Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz nyunyu #29840 üzenetére

    Panther II-n? Látom, hogy passzos rá, de abban a tierben a hatásfoka megkérdőjelezhető. Igaz az a belépőszintű ágyúja. :)

    04ahgy:
    Pedig sajnos ez már tény. Emlékszem 8.7 alatt még mekkora jó köröket mentem 1-2 vassal, pl. KV1, 8.8 óta nemhogy top tanknak nem tesz be, folyamatos a 7-esek elleni küzdelem. Könyörgöm, értem én, hogy kell a csapat aljára valaki, mert amíg light vagy med vagyok meg is érteném. Csoda hogy sem eff-et, sem wr-t nem egyszerű így növelni. Eddig kb. 1300 csata van a hátam mögött, T6 a max Tier amim van, úgy gondolom, hogy eff-et növelni normálisan csak több tapasztalat után lehet, ráadásul manapság már nehezebb érvényesülni az idióta MM miatt. Mutasson valaki ennyi csatával 1000-1200 körüli WN7-et. De hogy álljon itt egy érdekes bizonyíték: [noobmeter]
    Mivel magyarázod a folyamatosan növekvő WN7 átlagot, kábé 1100 csatáig, (valahol ott jött a 8.8), azóta nemhogy stagnál, hullámzik keményen. A wr-ről nem is beszélve, de az már nem érdekel.Biztos sokkal rosszabbul játszok azóta.
    De mint írták, a dolog be lett ismerve. Csak azt nem értem ez miért éri meg nekik?

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák