Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz ollie #176048 üzenetére

    Az a baj, hogy mondtak már sok mindent amiből nem lett végül semmi. Én emlékszem még amikor beharangozták a nagy minden tankot érintő "rebalanszot" 2017-ben aztán most ott tartunk, hogy talán minden eddiginél kiegyensúlyozatlanabb a játék. Az mm rendbehozását is még idénre ígérték abból sem lett semmi. Bocs, de én a sok negatív tapasztalat miatt már szkeptikus vagyok és hiszem ha látom.

    A másik, hogy szerintem nem alkalmas emberek ülnek a balanszolásért felelős székekben. Az hogy az obj268v4 bekerülhetett abban a formájában az éles játékba, mindent elmond a hozzá nem értésükről.
    Ugyanez igaz a pályaszerkesztésért felelős munkásokra is. Olyan alapvető metát befolyásoló pályatervezési és tanktervezési hibák kerülnek be az éles játékba amiknek egy normális teszt szerveren egy átlagos játékosnak ki kéne szúrnia a szemét. Állítom ha felkérnénk innen a fórumról random 5 emberkét hogy álljanak össze és állítsák be a tankok paramétereit úgy ahogy szerintük kiegyensúlyozott lenne és alakítsák át a pályákat úgy hogy ne legyen előnyben egyik oldal sem és élvezhető legyen a játék rajtuk, simán jobb eredményt hoznának mint a jelenlegi ezért felelős munkások.

Új hozzászólás Aktív témák