Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dorka16

    aktív tag

    Ó Istenem minden kívánságom így teljesüljön! Karelian támadnunk kell én Jagdpantherrel felmegyek középre campelni. Szerintem oda sosem árt 1-2 TD de most "szerencsére" volt segítségem is egy KV1S és egy KV2 személyében. :C Meg is kérdeztem ugyan mit keresnek itt? de nem reagáltak. A csapat többi része is hasonló kvalitású volt így kb. 3 perc alatt el is veszett tankjaink 80%-a. Ekkor már a két segítőm is nagy rössel vette magát a csatába és gyorsan el is hullottak. Én még oldalba lőttem egy Tigris II-est messziről aki ezt olyan rossz néven vette, hogy elkezdet gyalázni. Camper, noob stb.
    Nem mentem bele annak taglalásába, hogy mit is kerestem én ott ill. mire mentem volna ezzel a csapattal a frontvonalban küzdve csak szóltam neki, hogy ne ugasson hanem jöjjön és kinyírom. Persze nem jött mert csak 280hp-ja volt.
    Feljött egy majd 900hp párduc akit nagy mázlival felgyújtottam és kilőttem. Éppen kilőtték az utolsó társamat amikor megláttam a TigrisII egy szikla mögött. Ó mondom csak ezt lőjem még ki! És kilőttem. :))
    Na amit ezután kapott a chatbe azt nem teszi zsebre. ;] De jól esett. :DDD
    Ennyi a történet. :D

Új hozzászólás Aktív témák