Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kotomicuki

    senior tag

    Pár napja volt (az örök) kérdés: Ferdi, vagy JP II. Szerintem:

    Ha tovább szeretne lépni az egyén, akkor a legénységképzés miatt a Ferdi a célszerűbb - több tapasztalatot lehet a 2. töltőbe pumpálni véle, mivel ilyen nincs a JP II-ben.

    A Ferdi lövege jóval szélesebbre nyit - nem kell annyit ugráltatni a gépet egy mozgó célpont után - , -1 fokkal lefelé van állítva a JP II-höz képest - hull-down-ozni "jobb" vele - és alig lassabban tölt annál. (Alig) Mozgékonyabb a DMax-nál, bár, a páncélzata tényleg random-vezérelt, de nagyon jól jön, ha nincs hová rejteni a testet.
    A 2 közül ő van nagyobb biztonságban egy lövés utáni felderítést követő másodpercekben és igaz, hogy eléggé szellős a frontja - sűrűn váltogatják egymást rajta a kemény és a puha részek - , de távolabbról a random nagyon jól tudja segíteni, ha akarja.

    A JPII a beállt tornyú közepes tank - tehát szétugráló célkereszt várható, ha keresztbe mozognak előtte - , aminek a teste ritkábban pattint, vagy fog fel dolgokat, mint a Ferdié, de a tornya sokkal ellenállóbb, szemből (és "alulról" - viszont, magassági fölényben lévő ellenfél már simán belövi). Nem tudja a lövegét annyira lenyomni se, de cserébe gyorsabban tölt egy kicsit. Ugyan jóval mozgékonyabb, így a light-okkal szemben jobban védett (ha nem szemből érkeznek azok) - nála különösen ajánlott a 100% repair a crew-nek (meg a 100%-os camo is) - , de ezt a mozgékonyságát állandóan ki is kell használnia, ha nem tudja az alját elrejteni.
    A Ferdi a "bunyózzunk, hadd jöjjenek", míg a JP II "üss és fuss" taktikusoknak kedvez, azaz az előbbi a statikus, míg utóbbi a mozgó/mindent előre látó harcmodorban előnyösebb - tehát a JP II igényelne több "szaktudást" a tulajdonosától.

    A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák