Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AlexWolf

    senior tag

    válasz Angel1981 #12340 üzenetére

    Az lehet hogy nem kötelező.
    Csak ha az egyik kap egy olyan "nem kötelező" feladatot hogy pl "ölj meg 1 tankot és ezért kapsz bazisok xp-t" a másik meg egy olyat, hogy " a hegyről lefelé hátraszaltóval, egy T1 Cunninghammal ölj meg egy MAUS-t, majd mészárolj le még másik 3 tier 9-es tankot, csak úgy funból és ezért kapsz bazisok XP-t!" között van különbség.

    Korábban ha T9/T10-ben mentél viszont "kötelező" volt tudomásul venni az oldalankénti 4-5 artyt, és az okosok által javasolt megoldás, hogy "akkor ne menj ott", viszont tényleg megfosztotta egy bizonyos fajta játékélménytől az embert.
    Csakhogy ebben az esetben egyformán jó vagy éppen rossz volt mindenkinek függetlenül, hogy melyik szerveren játszott. Nem volt olyan megkülönböztetés, hogy az EU szerveren oldalanként 6 arty van az USA szerveren meg csak 2.
    Remélem azért látod a differenciát.

    Szerk: És még mielőtt az a vád ér, hogy csak tankhelyért nyüsszögök, elmondanám, hogy arra jelenleg tényleg nincs szükségem. Igaz ugyan, hogy a meglévő 80 garázshelyen 80 tank áll, de most úgy is "húzási" fázisban vagyok, így nem tervezem több tank megvételét.

    [ Szerkesztve ]

    AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Új hozzászólás Aktív témák