Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    Üdv!

    Lenne néhány (sokaknak bizonyára banális) kérdésem.

    - Hogyan van az, hogy rálövök egy tankra, el is találom és fel is villan felette, hogy mennyi HP-t szedtem le róla, de a csata eredményeknél alig a felét látni? Pl. kiírja, hogy "-220HP", az eredményeknél meg, hogy "-115HP".

    - Az XP számításra van valami módszer, vagy táblázat, aminek segítségével egzakt módon meg lehet határozni, hogy mennyi XP jár egy adott csatában? Vagy ez valami "ezerváltozós" egyenlet, amit csak a WG ismer?

    - A jármű fejlesztési folyamat megtalálható valahol nyomtatható formában? Jó lenne az asztalra kiterítve látni, hogy mi merre hány méter...

    - Van olyan (nyilván illegális) mod, amivel át lehet lőni a sziklákon? Már többször "mintha láttam volna", de tegnap konkrétan meg is győződhettem róla, hogy egy szikla mögé elbújt tank lőtt meg. Nem arról volt szó, hogy kikukucskált a szikla felett/mellett, hanem szó szerint átlőtt rajta. Azt még láttam ahogy elbújik egy akkora darab szikla mögött, ami nem hogy őt, de még másik hatot is eltakart volna, majd jött a lövés. És tuti, hogy onnan jött, mert látni lehetett a lővonalát...

    - T-34-85-re ajánlották nekem a vertikális stabilizátort. Csakhogy a választható felszerelések között nem találom. Hogy van ez? Mondjuk a VII-es szintű ágyú még nincs meg hozzá. Lehet, hogy csak ahhoz kapható?

    - Kaptam már meghívót, amiben benne volt, hogy "klán csatlakozási lehetőséggel". Mennyi kerül nekem az, ha csatlakozok egy klánhoz? Van havidíj, vagy valami?

    Köszönöm.

    + a "bekékülős" kérdésekkel kapcsolatban:
    Tagnap sikerült a halálba küldenem egy csapattársat, aki a lövésem pillanatában belegyalogolt az arty-m szórási körébe, a legényeim meg éppen mellé céloztak... Rögtön bekékültem. A következő három csatában kék szégyenben somfordáltam, majd a negyedik csatától (kb. 15 perccel később) ismét visszaállt az alapállapot. Szerintem a kékség idejét a WG a játékos általános teljesítménye alapján kalkulálja. Kinek egy nap, kinek fél óra.

    [ Szerkesztve ]

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák