Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz lacibacsi #80933 üzenetére

    @lacibacsi (#80933)
    -jó lenne ehhez replay-t látni. Milyen tankkal, milyen lőszerrel lőttél? Nem lehet, h összekeversz két, hasonló (azonos) típusú tankot? Velem az szokott néha előfordulni, hogy a lövésem pillanatában más is lövi a célpontom, és a kiírt sérülést nem tőlem származott.

    -én nem tudok ilyen kalkulátorról, talán azért nem találtam hirtelen, mert nagyon sok minden befolyásolja, h mennyi XP-t kapsz. Pl.: nem csak az, h mennyi dmg-et okozol, hanem az is, hogy azt milyen tier-ű és milyen osztályú tanknak okoztad. Számít a modulsebzés, a felderítés és még a jó ég tudja mi minden.

    -printscreen, PS-vel összetűzöd és kinyomtatod...

    -illegális modokat nem tudom, én még nem találkoztam ilyennel, a hasonló kérdésekre eddig mindig adódott logikus magyarázat. Meg kéne nézni a replay-t. Lehet, h valamid pl kilógott - akár csak a kupolád - és ő olyan szögben volt, hogy kibújás nélkül lőhette. Lehet, h nem is a szikla mögött lévő tank lőtt meg.

    -bekékülés: a bűnöd súlyosságának függvényében a normál sebzés/saját sebzés arányának kell elérnie egy szintet ahhoz, h megszűnj kéknek lenni. A kékség viszont csak egy figyelmeztetés - ezt kaptad te-, a tényleges büntetés a BAN - ezt kapta Janó-, ami a priusz függvényében 1 órától indul. A priusz viszont elévülhet a fentiek szerint.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák