Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz zodo #105811 üzenetére

    Egyik klántársam Super Pershinggel csinált rendszerint 100k+ köröket, én meg ki nem állhatom... Nekem az IS6-tal vannak jobb köreim, bár ez erősen csatafüggő, mert egyszer mindent pattint, máskor meg mindent átenged. De azért szeretem.

    Statisztikailag jelenleg a T34-es a legjobb kredithozó, de fórumokon még mindig tartja magát a Jag88-as. Nyilván ez stílusbeli kérdés is, egy TD-nek sokkal nagyobb a DPM-je és sokkal többet tud sebezni, ha van mit lőnie, de a JagTiger nem egy gyorsvonat. A T34-es klasszikus heavy, könnyebb megszokni az apró különbségeket a T32-höz képest, ha pedig van T30-asod, csapd fel rá a közepes ágyút és voálá T9-es T34, akár most ki is próbálhatod.

    Ha valami egyedire vágysz, ami kihívást jelet, akkor némileg mérsékeltebb áron ott az AMX CDC. Statisztika szerint a harmadik-negyedik helyen tanyázik, de játékmenet szempontjából hasonlít az E25-re és az M56 skorpióra. Gyorsak és bújni kell velük, nem tolerálják a legkisebb hibát sem mert minden amivel találkozhatnak átviszi őket még repesszel is.

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák