Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Simulacrum #171050 üzenetére

    100lt szerintem alkalmatlan erre a küldetésre. Rankedben PaPaPawian infografikák alapján 100lt-vel nyomta.
    53%-os wr mellett 39%-os stráfszerzési aránya volt ami tőle nagyon gyengének számít. 70e csatája van, közel 70%-os győzelmi aránnyal és köztudottan az egyik legjobb játékos lightokkal. Ha neki ennyire gyengén adta az xp-t akkor valószínűleg maga a tank alkalmatlan a jó xp szerinti helyezésre.

    Rankedben én nagyon sokszor voltam top xp-s vesztes csatákban. Viszont ott mindig full 10-es csapatok voltak és az epic játékosok már többnyire végeztek a rankeddel mikor én az adott szinten voltam, így talán kevesebb rivális volt. Én is most fogom kezdeni ezt a küldetést és én is úgy tervezem, hogy ez lesz az első amit a 10-es tankos útvonalon teljesítek.
    Itt kifejezetten előny ha szopóágon van az ember, mert nagy bukóknál könnyebb az első helyen végezni (vakok között félszemű a király). Én táras tankokkal és első soros heavy-kkel fogok próbálkozni. A szakasz pedig kifejezetten hátrányos ehhez a küldetéshez, kivéve ha direkt 2 botot viszel be magaddal, mert akkor biztosabb a bukó és 2-vel kevesebb rivális van. :D

    Most hogy ránéztem Pawian-ra, láttam, hogy már nem a FAME-ben van. Megnéztem az új klánja tele van volt FAME-esekkel. Ezt találtam ezzel kapcsolatban ha valakit érdeklenek esetleg a top klános történések:
    Széteshet a FAME

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák