Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • X2N

    senior tag

    válasz Diarmand #47264 üzenetére

    Steppes
    -Jó volt ahogy volt, most már nem lehet sniperkedni B7-ből F9 fele, plusz hogy annak az oldalnak legyen jó csomó bokor van már j0-ba hogy az olyan op td-k mint a borsig waffentrager elbújhassanak. Ha arról jön az ellenséges csapat és nem megy arra senki gyakorlatilag 3 perc alatt a bázison van mindenki az ellenséges csapatból.
    Redshire
    -Eddig meddel mindig a k0 soron mentem, vagy a hegyről támogattam a k0-ban levő heavyket. Így 2 irányból lehetett fedezni egymást előrenyomuláskor. Most hogy átrakták a kezdőpontokat senki nem megy arra mindenki a legyalult F0-fele megy, vagy a hegyen szerencsétlenkedik, mert nem tud semmit lőni.
    Highway
    -Végre eltudnak már menni a heavy-k a városba, fasza..... viszont b2-es részt meghagyhatták volna ahogy volt. Szerintem oda túl sok az a pár épület, és még le se lehet rombolni. A B7 bázisnál levő dombot is túlságosan lelapították, pedig azt jól kilehetett használni támadóként is amikor beértél a domb alá. D8-ból kitörölték a bokrokat megint csak baj mert így nem tudod oldalba kapni a lent levőket.
    Elég idegesítő h ennyire megváltoztatnak pályákat, amire tudom a taktikáimat. Még csak lehetőséget sem adva arra hogy a régieken játszhassak. Ne mond már nekem h abból a pénzből ami bejön a wargaming-nek nem lehet annyi szervert venni hogy a 210ezer játékost aki van EU-ban ne lehessen normálisan kiszolgálni....Oroszoknál hány szerver van? Vagy Ázsiába? Mért játszok mégis? Mert NÉHA amikor nem teljesen noob a csapat, vagy tudok szakaszban játszani hasonló játéksokkal akkor ez 10x jobb mint akármelyik bugfield lövöldénél ahol csak nyomni kell a bal gombot. Akinek van kedve T9-10-ben játszani medekkel az nyugodtan vegyen fel: [link]

    Launch code for russian nukes: 97 99 116 105 118 97 116 101 32 100 101 97 100 32 104 97 110 100

Új hozzászólás Aktív témák