-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jr1994
addikt
válasz Kiki18 #169849 üzenetére
Dehogy is. Gyűjteni kell a sebzést/spotot/bármit, és ha az adott csatában teljesül a másodlagos, akkor az adott csatában elért sebzés duplán számít az elsődleges feladatba. Gondolom az 5 azt jelenti, hogy 5x lehet ezt kihasználni.
Warton gyorsabb volt.
Nekem az volt fura először, hogy a másodlagos feltételt utólag is meg lehet csinálni, ha már kész az első. Ha nem mész a következő küldetésre amint kész az előző, annak még be lehet pótolno a másodlagosát. Csak engem nem érdekel az az 50000 kredit, inkább megyek a következőre
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
-
jr1994
addikt
Nekem csak azt magyarázza el valaki, hogy miért érzi az összes med és light Westfielden, hogy neki a K0 felé kell mennie? Talán a T-54 is jó lett volna fent, de az M46 különösen.
Az eredmény 4-15, de én is hibás vagyok, csak 2000-ret sebeztem.
-
jr1994
addikt
válasz e-newsee #170000 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy mostanában többször is összetörtem a tankomat vagy megfulladtam randomban pl Tundrán nem tudom hogy lehet a hegyről biztonságosan lecsúszni, vagy Mannerheimen a pálya legszélén vízbe csúszás nélkül előremenni. Ki kéne próbálni ezeket gyakorlóban.
-
jr1994
addikt
válasz Barret001 #170047 üzenetére
Goodbad egy bot, hülyeségeket csinál és hülyeséget beszél. Amúgy no para én meg Cleverlandet néztem bot koromban
Nem is tudom van-e most értelmes magyar streamer, Scheff stílusa nekem se jön be. Talán Rudii volt még aki jól játszik és jól is magyaráz de ő meg eltűnt. Tessék szétnézni amúgy nemzetközi fronton, Skill, Circon stb akik angolul nyomják, aztán ott van Decha, Marty_vole, Mailand, Inspirer őket is érdemes nézni még ha egy szót sem értesz abból amit mondanak (Decha nem is beszél)
Skill4ltu mostanában nyomatta Skorpióval is, nézzétek vissza az elmúlt napok adásait twitchen ha nem megy vele, ő aztán tud vele játszani.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz kchryss #170087 üzenetére
Talán kicsit túlzás volt botnak nevezni, de nem is túl jó játékos. Nem mintha én az lennék, de ha streamet nézek, inkább olyat választok aki jobban játszik nálam.
Egy pár nappal ezelőtti streamjébe néztem bele, redshiren rögtön kezdésnél bulldoggal spottoltatja magát, aztán nyílegyenesen menekül, és csodálkozik hogy egy T30 eltalálja. Talán tetszett volna cikázni egy kicsit, ha már meglátták. Ez csak egy példa, túl sokáig nem bírtam nézni de akadt még egy pár furcsaság.
-
jr1994
addikt
válasz Barret001 #170118 üzenetére
Nem, se a gépem se az internetem nem elég jó hozzá. De ha streamelnék akkor is maximum a csetbe írkálnék
Apropó, te nem szeretnéd megosztani a játékbeli nevedet a fórummal? Még egy árva screenshotot sem láttam tőled.
Viktoár: 8-900 wn8 még bekötött szemmel is borzalmas
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz Barret001 #170150 üzenetére
Nekem se volt jobb statom ennyi csatával szerintem nyugodtan felmehetsz legalább tier 5-6-ba, ott jobban lehet tanulni.
(#170156) Simulacrum: egy viszonylag jobb alap camójú mednek inkább az álcázást adom először, de kell a javítás is mindenképp.
(#170185) Emu: régóta elkönyveltem magamban hogy a Patton sokkal jobb mint az AX, de így belegondolva a brittel is elég jókat lehet játszani, lehet a közeljövőben többször megyek majd vele.
A gold lőszer témához: nyilván azért lehet kreditért venni hogy az embereknek szüksége legyen a prémium fiókra, prém tankokra. Ezért nem is fogják kivenni soha, de nerfelni sem nagyon akarják úgy tűnik. Viszont mivel a játék része, nehogy már ne lehessen Mausokat toronyfronton szétlőni golddal. Ilyen lett a játék, ezt el kell fogadni. Szívesen játszanék én is E100-zal például, mikor megszereztem az egyik kedvencem volt, de már régóta használhatatlan.
E-newsee: gratula az új legénységi taghoz!
-
jr1994
addikt
válasz kchryss #170228 üzenetére
Szerintem egy kezemen meg tudom számolni hogy hány csatát mentem E100-zal az elmúlt egy évben, a legutóbbi emlékem hogy egy WZ heavy hull downból szétlő golddal, és semmit nem tudok tenni ellene. Régen az ágyú miatt szerettem, de akkor még úgy-ahogy működött a páncélja, ma már mindenki aranyat tölt rá.
Szerintem meg az E5 ami meglepően jó maradt a nerf ellenére. Még mindig nem auto pen a kupolája, és az ágyú meg olyan lövéseket bead, hogy el se hiszem néha. Valamivel fürgébb is mint az S. Conqueror. Nem mondom hogy jobb nála, de szerintem nem sokkal rosszabb, randomban bőven játszható.
Simulacrum: a Pz VII egy hulladék, meg ne vedd. Akkor már inkább Maus ha pattintásra kell.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
Nem is mentem vele azóta a közeli cél az E5 csillagozása most. Amúgy kezdek kifogyni a pótkajából, lehet tudni hogy mikor lesz akciós?
Viktoár: ahogy Lacibácsi mondja. Már százszor kitárgyaltuk a fórumban, azokban csatában érvényes a x2 bónusz az elsődleges feladat haladásába, ahol teljesíted a másodlagos feltételt. Az 5 másodlagos teljesítés csak a plusz kreditet/free xp-t adja meg, ezért nyugodtan lehet menni a következő küldetésre.
-
jr1994
addikt
Én ma 22-ből 15-öt megnyertem
-
jr1994
addikt
válasz vJokka #170447 üzenetére
Olyan fapados lett az az oldal, hogy katasztrófa. Elvileg a GDPR miatt vette le a készítője az eredeti verziót, de nem igaz hogy csak így lehetett megoldani a bejelentkezést. Nem lehet két szempont szerint rendezni a tankokat (pl gunmark-tier, vagy sebzés-tier szerint). Sajnos most kb csak a napi stat nyomon követésére jó.
-
jr1994
addikt
válasz Viktoár #170476 üzenetére
Pont ez a bajom a lightokkal, és ezért játszok ritkán velük. Egy csomószor előbb vesz engem észre a bokorban kempelő TD, mint én őt. Pl az amx 13 90, 380 méter alap látótáv? Nevetséges. Kajával is épp hogy eléri a 450-et. A 10-es lightoknak meg mindnek 410-420 méter kéne, még úgyis átlagon aluliak lennének. Na mindegy majd egyszer csak kihúzom a 13 105-öt, de azt is inkább sebzésre fogom használni.
(#170478) sanya53: kösz, inkább ne.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz popey37 #170539 üzenetére
Én is 130-150 csata alatt letudok egy kilences tankot, ő meg nálam is sokkal jobban játszik, közel 70% győzelmi aránnyal, aztán nála ott van az SH bónusz, személyes tartalék, ott volt pár hete a 9*20000 ingyen xp, szóval annyira nem elképzelhetetlen a dolog. A többi 9-es tankhoz legalább 90 csata kellett neki. Ha csak lecsillagozza minden nap a tankokat, akkor szerintem ez reális is lehet. És ahogy ako001 mondja, ott vannak az egyéb csatamódok, ott ki lehet fullozni a stock tankokat.
(#170544) Bobyjack: már a 6. feladat is 50 darab 50%-os 2 órás kreditbónuszt ad rankeden nem jött ennyi.
-
jr1994
addikt
Egy kicsit kellemetlenebb kérdést tennék fel, mint hogy hány százalék kedvezményt lehet reálisan összegyűjteni a maraton alatt: egyáltalán érdemes-e bármennyi pénzt is adni a prémium Cérnáért? Mert ugye a normál verzióval ellentétben ő nem kapott nagyobb alfát. Én még a buff előtt játszottam vele, és bár akkor nekem bejött, azóta az új MM miatt tényleg horror a tier8. Most tervezem 3 csillagozni az IS3-mat, szóval jól tudom én is szinte állandó a tier10. Így nem igazán tudom elképzelni hogy én túl sokat játszanék a prémium verzióval, főleg hogy ott van a Spagetti is a garázsban.
-
jr1994
addikt
válasz Zolee_70 #170836 üzenetére
Legyen benne jó legénység és lehetőleg pótellátmány. Stabilizátor, töltésgyorsító, optika. A használatáról nem nagyon lehet általánosítani, pályától és a leosztástól is függ, de amikor csak lehet, tornyozni kell vele. A többi már rajtad múlik, neked kell tudnod hogy mikor mit érdemes csinálni vele.
-
jr1994
addikt
válasz galervin93 #170884 üzenetére
De gonosz amúgy az fishermans bayen volt, ott szabad
-
jr1994
addikt
Volt ma egy pár jó csatám
Nagyon szoros meccs szakaszban, replay
És egy medál amiből 60000 csatánként egyet szerez az ember:
4 killem volt és szerintem mindegyik azután hogy szétlőttek, ha nem jár le az idő és még mondjuk a másika artit is levadászom, lehet Tarczay lett volna
-
jr1994
addikt
válasz kchryss #170913 üzenetére
Á, vasárnap olyan szar csatákat mentem hogy majdnem letöröltem a játékot meg mostanában az overwatchal kacérkodok, barátaim gépén kipróbáltam és bejön így elsőre, úgyhogy nagyon remélem hogy nem kapok nagyobb szopóágat wot-ban, mert még meg találom venni én is az ow-t.
Valamelyikőtök meghívóját láttam igen, de elfogadni nem tudtam mert azt írta hogy már nem érvényes. Írni, de még meghívót küldeni sem tudtam valamiért. Ma este megint ráérek, jó lenne egy kis hármas szakaszt nyomatni, ha a kliens engedi összehozni...
-
jr1994
addikt
válasz jano_77 #170990 üzenetére
Látszik hogy semmi értelme TD-vel játszani, tisztelet a kivételnek (V4). Tegnap bevittem szakaszba mikor meguntam a vereségeket, egyből fordult a kocka még mindig elég nehéz belőni, bár az ágyúja rendszeresen trollkodik, szóval olyan igazi botoknak való tank.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz Viktoár #171029 üzenetére
Én azért játszok ritkán könnyű tankkal, mert győzni szeretnék és erre manapság a közepes és nehéz tankok a legjobbak. Velük is ugyanolyan jól lehet spotolni a megfelelő pályán, és szoktam is ha van rá lehetőség, szinte minden tankomon optika van. Más kérdés hogy rengetegszer csak magamnak spotolok, mert a nyomik még eltalálni sem tudják az egy helyben álló tankot.
Akkor lenne értelme a lightoknak ha tényleg szükség lenne rájuk egy látótáv újraegyensúlyozás miatt, csak akkor meg túl nagy felelősségük lenne és az döntené el a csatát hogy melyik csapat könnyű tankjában nem bot játékos ül. Simán lehet hogy sokkal gyakrabban fordulna elő hogy láthatatlan tankok szednek szét, az sem lenne túl vicces. Amit Janó írt nemrég hogy a spagettivel ment spottolni, azt simán meg lehet csinálni, főleg Prokhorovkán, egy látótávra kigyúrt tankkal. Szerintem pont ez a játék lényege, hogy el tudj térni a megszokástól, és az adott szituációban azt csináld amit érdemes, nem azt amit kell. Például nincs olyan hogy heavy/med hely, rengeteg mindentől függ hogy mi a legjobb döntés.
(#171031) Simulacrum: mikor bejöttek a svédek vagy a csehek, már nem emlékszem, lemerészkedtem
az anarchiábatier3-ba, ott volt egy csapattárs aki szándékosan felborított, majd beírta hogy "not today". Szerintem ő is erre volt kíváncsi, de még ő sem tudott 30% alá menni.Szerk: tudtátok hogy a személyes küldetések megjelenítését ki lehet kapcsolni? Tegnap találtam meg a beállítások mélyén. Nekem pont elég hogy az N gombbal meg tudom nézni hogy állok.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz Sixkiller6 #171043 üzenetére
Egy plecsni a gyűjteményedbe, de szerintem már élesedett a második fázis, legalábbis Daki délelőtt már azt csinálta.
-
jr1994
addikt
válasz Simulacrum #171061 üzenetére
Én pont a TVP-vel játszogattam tegnap, még mindig egy nagyon jó tank, szerintem azt se hagyd ki! A 9-es mindkét ágon baromi jó, viszont én ha választanék a kettő közül, a Standard B-be raknám vissza a legénységet a 10-esből. A Progettoban nem szeretem hogy az első két lőszert baromi lassan tölti be, ha azt egyszer muszáj ellőni (és néha muszáj, nem tudom mindig visszafogni magam) akkor rengeteg idő mire újra tele lesz a tár, konkrétan egy BC is jelentősen gyorsabban újratáraz, pedig annak egy csöppet nagyobb a burst sebzése is. A TVP viszont 22-23 mp alatt betölt, és a lövések közötti 1,5 másodperc is elég durva. Páncélja egyik tanknak sincs, a Progettoról is alig pattan le valami. Az viszont tény hogy a statom az olasszal a jobb.
-
jr1994
addikt
Én megvettem az Overwatchot. A hétvégén még nem tankoztam, vagyis de, csak D. Vá-val
Persze nem hagyom abba a wotot, csak legyen már végre fogyócikkekre is akció. Már kis javítóm sincs raktáron
-
jr1994
addikt
Én a lakótársammal szakaszozok legtöbbet, szóval állandó a hang kommunikáció és sokat számít, szerintem sokkal könnyebb megbeszélni a csata hevében hogy éppen mit érdemes csinálni. Szakaszban én is gyakran csinálok hülyeséget, ilyenkor jó hogy a csapattársam visszafog
Viszont a fórumtársakkal meg TS nélkül szoktunk játszani, de általában az is működni szokott. Valószínűleg azért mert ők is jó játékosok
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz kchryss #171651 üzenetére
Csak egy tier 7-es heavy létezik, és az nem a T29, hanem a Tigris
Off: én már két hete csak overwatchozok gyertek ti is ma még meg lehet szerezni akciósan a humblebundle.com-on. 12 dolcsit megér, aztán meg soha többet nem kell fizetni érte.
-
jr1994
addikt
Az IS3-nak egy problémája van, a tier8-as MM. Amúgy még mindig az egyik legjobb tank a szintjén.
A FAME-et pedig sajnálom, mindig is ők voltak az etalon, öröm volt nézni ahogy együtt játszanak. Emlékszem egy csatára ellenük, nem voltak meg csak 13-man, de esélyünk sem volt. Pedig akkor magyar szinten már komolynak számított az MBZ.
-
jr1994
addikt
A kiégésem előtt, szóval kb egy hónapja játszogattam vele, és nem értek egyet. Ezen a tankon tényleg érződik a Sztálin faktor, rengeteg kapáslövés bement vele, a páncélja meg tudjuk milyen, tornyozni kell vele úgy oké.
Amúgy igen, a japán szarok is zavartak, persze persze a legnagyobb gond továbbra is a tüzér szarok, de az rng-ből is elegem lett. Ja meg az MM-ből. Nyomi csapatok minden játékban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz Simulacrum #171738 üzenetére
Bármi, amivel Skill játszik, jó tanknak tűnik
-
jr1994
addikt
válasz Chris0321 #172000 üzenetére
Már beismerték hogy bullshit volt az az érvük, hogy a limites tankok miatt szar a tier 8-as mm, nem fogják elvenni a tierlimitet. Csak kaptak egy kis törődést ezek a tankok. Skill szerint a 8.8 használható lett, az SP meg OP, majd kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz egyedülülő #172289 üzenetére
A 8-ast ugord át free-ből az nagyon rossz, de a 9-es baromi jó, azt megéri kihúzni. Én a nagy csővel használom, így olyasmi mint az E75 csak kb mindenben jobb. Igazi fun tank, ki ne hagyd!
-
jr1994
addikt
Nem úgy volt hogy aki a múltkor elhasznált egy egy hetes bérlős kódot annak is megint van lehetősége kipróbálni egy tankot? Most már tényleg letesztelném a Lórit, de nem fogadta el a kódot a fő accon, viszont a kicsin igen, ahol nem próbáltam ki semmit legutóbb. De a kicsin nincs bele legénység...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest