Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AlexWolf

    senior tag

    válasz Kakumix #8872 üzenetére

    Akkor annyit :)
    Nekem csak annyi tűnt fel egy idő után, hogy besárgult a motor. Motor HP-ját hol lehet amúgy látni? Illetve a különféle modulok HP-ját?

    (#8874) Djuree Van boxom nekem is, de live előfizetésem kb 2 éve volt utoljára. Igaz játszani is kb 1 éve játszottam utoljára a boxon. Mostanában főleg DVD film nézésre használom. Ez viszont új, hogy vannak már kereszt platformos játékok. És pont a shadowrun volt az első ami egy FPS (igaz jó szar). Szerintem a pc-sek az egér-bill kombóval előnyben vannak. Igazából olyan játékokban, ahol a precizitás számít (mint FPs-nél vagy WOT-nál a sniper módban a gyenge pontokra célzás) szerintem nagyon rossza kontroller (bár sok embertől hallottam, hogy meg lehet szokni, nekem sosem sikerült olyan preciziósan játszanom mint pc-n). Stratégiai, társas, vagy platform játékoknál működhet a dolog.

    [ Szerkesztve ]

    AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Új hozzászólás Aktív témák