Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz ollie #136439 üzenetére

    A zunikumokat eddig azt zavarta hogy direktbe sebzi oket az arty. Most az zavarja hogy bestunolja és a csapat tudja sebezni. Persze hogy megy a sírás. De annyi eszük nincs hogy hagyni kéne a fenébe a régi űber helyeiket és át kéne helyezni a csatát oda ahol megint előnybe kerülhetnek, ahol a saját arty tud supportolni és az ellen hatástalan...meg ugye nem artana ismerni az ellenfelet de sokuk csakazértsem jatszik artyval igy nem tudja hova mit lehet alkotni velük.

    A fentiek miatt jelenleg - bár nem sebzek - roppant szórakoztató ahogy bujkalnak mindenhol. :D És az a csapat nyer aki hamarabb felismeri a helyzetet.

    Illetve ami fontos, mindkét csapatban ugyanannyi arty van, szóval...

    Imilenni: szórakoztatóbb lett az tény, de nem damage dealer, ami meccseim voltak nagyobb sebzéssel azok nagyon hosszuak voltak...a többieknek meg alkalmazkodni kéne ehhez, van ujratöltődő csomag és csapattárs arty. Ráadásul sok pályán már tényleg hasznavehetetlen igy ebben a formában.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák