Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Black_Sheep

    tag

    válasz Remus389 #8983 üzenetére

    Gyakorlati tapasztalatod is van a prémtankokkal, amire a statisztikán kívül alapozod a véleményedet?
    Nekem van:
    Löwe: viszonylag gyors, pontos gun, jó átütés; alacsony sebzés; lassú; gyúlékony; papír; gyengébb, mint a normál T8 (nincs tierkorlát)
    T34: nagyot sebző gun, jó átütés; pontatlan; lassan tölt; kemény lövegpajzs, papír test; közepes sebesség; a T8 átlagnak megfelel (nincs tierkorlát)
    Type59: ez valóban OP, még a nerf után is (másik accomon van)
    SU122-44: gyors, fordulékony, nagy sebzés, közepes átütés, pontatlan, jól camo, jó RoF, néha pattog, lassan szűkül (nincs tierkorlát); szerintem kb. átlagos T7, talán az OP-ság határán :)
    Másodkézből szerzett infó alapján:
    FCM: modulérzékeny, átlagos gun (bár olcsó lőszer), papír, gyors, de nagy sziluett; gyengébb, mint a normál T8
    KV5: alacsony pen, R2D2 X2 (nagy weakspotok), lassú; gyengébb, mint a normál T8
    IS-6: alacsony pen, magas alfa, pontatlan, gyors, pattogós; gyengébb, mint a normál T8
    A nagy vasak megvételéhez/eltartásához és a legénység húzásához sokat kell prémtankkal játszanom, emiatt tapasztaltabb is vagyok velük, mint a többi tankkal. Löwe-vel sebeztem már 5.500-at + 2.000 spot dam, de gyakran előfordul, hogy kigyújtanak az első lövéssel. A T34-gyel mindig dombos terepet kell keresnem, hogy ne kapjanak szét azonnal, ez behatárolja a lehetőségeit.
    Ahogyan ezt már korábban is leírták, a sok skilles legénység és a farmkörök miatt felgyűlt tapasztalat miatt lehet őket hatékonyan használni. Sokkal jobb statom lenne az IS-3-mal, ha a legénység képzésére fordíthattam volna az elejétől a szerzett XP-t, és nem kellett volna stock-ként játszanom vele. Ugyanis a prémtankok egyből elit-en kezdenek, ellentétben a többi tankkal.

Új hozzászólás Aktív témák