok. De voltan már HAD-M-es és HAD-A-s is.
(#31574) jimmy74: Szerintem is ráférne egy kis buff az IS-4-re. Ha már lassú, akkor legalább ne lenne papír. Nekem 8.1-8.2 óta van meg, szóval csak mások szavaiból ismerem a régit. Elvileg a 10-es sem volt rossz, csak pár patch-el ezelőtt lenerfelték a páncélját, mert a sok retard nem bírta átlőni. Egyébként nagyon jó kis járgány, cw-n lazán ki lehet osztani vele 4k dmg-t. Randomban elszabadul a pokol, csapatonként minimum 3-4 arty (az új mm mellett még nem játszottam). A CW sokkal jobb, mivel elkerülöm a sok hülyét, a szar pályákat, és a sok arty-t. Kár, hogy csak este lehet CW-t játszani, én szívesen mennék egész nap. A század nem ugyan az, oda is kéne pályaválasztó lehetőség. Múltkor nem volt CW, ezért századozni mentünk 10-esekkel. 5-ből csak 4x voltunk Serene Coast mapon.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Stigma.HC
senior tag
Most lehet én emlékszem rosszul, de a pályának ezen a részén nem volt véletlenül pár bokor és fa?
Gyanúsan egysíkú a terep.
Ja igen a városba összesen mi 4-en gurultunk be, többiek a pálya szélén védték a mapot körbe Sejthető az eredmény.[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
forras2
őstag
19k xp-t elkérnek az IS nagy 122-es lövegéért, ami nem nyújt semmivel sem többet, mint az egyel kisebb tierű KV1s 122-ese.... Ez most komoly?
-
jimmy74
őstag
A francia TD-knél melyik sorozatlövő?
WoT:jimmbo
-
Remus389
veterán
válasz #48613632 #31627 üzenetére
én tegnap vettem 1 nap premiumot, reggel 10-kor, úgy hogy összesen 14-15 órát játszottam , 1.8 millió -val lettem gazdagabb, su-8 -cal toltam főleg
az is7 kell most van 5,1 milliom
Crytec210: a sima t-34 nem olyan jó, de a t-34/85 kárpótol(és érdemes kifejleszteni belőle mindent, hozza a pénzt, szal egy jó darabig el lehet vele lenni ) ha már odáig eljutottal
perzse a t34 sem olyan rossz, de nekem nem sikerült raerezni
de a KV vonal jobb, az is7 a végén brutális, de az is3 is baromi jó (az IS, KV, is8 sem rosszak ám! )
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
forras2
őstag
válasz krisss93 #31642 üzenetére
Nem tudom, hogy nekem nem volt még jó csatám, ami óta meg van a "nagy" löveg, vagy tényleg ilyen, de a KV1s 122-esével 400 fölött sebeztem többnyire, ezzel meg 400 fölé talán még nem is mentem
És így, ebben a helyzetben vagy a KV1s nagyon erős ágyúval rendelkezik, vagy az IS nagyon szarral... Nem tudom eldönteni. Ugyan az mind a kettő, de a tankok közt mégis van 1 ugrás -
veterán
válasz Remus389 #31647 üzenetére
Már kiszenvedtem a 34/85-t, de azért egyenlőre ezzel se egy leányálom, még nincsenek meg hozzá a fejlesztések, és az MM is érdekes enemyket dob Na de kitartóan tolom, elvégre azért előbb utóbb csak IS tulaj leszek ^^
Egy extra kérdés: A zoomot nem lehet átbindelni más gombra? Nekem pl az egér extra gombjaira megfelelő lenne, mert a görgőmmel csak kattintani tudok, a görgetés funkciója sajnos elhalálozott
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest