Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Zolee11 #192567 üzenetére

    Már megint a stock tankok. :) Szó se róla, baromira vissza tudja fogni a teljesítményt a stock tank. De tessék odaadni mondjuk dobilacinak az accod - hidd el, stock tankkal is vagy háromszor annyit fog sebezni! És ezt most nem azért írom le, hogy megsértselek. Egy jó játékos minden géppel jól fogja nyomni.
    Az általad említett tapasztalat az egyenlő a játéktudással. Sok tapaszutalata van egy 100ezret játszott vöröskének is, csak éppen fogalma nincs arról, hogyan hasznosítsa azokat (ha egyáltalán észrevette, hogy "tapasztalt" valami, amit meg lehet tanulni - valószínűleg nem vette észre, mert akkor nem lenne vörös).

    Én továbbra is azt javaslom, amit e-newsee (összefoglalóba illően, ezerszer lálykolandóan!) is leírt - ne másban, magasban keresd a sikertelenséged okát! Nem személyeskedés, ha leírom, hogy amíg nem lövöd meg a tankoddal a saját hp-dat, addig nem sok vizet zavarsz win fronton. És nem azért nem lövöd meg, mert azt a két lövés, amivel meglenne, behúzza a földbe, meg a holdba. Ugyanezt a mínuszt megkapja egy jó spíler is. Csak neki mellette van háromszor annyi jó lövése is, amit a tudásával tudott bevinni. Tanulni-tanulni-tanulni! Nem véletlenül írja mindenki a videók, streamerek, játékmechanikai leírások áttanulmányozását. Hajrá! :R

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák