Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz rlazol #119962 üzenetére

    (#119964) @jano_77:
    Azért vannak kivételek amikor teljesen logikus az optika-periszkóp kombó.
    - Az álcaháló sokszor túl van értékelve. Passzív spotnál bokorban állsz ami nagy bónuszt ad. Sok lightnak eleve nagyon jó az alap kamó értéke. Ha skilles a legénység van benne prém kaja, le van festve a tank és bokorban áll akkor 50m automatikus spot körön belül vesznek észre álcahálóval és anélkül is, ergó felesleges a háló paszív spotra. ELC kamójú tankokhoz még prém kaja sem kell, elég ha kamó skillel beállnak egy bokorba és csak 50m-en belül veszed észre.
    - Sokszor a venti is túl van misztifikálva. Nagyon kevés az az 5% amit ad, ami tulajdonképpen nem is 5% hanem csak 2.5%-2.75%-kal növeli a tank paramétereit.
    - Sok light tank van amire nem rakható töltésgyorsító mivel van táras ágyúja is.
    - Az optika nem csak mozgás közben működik hanem állva is. Azaz passzív spotnál is ad bónuszt így periszkóppal együtt 75%-ot adnak.

    Legjobb példa az amx 12t. A legjobb alap kamóval rendelkező 6-os light. Töltésgyorsító és vert stab nem rakható rá. Álcaháló a fenti okok miatt felesleges rá. Értelmes opciónak marad a periszkóp, optika, venti, célzásgyorsító. Itt teljesen jó megoldás a periszkóp/optika/venti spotra kihegyzeve és a periszkóp/optika/célzásgyorsító is mert nagy áldozat nem lesz a felszerelések között viszont extrém látótáv érhető el vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák